Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά με τόσα ανορθόδοξα που έχεις γράψει, έχω την εντύπωση ότι απαξιούν να σου απαντήσουν.
Ε δεν είμαστε και όλοι υποχρεωτικά "ορθόδοξοι" σ' αυτή τη χώρα. Ευτυχώς δηλαδή. Και το ποσοστό μέρα με τη μέρα μειώνεται περισσότερο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κανονικα ο ρκος πρεπει να αλλαξει...ορκο στην ζωη της μανας μας για την αληθεια στα δικαστηρια...το ευαγγελιο πολλοι το χουν χεσμενο...τη ζωη της μανας τους ομως........?

Και στη ζωή της μάνας του να ορκιστεί ο άλλος, μήπως ο όρκος θα τον εμποδίσει να πει ψέματα ή να παραβεί αυτό για το οποίο ορκίστηκε?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα αρχίσετε την φαγωμάρα τώρα...
Καμμία φαγωμάρα. Εξέφρασα μία ΚΑΘΑΡΗ θέση: το χωρισμό της εκκλησίας απο το κράτος. Αν υπάρξει αντίλογος, ας υπάρξει επι τη βάσει απόψεων. Που το πρόβλημα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν ξερω ρε παιδια...ισως ειναι το τι εχει ζησει ο καθενας..εγω ειμαι 26 χρονων,πολλα χρονια σε θρανια και δουλεια και δεν μου εχει τυχει θρησκευτικος ρατσισμος....
Ναι, ε;
Δεν πήρε το αυτί σου τις υστερικές αντιδράσεις για την ίδρυση τζαμιού στην Αθήνα; Και για να προλάβω αυτό που ίσως μου πεις, όχι δεν είμαι μουσουλμάνος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά με τόσα ανορθόδοξα που έχεις γράψει, έχω την εντύπωση ότι απαξιούν να σου απαντήσουν.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ου μπλεξουμε παλι...κι αυτο που θελει ν ακουσει να πεις...παλι θα το γυρισει.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ου μπλεξουμε παλι...κι αυτο που θελει ν ακουσει να πεις...παλι θα το γυρισει.....
Κι άλλος που δεν έχει διαπιστώσει μεν θρησκευτικό ρατσισμό στην Ελλάδα, αλλά απλώς ..κωλώνει και να απαντήσει.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κι άλλος που δεν έχει διαπιστώσει μεν θρησκευτικό ρατσισμό στην Ελλάδα, αλλά απλώς ..κωλώνει να απαντήσει.
τι να σου απαντησω βρε παπαρα που οτι και να σου πω θα το πας οπου θες....
Για τους υπολοιπους να πω οτι συμφωνω με το διαχωρισμο κρατους εκκλησιας
και για το τζαμι να πω οτι ειναι λογικες οι αντιδρασεις...σαν να πας να χτησεις χριστιανικη εκκλησια στο ΚΕΝΤΡΟ μουσουλμανικης χωρας....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
psaxnw, χέστο. πάμε για ύπνο καλύτερα. αν σου δείξω μια κουβέντα που είχα ένα βράδυ σε άλλο thread, θα με πεις μαλάκα που ξενύχτησα και δίκιο θα έχεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι να σου απαντησω βρε παπαρα που οτι και να σου πω θα το πας οπου θες....
Για τους υπολοιπους να πω οτι συμφωνω με το διαχωρισμο κρατους εκκλησιας
και για το τζαμι να πω οτι ειναι λογικες οι αντιδρασεις...σαν να πας να χτησεις χριστιανικη εκκλησια στο ΚΕΝΤΡΟ μουσουλμανικης χωρας....
Η λέξη που χρησιμοποίησες -και καλά- να με μειώσεις, δείχνει αναμφίβολα άνθρωπο "των θετικών επιστημών", δε λέω.
Εσένα πάντως θα σε χάλαγε να "χτήσει" κανείς (το έγραψα με τη δική σου ορθογραφία) εκκλησία στο κέντρο μουσουλμανικής χώρας; Εκτός αν συμφωνείς με τον απανταχού φονταμενταλισμό: Εδώ είναι Ιράν, υπάρχουνε μόνο μουλάδες, εδώ είναι Ελλάδα, τίποτα άλλο δεν θα υπάρξει πέρα απο ορθόδοξους ρασοφόρους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι σας ελεγα ποιο πανω....?η  :jerking: :jerking: :jerking: του εγκεφαλου του παλι αλλου το πηγε εστω κι αν ακουσε αυτο που ηθελε.... :birdman: :birdman: :birdman:

psaxnw, χέστο. πάμε για ύπνο καλύτερα. αν σου δείξω μια κουβέντα που είχα ένα βράδυ σε άλλο thread, θα με πεις μαλάκα που ξενύχτησα και δίκιο θα έχεις.
εισαι τρελος ρε αδερφε?....θα ασχοληθω τετοια ωρα με το παιδακι που δεν εχει βγαλει ουτε ευρω στη ζωη του,και μπενει καθε μερα τετοια ωρα μεχρι να ξημερωσει και μετα κοιματε ολη μερα....εχω και δουλειες.....
καταφερε ρε μαλακα :grin: να σε ξημερωσει?καλα να παθεις!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι σας ελεγα ποιο πανω....?η  :jerking: :jerking: :jerking: του εγκεφαλου του παλι αλλου το πηγε εστω κι αν ακουσε αυτο που ηθελε.... :birdman: :birdman: :birdman:
εισαι τρελος ρε αδερφε?....θα ασχοληθω τετοια ωρα με το παιδακι που δεν εχει βγαλει ουτε ευρω στη ζωη του,και μπενει καθε μερα τετοια ωρα μεχρι να ξημερωσει και μετα κοιματε ολη μερα....εχω και δουλειες.....
καταφερε ρε μαλακα :grin: να σε ξημερωσει?καλα να παθεις!!!!
Όχι δεν άκουσα αυτό που ήθελα. Γιατί χωρισμός εκκλησίας απο το κράτος σημαίνει και ανεξιθρησκεία. Την οποία εσύ αρνείσαι όταν δεν αναγνωρίζεις στον οποιοδήποτε μη χριστιανό το δικαίωμα να φτιάξει τόπο λατρείας της θρησκείας του στην πρωτεύουσά σου.
Τα υπόλοιπα "των θετικών επιστημών" παραληρήματά σου, included σχολιάκια για την ηλικία μου (την οποία αγνοείς), απαξιώ να παρακολουθήσω.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
εύχομαι καλό ταξίδι στον παναγιότατο και τώρα να βρει την γαλήνη της ηρεμίας.

Cjgrove9

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εύχομαι και εγώ καλό ταξίδι στον παναγιότατο.Πιστέυω ότι ήταν ο καλύτερος απο όλους όσους έχουν περάσει..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μη μου λες μαλακιες τωρα !!!!  :o :o :o :o :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Γιατι ρε Πατερ? Οχι μονο σεβονται τα διαφορετικα πιστευω, αλλα μας αφησαν και υπεροχα ερειπια ναων, για να εχουμε μετα απο αιωνες κατι να δειχνουμε στους τουριστες. Αμεεε, τι νομιζες? :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom