Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΥΓ--->Ξέρεις...έχει τεράστια διαφορά....άλλο ζωντανός και άλλο νεκρός...σκέψου το λίγο και φέρε αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν φύγει απο την ζωή...και θα καταλάβεις.....

Εγώ δεν συμφωνώ ότι ο νεκρός δεδικαίωται. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Και το ότι ο μακαριστός ήταν αμφιλεγόμενη ιερατική προσωπικότητα, που γράφει ο Δανίκας, λίγο ως πολύ με αφήνει σύμφωνο. Σκουλήκι, όμως, δεν ήταν.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
36 σελιδες σε 2 περιπου μερες,νομιζω οτι ειναι το θεμα με το μεγαλυτερο ρυθμο υποβολης μηνυματων.
Τυχαιο? Οχι βεβαια.Αληθεια ποσοι απο τους επικριτες του θα ειχαν προσελκυσει αναλογο ενδιαφερον (αρνητικο και θετικο) σε ενα σαιτ (οποιοδηποτε σαιτ).
Δεν θα τον κρινω σαν αρχιεπισκοπο μιας και η θρησκευτικη ιδιοτητα ισως να μην αφορα πολλους,σιγουρα ομως ηταν ενας ανθρωπος που αγαπουσε αυτο το τοπο και για μενα αυτο μετραει πιο πολυ απο ολα.

Αγόρι μου είσαι κομπλεξικός;
Ποιος σου είπε ότι όλοι μας εδώ μέσα κοιμόμαστε και ξυπνάμε με το όνειρο να γίνουμε διάσημοι σε ένα οποιοδήποτε site?
ΗΜΑΡΤΟΝ........ :idiot:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ δεν συμφωνώ ότι ο νεκρός δεδικαίωται. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Και το ότι ο μακαριστός ήταν αμφιλεγόμενη ιερατική προσωπικότητα, που γράφει ο Δανίκας, λίγο ως πολύ με αφήνει σύμφωνο. Σκουλήκι, όμως, δεν ήταν.

georgebest έχεις δίκιο στο πρώτο γιατί αν ίσχυε αυτό τότε όλοι οι εγκληματίες, δολοφόνοι, παιδεραστές κτλ. μετά θάνατον να απολάμβαναν άφεση αμαρτιών και άρα θα κρίνονταν αθώοι.
Απορώ πού τα βρίσκουν αυτά ορισμένοι για να τα λένε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ποιος σου είπε ότι όλοι μας εδώ μέσα κοιμόμαστε και ξυπνάμε με το όνειρο να γίνουμε διάσημοι σε ένα οποιοδήποτε site?
ΗΜΑΡΤΟΝ........ :idiot:

Και μόνο αυτό? Γιατί, μήπως το όνειρο του αρχιεπίσκοπου ήταν να γίνει πρώτο θέμα στο bourdela.com?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
ΗΜΑΡΤΟΝ........

Oχι δεν ειμαι κομπλεξικος,απλα εσυ δεν καταλαβες το μηνυμα μου.Με τους επικριτες εννοοω πολιτικους και αλλα γνωστα προσωπα και οχι τον καθε τυχαρπαστο μαλακα που μπαινει σε ενα σαιτ και εχει το θρασος να ασκει και κριτικη στα αλλα μελη χωρις  να εχει μαθει πρωτα απλα ελληνικα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ειναι πραγματικα κριμα να γραφονται πραγματα που αν καποιος τα ελεγε σε καποιον φιλο του το μονο που θα εισεπρατε θα ηταν φαπες και φτυσιμο...Κρυφτειτε πισω απ την ανονημια σας ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ και βγαλτε ολη σας τη χολη.....

Οταν γεννηθηκατε ολοι γελουσαν κι εσεις κλαιγατε,φροντηστε οταν θα πεθανετε ολοι να κλαινε για το χαμο σας κι εσεις να γελατε....

ειπα και ελαλησα.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ δεν συμφωνώ ότι ο νεκρός δεδικαίωται. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Η γνώμη μου είναι ότι ο εκάστωτε νεκρός πρέπει να είναι υπεράνω....απλά,όπως ξαναείπα,γιατί δεν μπορεί να σου απαντήσει και να υπερασπιστεί τον ευατό του....

georgebest έχεις δίκιο στο πρώτο γιατί αν ίσχυε αυτό τότε όλοι οι εγκληματίες, δολοφόνοι, παιδεραστές κτλ. μετά θάνατον να απολάμβαναν άφεση αμαρτιών και άρα θα κρίνονταν αθώοι.
Απορώ πού τα βρίσκουν αυτά ορισμένοι για να τα λένε.

