Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Είναι γνωστά αλλά βαριόμουν να τα γράψω....
το χω ξαναπει και θα το ξαναπω...η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απ την αμαθεια..πιο καλα να μην ξερεις κατι παρα να νομιζεις οτι τα ξερεις ολα....
που πα ρε καραμητροοοοοοοοοοοοοοοοοο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποσο βαθεια νυχτωμενη εισαι φαινεται απ αυτα που γραφεις....
που ζεις?δεν ξερεις οτι εχουν καταργηθει ολα αυτα?
και στο Ευαγγελιο μπορεις να μην ορκιστεις,και θρησκευτικα να παρεις απαλλαγη και να καεις μπορεις..ακομα και στο πανεπηστημιο προσφατα σε ορκομοσια που πηγα ενας φοιτητης διαβασε δικο του ορκο επειδη δεν ηταν Χριστιανος...
ποσο χρονον εισαι?

Κι όλα αυτά μάλλον πολύ μικρή σημασία έχουν ώστε να καταπιέσουν κάποιον. Π.χ. στο σχολείο, ίσως πιο πολύ καταπιέζεται ο μαθητής που του επιβάλλεται να παρακολουθεί αρχαία ελληνικά που δεν μπορεί να τα μάθει με τίποτα και κοινωνιολογία που μπορεί να διαφωνεί κάθετα με τον Μαρξ και τον Βέμπερ, παρά θρησκευτικά που θα πάρει και καλό βαθμό (ως γνωστό οι θεολόγοι είναι γενικά απλοχέρηδες στους βαθμούς).

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Είναι μεγάλη κουβέντα η "ανεξιθρησκεία" που επικαλείται το Σύνταγμά μας. Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
Στα δικαστήρια, ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο. Στο σχολείο πρέπει να παρακολουθείς "Θρησκευτικά", από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω. Αν θες πεθαίνοντας να σε κάψουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!! Τι μου λες τώρα; Και τόσα άλλα που δεν μπορώ τώρα να γράψω!!! Προφανώς και δε με αφήνουν ήσυχη και με καταπιέζουν!!!
Σε αυτό θα συμφωνήσω με την οχιά!Ακόμα και να μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά  η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και όλοι σε βλέπουν σαν γραφικό και ούφο!Και ας μην ξενάμε αυτά που ισχύουν για γάμους και βαφτίσια...
Υ.Γ. Είμαι Χριστιανός και δεν με προβληματίζουν άμεσα τα παραπάνω!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Κι όλα αυτά μάλλον πολύ μικρή σημασία έχουν ώστε να καταπιέσουν κάποιον. Π.χ. στο σχολείο, ίσως πιο πολύ καταπιέζεται ο μαθητής που του επιβάλλεται να παρακολουθεί αρχαία ελληνικά που δεν μπορεί να τα μάθει με τίποτα και κοινωνιολογία που μπορεί να διαφωνεί κάθετα με τον Μαρξ και τον Βέμπερ, παρά θρησκευτικά που θα πάρει και καλό βαθμό (ως γνωστό οι θεολόγοι είναι γενικά απλοχέρηδες στους βαθμούς).
μα το να πεις δεν θελω να μαθω αρχαια και διαφωνω με τον μαρξ δεν ειναι σικ......

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ποιος κρίνει το "αιτιολογημένο";
Πώς το ξέρεις ότι δεν το κάνω; Με παρακολουθείς; Σιγά μη ζητήσω και το λόγο για το πόση ώρα θα γράφω στο ίντερνετ και τι θα λέω.. Δεν είμαστε καλά.....
Απάντησα σε άλλο ποστ

Είμαι μια ΟΧΙΑ με λοβοτομή και περιφέρομαι από site σε site χύνοντας δηλητήριο. ΤΟυλάχιστον δεν έρπομαι όπως οι θεούσες στην Τήνο και σε κάθε εκκλησία αλλά μόνο διαδικτυακά.
Και τώρα sorry αλλά δε νομίζω ότι θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου. Πάω να παρακολουθήσω ένα μεσημεριατζίδικο που έγραψα γιατί δεν προλάβαινα να δω.
 Οχια,δεν με ξερεις ως ανθρωπο,οπως δεν σε ξερω και εγω.
 Να με συγχωρεις αν σε στενοχωρησα...Ως ανθρωπος,δεν θελω να πικραινω κανεναν...Δεν εχω κατι με σενα....
 Απλως στενοχωριεμαι με την κακεντρεχεια ορισμενων....

Θελει τολμη η αρετη.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σε αυτό θα συμφωνήσω με την οχιά!Ακόμα και να μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά  η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και όλοι σε βλέπουν σαν γραφικό και ούφο!Και ας μην ξενάμε αυτά που ισχύουν για γάμους και βαφτίσια...
Υ.Γ. Είμαι Χριστιανός και δεν με προβληματίζουν άμεσα τα παραπάνω!

ίσα ίσα, για τους γάμους και τα βαφτίσια, αν δεν τα κάνεις με το χριστιανικό τυπικό, μεγάλη φασαρία γλιτώνεις. Πιο εύκολο δεν είναι μισή ωρίτσα στο δημαρχείο με σχεδόν μηδενικά έξοδα?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Είναι μεγάλη κουβέντα η "ανεξιθρησκεία" που επικαλείται το Σύνταγμά μας. Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
Στα δικαστήρια, ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο. Στο σχολείο πρέπει να παρακολουθείς "Θρησκευτικά", από πού ν αρχίσω και πού να τελειώσω. Αν θες πεθαίνοντας να σε κάψουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!! Τι μου λες τώρα; Και τόσα άλλα που δεν μπορώ τώρα να γράψω!!! Προφανώς και δε με αφήνουν ήσυχη και με καταπιέζουν!!!
Όχι δεν έχω συγγένεια. Ιδεολογική μόνο ίσως...

πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να δηλωνεις αγνωστικιστης και να μην  καταπιεζεσαι απο καμμια θρησκεια αφου ουτως η αλλως κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το ποια ειναι η αληθεια..α ολα κ ολα αν η οχια εχει ιδιες αποψεις με τον φεθρυ θα αρχισω να ερεθιζομαι επικινδυνα!!λετε να ειναι η θηλυκια πλευρα του?η αλλη οψη μιας διμουτσουνης οχιας?χμμ...

** φεθρυ που εισαι??ο λαος σου σε ζηταει :helpplea:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
εγω ειδα οτι η οχια εκανε μουγκα μολις ελαβε απαντηση για τις βλακειες που ελεγε περι υποχρεωτικων ορκων,θρησκευτικων κτλ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω ειδα οτι η οχια εκανε μουγκα μολις ελαβε απαντηση για τις βλακειες που ελεγε περι υποχρεωτικων ορκων,θρησκευτικων κτλ....
Εγώ λέω ν αφήσετε την ΟΧΙΑ ήσυχη γιατί έχω ραντεβού μαζί της και άμα την ξενερώσετε θα σας γαμήσω όλους πάραυτα....... :piss: :piss:

Οσο για τους όρκους και τις λοιπές παπαριές......
Ναι έχεις το δικαίωμα, αλλά όταν που χου είσαι κατηγορούμενος σε δικαστήριο και μπαίνοντας μέσα σκύβεις και βλέπεις τη Βίβλο, σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις την Παναγιά πάνω από το κεφάλι του δικαστή, άντε εσύ να πεις είμαι άθεος.....
Η να το πούμε πιο ελαφριά μιας και πήξαμε στους γαύρους εδώ μέσα.... Οταν πριν πολλά πολλά χρόνια πήγα για συνέντευξη στην Ιντρακόμ είπα, γεια σας, θέλω δουλειά και είμαι βάζελος.....
Ρε πάτε καλά ή να κάνω και κακά.;;;;;;;;;
Και προσοχή μη μου την ξενερώσετε ρεμάλια σας έσκισαααααααααααα :uglystupid: :uglystupid:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν έχεις κάνει κάνα δυο φόνους, πιο λογικό θα φανεί να πεις ότι είσαι άθεος παρά ότι πας κάθε Κυριακή στην εκκλησία.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αν έχεις κάνει κάνα δυο φόνους, πιο λογικό θα φανεί να πεις ότι είσαι άθεος παρά ότι πας κάθε Κυριακή στην εκκλησία.
Δεν πας μόνο για φόνους στο δικαστήριο...μπορεί και να πας για κάποιο πταίσμα!Άντε να πεις ότι είσαι Βουδιστής και να μην σε κοιτάζουν όλοι σαν να είσαι ούφο!!! :cheesy:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Εγώ λέω ν αφήσετε την ΟΧΙΑ ήσυχη γιατί έχω ραντεβού μαζί της και άμα την ξενερώσετε θα σας γαμήσω όλους πάραυτα....... :piss: :piss:

Οσο για τους όρκους και τις λοιπές παπαριές......
Ναι έχεις το δικαίωμα, αλλά όταν που χου είσαι κατηγορούμενος σε δικαστήριο και μπαίνοντας μέσα σκύβεις και βλέπεις τη Βίβλο, σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις την Παναγιά πάνω από το κεφάλι του δικαστή, άντε εσύ να πεις είμαι άθεος.....
Η να το πούμε πιο ελαφριά μιας και πήξαμε στους γαύρους εδώ μέσα.... Οταν πριν πολλά πολλά χρόνια πήγα για συνέντευξη στην Ιντρακόμ είπα, γεια σας, θέλω δουλειά και είμαι βάζελος.....
Ρε πάτε καλά ή να κάνω και κακά.;;;;;;;;;
Και προσοχή μη μου την ξενερώσετε ρεμάλια σας έσκισαααααααααααα :uglystupid: :uglystupid:
επειδη εχουμε δημοκρατια που πολλοι επικαλουντε...η πλειοψηφια επιβαλει να υπαρχει το Ευαγγελιο στο δικαστηριο...Για την ΟΧΙΑ χαρισμα σου...εγω δεν πηγα γυναικες που δεν ελεγαν οτι ειναι οχιες ενω ηταν...θα παω αυτην που το παραδεχεται κι ολας??????????
μπουχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τίποτα για σταυροφορίες έχει παρει το αυτί σου ;;;;;; :uglystupid: :uglystupid:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν πας μόνο για φόνους στο δικαστήριο...μπορεί και να πας για κάποιο πταίσμα!Άντε να πεις ότι είσαι Βουδιστής και να μην σε κοιτάζουν όλοι σαν να είσαι ούφο!!! :cheesy:

Μάλλον σε λάθος εποχή (που λέει κι ο psaxnw) αναφέρεσαι κι εσύ κι ο personanongrata. Να σου δώσω το τηλέφωνο του φίλου μου του Κώστα που είναι εισαγγελέας να τον ρωτήσεις αν σκέφτεται έτσι?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μάλλον σε λάθος εποχή (που λέει κι ο psaxnw) αναφέρεσαι κι εσύ κι ο personanongrata. Να σου δώσω το τηλέφωνο του φίλου μου του Κώστα που είναι εισαγγελέας να τον ρωτήσεις αν σκέφτεται έτσι?
Ο Κώστας είναι ένας...υπάρχουν χιλιάδες δικαστικοί!Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολο για κάποιον να δηλώσει μη Χριστιανός?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τίποτα για σταυροφορίες έχει παρει το αυτί σου ;;;;;; :uglystupid: :uglystupid:

Ναι, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν πάει στα δικαστήρια χιλιάδες υποθέσεις όπου ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε τη θεία καθοδήγηση ως αιτία του εγκλήματός του, έ?  :uglystupid:  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο Κώστας είναι ένας...υπάρχουν χιλιάδες δικαστικοί!Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολο για κάποιον να δηλώσει μη Χριστιανός?
Ασε φίλε γιατί η αδερφή του κολλητού μόυ δικάζει και στο σπίτι έχει εικονοστάσι......... Τι να μας πει ο άνθρωπας όταν μέχρι το πρωί είχα περάσει με βροχή και ψωλόκρυο τρία χιλιάρικα να δουν το σκήνωμα.......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω γατε...πριν 10 χρονια ισως ναι...σημερα οχι..μπορει να υπαρχουν σπανιες και λιγες περιπτωσεις αλλα μιλαμε παντα για πλειοψηφια οπως σε ολα τα θεματα....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Πώς δεν μπορώ. Αλλά σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρατε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ναι, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν πάει στα δικαστήρια χιλιάδες υποθέσεις όπου ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε τη θεία καθοδήγηση ως αιτία του εγκλήματός του, έ?   :uglystupid:  :headbang:
Καλά αυτό λέμε, ή για το:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

Ξεκόλλα ρε φίλε. Σε όποιον πω στην Ελλάδα τις θρησκευτικές μου απόψεις με κοιτάει σαν τον Αντίχριστο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom