Επισκέπτης
πάπιας το ονομαστικό του και Τσίπρας ντακ το κομματικό του.Τελικα fethry, το `πάπιας' έγινε το παρατσούκλι σου (εγώ είμαι ο... νονός)
πάπιας το ονομαστικό του και Τσίπρας ντακ το κομματικό του.Τελικα fethry, το `πάπιας' έγινε το παρατσούκλι σου (εγώ είμαι ο... νονός)
Αυτό δεν με χαλάει.Τελικα fethry, το `πάπιας' έγινε το παρατσούκλι σου (εγώ είμαι ο... νονός)
Να περάσω και εγώ παπά μου? τρελαίνομαι να κάνω βούτες απο ιερωμένους κάθε θρησκειών
μάζεψε χρήμα και έλα.απλό είναι.Ζηλεύω ρώσε μου ζηλεύω......
Σπασίμπα μπολσόι ταβάρις. Ζντραστβουι μόι παικταρά.είδες τι κάνω για να προσελκύσω πεοπαλινδρομητές? Απόλαυσε αυτή την μικρή στιγμή γιατί οι επόμενες στιγμές σου θα είναι μέσα σε ανίερη μιζέρια μάνιε μπράτ
Ευτυχώς που διαβάζω και μαλακίες απο ακροδεξιά θρησκόπληκτα στοιχεία σαν εσένα και αποφεύγω την μαλακία φίλε μουΕυτυχώς που είναι και το αβαταρ του latex για να βαράμε μαλακία. Αλλιώς πηγαίναμε χαμένοι.
до свиданияΣπασίμπα μπολσόι ταβάρις. Ζντραστβουι μόι παικταρά.
Εσύ στην προηγούμενη ζωή σου πρέπει να ήσουνα χωροφύλακας.πάπιας το ονομαστικό του και Τσίπρας ντακ το κομματικό του.
Ευτυχώς που διαβάζω και μαλακίες απο ακροδεξιά θρησκόπληκτα στοιχεία σαν εσένα και αποφεύγω την μαλακία φίλε μου
Εχω φτιάξει δική μου κοινότητα εδώ κρασίβι..... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω καθώς έχω μάθει τα καλύτερα για τα τεκταινόμενα εκεί......μάζεψε χρήμα και έλα.απλό είναι.
Αν κάνεις κίνηση για Μόσχα στείλε μου και pm για να σου πω που θα κλείσεις ξενοδοχείο και που να πας για διασκέδαση.Αν πας στα τυφλά μόνος χωρίς γκρούπ τουριστών σε φάγανε εδώ.Η εγκληματικότητα είναι σε σημεία που δεν φαντάζεσαι.Εχω φτιάξει δική μου κοινότητα εδώ κρασίβι..... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω καθώς έχω μάθει τα καλύτερα για τα τεκταινόμενα εκεί......
Αν δεν κάναμε και λίγο πλάκα θα ήταν όλα ξενέρωτα έτσι δεν είναι? μην τσιμπάς δεν είσαι θρησκόπληκτος αλλά προοδευτικός.Καλύτερα τώρα?έχει τρομερή πλάκα που με χαρακτηρίζει πολιτικά και θρησκευτικά κάποιος που δεν έχει διαβάσει ούτε μία πολιτική (και πιθανώς και θρησκευτική) άποψή μου
Αν δεν κάναμε και λίγο πλάκα θα ήταν όλα ξενέρωτα έτσι δεν είναι? μην τσιμπάς δεν είσαι θρησκόπληκτος αλλά προοδευτικός.Καλύτερα τώρα?
Καμία θέση δεν αλλάζω εδώ και 38 χρόνια.Απλώς μέσα στην φαντασία σου φιλαρέσκεσαι σε παγιδευτικά κοπλιμέντα ειρωνίας προς το άτομό σου.Δεν το κατάλαβες καλά το νόημαΩραίος! Αλλάζεις θέση πιο γρήγορα κι από υαλοκαθαριστήρα, που έλεγε κι ο Χαρούλης.
Καμία θέση δεν αλλάζω εδώ και 38 χρόνια.Απλώς μέσα στην φαντασία σου φιλαρέσκεσαι σε παγιδευτικά κοπλιμέντα ειρωνίας προς το άτομό σου.Δεν το κατάλαβες καλά το νόημα
'Πρίν μάθεις ότι ξέρεις θυμόσουν ότι δεν γνωρίζεις'Εδώ και 38 χρόνια έχεις την ίδια άποψη για μένα! Αυτό είναι: κάποιος ήξερε τι θα γίνω πολύ πριν γεννηθώ!
Για ζνάγιου μπρατ. Για ζνάγιου........Αν κάνεις κίνηση για Μόσχα στείλε μου και pm για να σου πω που θα κλείσεις ξενοδοχείο και που να πας για διασκέδαση.Αν πας στα τυφλά μόνος χωρίς γκρούπ τουριστών σε φάγανε εδώ.Η εγκληματικότητα είναι σε σημεία που δεν φαντάζεσαι.