Αν συγκρίνεις τον Χριστόδουλο με τους παραπάνω που αναφέρεις.....κάτι δεν πάει καλά.... :idiot: :idiot: :idiot:

Ειναι πραγματικα κριμα να γραφονται πραγματα που αν καποιος τα ελεγε σε καποιον φιλο του το μονο που θα εισεπρατε θα ηταν φαπες και φτυσιμο...Κρυφτειτε πισω απ την ανονημια σας ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ και βγαλτε ολη σας τη χολη.....

Οταν γεννηθηκατε ολοι γελουσαν κι εσεις κλαιγατε,φροντηστε οταν θα πεθανετε ολοι να κλαινε για το χαμο σας κι εσεις να γελατε....

ειπα και ελαλησα.....

Η λέξη....''ανθρωπάκια'' με καλύπτει φίλε psaxnw..... :helpplea: :helpplea: :helpplea:(όχι για εμένα.....)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν συγκρίνεις τον Χριστόδουλο με τους παραπάνω που αναφέρεις.....κάτι δεν πάει καλά.... :idiot: :idiot: :idiot:

Ρε παιδιά συγγνώμη που δεν μπορώ να λυπηθώ για το θάνατό του τη στιγμή που πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων τόσοι νέοι, μη έχοντας ποτέ στη ζωή τους ούτε μισή ευκαιρία για μεταμόσχευση ή για τη μισή έστω ιατρική φροντίδα της οποίας έτυχε ο συγκεκριμένος.
Τίποτα δε με συγκινεί για το συγκεκριμένο άτομο.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά συγγνώμη που δεν μπορώ να λυπηθώ για το θάνατό του τη στιγμή που πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων τόσοι νέοι, μη έχοντας ποτέ στη ζωή τους ούτε μισή ευκαιρία για μεταμόσχευση ή για τη μισή έστω ιατρική φροντίδα της οποίας έτυχε ο συγκεκριμένος.
Τίποτα δε με συγκινεί για το συγκεκριμένο άτομο.
Ποιός σου είπε ότι πρέπει να λυπηθείς???Το να μην βρίζεις...αν βρίζεις, λέμε να μην κάνεις.....και μην αλλάζουμε και πάμε την κουβέντα όπου θέλουμε.....και ένα τελευταίο...μην γινόμαστε στα...δύσκολα σταυροφόροι των φτωχών χωρίς ποτέ να έχουμε κάνει τίποτε γι'αυτό.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε παιδιά συγγνώμη που δεν μπορώ να λυπηθώ για το θάνατό του τη στιγμή που πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων τόσοι νέοι,
το κακο ειναι πως ουτε γι αυτους τους νεους λυπασαι....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κοίτα αγάπη για τον τέως αρχιεπίσκοπο...
:idiot: :idiot:
Πού ζω εγώ και δεν κατάλαβα το καλό που έκανε στην ανθρωπότητα όσο ζούσε;

Η Αγαπη που λες....ειναι μυστηριο πραμα να ξερεις....

Μπορει να αγαπας καποιον και αυτος να σε αντιπαθει,αλλα παλι Αγαπη λεγεται...εστω μονοπλευρη.

Για να καταλαβεις το οτιδηποτε πρεπει να το μελετησεις πρωτα.Συμπαθειες η αντιπαθειες χωρις να γνωριζουμε κατι ειναι το λιγοτερο ....μωρια .

Ο μακαριστος Αρχιεπισκοπος ειχε πλουσιο συγγραφικο εργο...διαβασες εστω και ενα εργο του; Η μονο τις αρνητικες κριτικες εναντιον του;

Παιδεια (οχι μορφωση) ειναι να παιρνεις το καλο του καθενος (συμφωνα με τα κριτηρια του ο καθεις..) και αφου το μελετησεις ,να το χρησιμοποιησεις για να γινεις καλυτερος....ΟΧΙΑ εκανες τετοιον "κοπο"  με τον συγκεκριμενο Ιεραρχη;
Η απαιδευτα του κολλησες την ταμπελα "ασυμπαθηστος" και το εληξες το θεμα ωστε να σου προκαλει εντυπωση που καποιοι αλλοι το εκαναν

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
   Η Αγαπη που λες....ειναι μυστηριο πραμα να ξερεις....

Μη μου κάνεις μάθημα για την Αγάπη, κάνε μου τη χάρη ε;

Για να καταλαβεις το οτιδηποτε πρεπει να το μελετησεις πρωτα.Συμπαθειες η αντιπαθειες χωρις να γνωριζουμε κατι ειναι το λιγοτερο ....μωρια .

Ο μακαριστος Αρχιεπισκοπος ειχε πλουσιο συγγραφικο εργο...διαβασες εστω και ενα εργο του; Η μονο τις αρνητικες κριτικες εναντιον του;

Δε χρειάζεται να διαβάσω τις κριτικές άλλων. Έχω μυαλό και δική μου κριτική ικανότητα.

Παιδεια (οχι μορφωση) ειναι να παιρνεις το καλο του καθενος (συμφωνα με τα κριτηρια του ο καθεις..) και αφου το μελετησεις ,να το χρησιμοποιησεις για να γινεις καλυτερος....ΟΧΙΑ εκανες τετοιον "κοπο"  με τον συγκεκριμενο Ιεραρχη;

Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου από ένα ρασοφόρο με χρυσάφια και ρουμπίνια πούλιες και αυγερινούς να μου λέει "σας πάω" και να μου ζητάει να προσυπογράψω τη θρησκεία που μου φορτώσανε όταν γεννήθηκα.

Η απαιδευτα του κολλησες την ταμπελα "ασυμπαθηστος" και το εληξες το θεμα ωστε να σου προκαλει εντυπωση που καποιοι αλλοι το εκαναν

Πλέον δε μου προκαλεί εντύπωση τίποτα που ζω, ακούω και διαβάζω.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οχιά....έχεις το δικαίωμα ξέρεις να επιλέξεις ακόμα και ΤΩΡΑ ποιά θρησκεία σε καλύπτει...να απαρνηθείς τον Χριστιανισμό και να ακολουθήσεις άλλη θρησκεία...αφού νιώθεις τόση καταπίεση που όπως λές ''σου φορτώσανε''....μπορείς να βαπτιστείς μωαμεθανός,βουδιστής ή ότι άλλο εσύ επιθυμείς...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???
ΥΓ--->Θα σε ρωτήσω κάτι χωρίς να σε ειρωνεύομαι:Με τον Φέθρυ έχεις κάποια συγγένεια????Δεν το λέω για πλάκα...απλά τα γραφόμενά σας...ταιριάζουν.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οχιά....έχεις το δικαίωμα ξέρεις να επιλέξεις ακόμα και ΤΩΡΑ ποιά θρησκεία σε καλύπτει...να απαρνηθείς τον Χριστιανισμό και να ακολουθήσεις άλλη θρησκεία...αφού νιώθεις τόση καταπίεση που όπως λές ''σου φορτώσανε''....μπορείς να βαπτιστείς μωαμεθανός,βουδιστής ή ότι άλλο εσύ επιθυμείς...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???
ΥΓ--->Θα σε ρωτήσω κάτι χωρίς να σε ειρωνεύομαι:Με τον Φέθρυ έχεις κάποια συγγένεια????Δεν το λέω για πλάκα...απλά τα γραφόμενά σας...ταιριάζουν.....
δεν αλλαζει θρησκεια γιατι δεν ξερει τι θελει...απλα ειναι πολυ μαστ και πολυ ιν η φραση "θρησκεια που μου φορτωσαν οταν γεννηθηκα"....ειναι πολυ ξεχωριστοι ολοι αυτη οι ανθρωποι..ανωτεροι φυλη...αλλα μολις παθουν κατι κανουν χιλιες φορες τον σταυρο τους και λενε Παναγια μου βοηθα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είναι μεγάλη κουβέντα η "ανεξιθρησκεία" που επικαλείται το Σύνταγμά μας. Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
Στα δικαστήρια, ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο. Στο σχολείο πρέπει να παρακολουθείς "Θρησκευτικά", από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω. Αν θες πεθαίνοντας να σε κάψουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!! Τι μου λες τώρα; Και τόσα άλλα που δεν μπορώ τώρα να γράψω!!! Προφανώς και δε με αφήνουν ήσυχη και με καταπιέζουν!!!

Όχι δεν έχω συγγένεια. Ιδεολογική μόνο ίσως...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Δεν εχω την ιδιοτητα του διδασκαλου.Περιοριζομαι στην δικια μου "παιδευση".

Σαφως και εχεις μυαλο και κριτικη ικανοτητα...Να την ασκεις ομως αιτιολογημενα και εις βαθος,σαν τον stavro51 ενα πραμα...

Παλι σαφως, θα εχεις σημαντικοτερα πραματα να κανεις στην ζωη σου απο το να ασχολεισε με "...ρασοφορους...κτλ κτλ..."....Δεν το κανεις ομως,και περιφερεις την κακεντρεχεια σου απο ποστ σε ποστ....Για την "φορτωμενη" Θρησκεια που λες,κανε την προσωπικη σου επανασταση και αλλαξε...Γινε Μαχντιστης,μουσουλμανος οτι θελεις....βεβαιως βεβαιως....

Οσο για το τελευταιο,η ανελλιπη παρακολουθηση τηλεοπτικων "εκπομπων" οδηγει σε φαινομενα κοινωνικης λοβοτομης,σαν αυτης που περιγραφεις για τον ευατο σου...

Να με συγχωρεις...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Είναι μεγάλη κουβέντα η "ανεξιθρησκεία" που επικαλείται το Σύνταγμά μας. Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
Στα δικαστήρια, ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο. Στο σχολείο πρέπει να παρακολουθείς "Θρησκευτικά", από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω. Αν θες πεθαίνοντας να σε κάψουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!! Τι μου λες τώρα; Και τόσα άλλα που δεν μπορώ τώρα να γράψω!!! Προφανώς και δε με αφήνουν ήσυχη και με καταπιέζουν!!!
Όχι δεν έχω συγγένεια. Ιδεολογική μόνο ίσως...
ποσο βαθεια νυχτωμενη εισαι φαινεται απ αυτα που γραφεις....
που ζεις?δεν ξερεις οτι εχουν καταργηθει ολα αυτα?
και στο Ευαγγελιο μπορεις να μην ορκιστεις,και θρησκευτικα να παρεις απαλλαγη και να καεις μπορεις..ακομα και στο πανεπηστημιο προσφατα σε ορκομοσια που πηγα ενας φοιτητης διαβασε δικο του ορκο επειδη δεν ηταν Χριστιανος...
ποσο χρονον εισαι?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποσο βαθεια νυχτωμενη εισαι φαινεται απ αυτα που γραφεις....
που ζεις?δεν ξερεις οτι εχουν καταργηθει ολα αυτα?
και στο Ευαγγελιο μπορεις να μην ορκιστεις,και θρησκευτικα να παρεις απαλλαγη και να καεις μπορεις..ακομα και στο πανεπηστημιο προσφατα σε ορκομοσια που πηγα ενας φοιτητης διαβασε δικο του ορκο επειδη δεν ηταν Χριστιανος...
ποσο χρονον εισαι?
Είναι γνωστά αλλά βαριόμουν να τα γράψω....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
 Δεν εχω την ιδιοτητα του διδασκαλου.Περιοριζομαι στην δικια μου "παιδευση".

Σαφως και εχεις μυαλο και κριτικη ικανοτητα...Να την ασκεις ομως αιτιολογημενα και εις βαθος,σαν τον stavro51 ενα πραμα...
Ποιος κρίνει το "αιτιολογημένο";

Παλι σαφως, θα εχεις σημαντικοτερα πραματα να κανεις στην ζωη σου απο το να ασχολεισε με "...ρασοφορους...κτλ κτλ..."....Δεν το κανεις ομως,και περιφερεις την κακεντρεχεια σου απο ποστ σε ποστ....
Πώς το ξέρεις ότι δεν το κάνω; Με παρακολουθείς; Σιγά μη ζητήσω και το λόγο για το πόση ώρα θα γράφω στο ίντερνετ και τι θα λέω.. Δεν είμαστε καλά.....

Για την "φορτωμενη" Θρησκεια που λες,κανε την προσωπικη σου επανασταση και αλλαξε...Γινε Μαχντιστης,μουσουλμανος οτι θελεις....βεβαιως βεβαιως....
Απάντησα σε άλλο ποστ

Οσο για το τελευταιο,η ανελλιπη παρακολουθηση τηλεοπτικων "εκπομπων" οδηγει σε φαινομενα κοινωνικης λοβοτομης,σαν αυτης που περιγραφεις για τον ευατο σου...

Να με συγχωρεις...
Είμαι μια ΟΧΙΑ με λοβοτομή και περιφέρομαι από site σε site χύνοντας δηλητήριο. ΤΟυλάχιστον δεν έρπομαι όπως οι θεούσες στην Τήνο και σε κάθε εκκλησία αλλά μόνο διαδικτυακά.
Και τώρα sorry αλλά δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου. Πάω να παρακολουθήσω ένα μεσημεριατζίδικο που έγραψα γιατί δεν προλάβαινα να δω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom