Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πώς δεν μπορώ. Αλλά σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρατε.
Μούμπλε μούμπλε..... Εμένα γιατί μου έχει τύχει αυτό σε ΕΔΕ;;;;;;
Με ύφος κοφτό και ψαρωτικό..........
Ορκιστείτε κύριε στο Ευαγγέλιο να πείτε την αλήθεια!!!!!!!
Που ακριβώς είπατε;;;;;;;;;;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ασε φίλε γιατί η αδερφή του κολλητού μόυ δικάζει και στο σπίτι έχει εικονοστάσι......... Τι να μας πει ο άνθρωπας όταν μέχρι το πρωί είχα περάσει με βροχή και ψωλόκρυο τρία χιλιάρικα να δουν το σκήνωμα.......

Και ο πρώην διευθυντής μου είναι άθεος κι έχει πάνω από το κρεβάτι του τον Εσταυρωμένο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πώς δεν μπορώ. Αλλά σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρατε.
Ρε αδελφέ σε άλλη κοινωνία ζεις?Αν πάει ένας μαθητής και ζητήσει να μην κάνει Θρησκευτικά επειδή είναι άθεος τι γνώμη πιστεύεις ότι θα σχηματίσει για αυτόν το 90% των καθηγητών???
Αν κάποιος τολμήσει να μην πει την προσευχή στο στρατό????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κανονικα ο ρκος πρεπει να αλλαξει...ορκο στην ζωη της μανας μας για την αληθεια στα δικαστηρια...το ευαγγελιο πολλοι το χουν χεσμενο...τη ζωη της μανας τους ομως........?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε αδελφέ σε άλλη κοινωνία ζεις?Αν πάει ένας μαθητής και ζητήσει να μην κάνει Θρησκευτικά επειδή είναι άθεος τι γνώμη πιστεύεις ότι θα σχηματίσει για αυτόν το 90% των καθηγητών???
δεν μου απαντας αλλα δεν πειραζει...
γι αυτο που λες ανεφερε πριν λιγο οτι σε ορκομοσια 105 φοιτητων πριν λιγο καιρο οι 104 εδωσαν τον γνωστο ορκο ενω ενας ειχε δικο του και ολη η αιθουσα ακουσε τον δικο του ορκο και κανεις δεν στραβοκοιταξε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι αυτο που λες ανεφερε πριν λιγο οτι σε ορκομοσια 105 φοιτητων πριν λιγο καιρο οι 104 εδωσαν τον γνωστο ορκο ενω ενας ειχε δικο του και ολη η αιθουσα ακουσε τον δικο του ορκο και κανεις δεν στραβοκοιταξε...
Πήγαινε κάντο αυτό σε συνταξιούχους του δημοτικού.......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καλά αυτό λέμε, ή για το:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

Ξεκόλλα ρε φίλε. Σε όποιον πω στην Ελλάδα τις θρησκευτικές μου απόψεις με κοιτάει σαν τον Αντίχριστο.....

Το παράδειγμα για τις σταυροφορίες δεν μου το έφερες για να μου δείξεις ότι έχουν γίνει εγκλήματα στο όνομα του Χριστού? Τι μπλέκεις τη δημοκρατία? Σαν τον αντίχριστο μπορεί να σε κοιτούν οι θρησκόληπτοι. Εγώ πάντως σε κοιτώ σαν τον αντίχρηστο (μην το πάρεις κυριολεκτικά) όταν κάνεις λογικά άλματα στις συζητήσεις εδώ μέσα ή όταν λες άστοχα παραδείγματα ή όταν ειρωνεύεσαι όποιον έχει αντίθετη άποψη κ.λπ. κ.λπ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πήγαινε κάντο αυτό σε συνταξιούχους του δημοτικού.......
δεν ξερω ρε παιδια...ισως ειναι το τι εχει ζησει ο καθενας..εγω ειμαι 26 χρονων,πολλα χρονια σε θρανια και δουλεια και δεν μου εχει τυχει θρησκευτικος ρατσισμος....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είδα κάποια ερώτηση...η περίπτωση που αναφέρεις είναι τελείως ανώδυνη αλλά και πάλι είμαι βέβαιος ότι ο συγκεκριμένος φοιτητής ασχολήθηκε και έτρεξε πολύ για να καταφέρει να ορκιστεί ξεχωριστά...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εκφράζoυμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς τους περίπου 3,5 εκατομμύρια πιστούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας συμπολίτες μας, για την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους.

Με τον μεταστάντα μάς χώριζε όχι απλώς θρησκευτική και φιλοσοφική άβυσσος, αλλά κυριολεκτικά βρισκόμασταν σε απέναντι χαρακώματα

Πρωτίστως όμως ως Έλληνες στο ήθος θεωρούμε βασική αξία μας τον σεβασμό προς τον νεκρό αντίπαλο, ο οποίος υπήρξε συνεπής προς τα όπλα και την στολή του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάλλον κάνεις πλάκα, διότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θεωρείς πως ΜΟΝΟ αν κοιμηθείς με κάποιον ξέρεις τι έχει στο δωμάτιό του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε καλογιώργη κάνουμε και λίγο πλάκα.... Τελικά είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το παράδειγμα για τις σταυροφορίες δεν μου το έφερες για να μου δείξεις ότι έχουν γίνει εγκλήματα στο όνομα του Χριστού? Τι μπλέκεις τη δημοκρατία? Σαν τον αντίχριστο μπορεί να σε κοιτούν οι θρησκόληπτοι. Εγώ πάντως σε κοιτώ σαν τον αντίχρηστο (μην το πάρεις κυριολεκτικά) όταν κάνεις λογικά άλματα στις συζητήσεις εδώ μέσα ή όταν λες άστοχα παραδείγματα ή όταν ειρωνεύεσαι όποιον έχει αντίθετη άποψη κ.λπ. κ.λπ.
δεν ειρωνεύομαι.... τα λέω γιατί τα πιστεύω... Και τα λογικά άλματα οδήγησαν στη Θεωρία της Σχετικότητας...... και ακόμα πιο πολλά λογικά άλματα στην γενίκευση αυτής.  :idiot: :idiot:
Υ.Γ. Και το Γαλιλαίο αντίχριστο τον θεωρούσαν ότνα έλεγε ότι η γη είναι στρογγυλή......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εκφράζoυμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς τους περίπου 3,5 εκατομμύρια πιστούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας συμπολίτες μας, για την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους.

Με τον μεταστάντα μάς χώριζε όχι απλώς θρησκευτική και φιλοσοφική άβυσσος, αλλά κυριολεκτικά βρισκόμασταν σε απέναντι χαρακώματα

Πρωτίστως όμως ως Έλληνες στο ήθος θεωρούμε βασική αξία μας τον σεβασμό προς τον νεκρό αντίπαλο, ο οποίος υπήρξε συνεπής προς τα όπλα και την στολή του.
μπραβο σου ρε φιλε...
εγραψες!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Για το πρώτο, μπορώ να σου πω σχεδόν με βεβαιότητα, αφού σε σχολεία περνώ τα πρωινά μου: καμία αρνητική γνώμη. Ξαναλέω, σε λάθος εποχή αναφέρεσαι. Για το στρατό, ίσως είναι το πρώτο επιχείρημα που μου φαίνεται ότι πραγματικά στέκει από όσα έχω διαβάσει. Και το δικαιολογώ, διότι είναι τέτοιος ο παραλογισμός του στρατού που πιθανώς να έχει μείνει κολλημένος και σε αυτό. Στο στρατό λοιπόν, μέσα στις τόσες καταπιέσεις, μπορεί κάποιοι να αναγκάζονται να δεχθούν κι αυτή. Υπομονή, ένας χρόνος είναι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διάφοροι νεο-"πενθούντες" με έπιασαν στο στόμα τους την ώρα που δεν συμμετείχα στη συζήτηση.
Κανένας όμως δεν απάντησε στη βασική θέση που εξέφρασα και απο χτες. Δηλαδή αν συμφωνούν στο ΧΩΡΙΣΜΟ της εκκλησίας απο το κράτος. Θέση την οποία ο Μακαριστός (τον οποίο ουδέποτε έβρισα, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να αισθανθώ λύπη για το θάνατό του) πολέμησε με πάθος.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ειρωνεύομαι.... τα λέω γιατί τα πιστεύω... Και τα λογικά άλματα οδήγησαν στη Θεωρία της Σχετικότητας...... και ακόμα πιο πολλά λογικά άλματα στην γενίκευση αυτής.  :idiot: :idiot:
Υ.Γ. Και το Γαλιλαίο αντίχριστο τον θεωρούσαν ότνα έλεγε ότι η γη είναι στρογγυλή......

Το να πιστεύει κάποιος αυτά που λέει, δεν αποκλείει την ειρωνία απέναντι στα πιστεύω των άλλων.
Δεν οδηγούν όλα και όλων των ειδών τα λογικά άλματα σε επιστημονικές και τεχνολογικές επαναστάσεις.
Για την πλάκα που έγραψες πιο πάνω, δεκτή. Κι εγώ τύπος του χαβαλέ είμαι, αλλά σε σοβαρές συζητήσεις τον παραμελώ λίγο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Διάφοροι νεο-"πενθούντες" με έπιασαν στο στόμα τους την ώρα που δεν συμμετείχα στη συζήτηση.
Κανένας όμως δεν απάντησε στη βασική θέση που εξέφρασα και απο χτες. Δηλαδή αν συμφωνούν στο ΧΩΡΙΣΜΟ της εκκλησίας απο το κράτος. Θέση την οποία ο Μακαριστός (τον οποίο ουδέποτε έβρισα, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να αισθανθώ λύπη για το θάνατό του) πολέμησε με πάθος.

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά με τόσα ανορθόδοξα που έχεις γράψει, έχω την εντύπωση ότι απαξιούν να σου απαντήσουν.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βάλε καλύτερα άλλον να κάνει την ερώτηση, μπας κι απαντηθεί

Stories