Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ευτυχώς που είναι και το αβαταρ του latex για να βαράμε μαλακία. Αλλιώς πηγαίναμε χαμένοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είδες τι κάνω για να προσελκύσω πεοπαλινδρομητές? Απόλαυσε αυτή την μικρή στιγμή γιατί οι επόμενες στιγμές σου θα είναι μέσα σε ανίερη μιζέρια μάνιε μπράτ  :)
Σπασίμπα μπολσόι ταβάρις. Ζντραστβουι μόι παικταρά.  :boobies: :boobies:

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχώς που είναι και το αβαταρ του latex για να βαράμε μαλακία. Αλλιώς πηγαίναμε χαμένοι.
Ευτυχώς που διαβάζω και μαλακίες απο ακροδεξιά θρησκόπληκτα στοιχεία σαν εσένα και αποφεύγω την μαλακία φίλε μου  :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πάπιας το ονομαστικό του και Τσίπρας ντακ το κομματικό του.
Εσύ στην προηγούμενη ζωή σου πρέπει να ήσουνα χωροφύλακας.
Στην τωρινή ξέπεσες σε απλό ...λαϊκό κομισάριο του τιμημένου ΚΚΕ.
Δεν απέχουν πολύ τα δυο τους με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.
Άσε βέβαια το οτι αδυνατείς να κατανοήσεις οτι κάποιος δεν είναι κατ' ανάγκην κομματόσκυλο σαν και σένα.
Σου αναγνωρίζω βέβαια οτι με τις διασυνδέσεις σου σε χώρους που συχνάζουν άνθρωποι απο την πρώην ...ΚΟΜΕΚΟΝ (εσύ το ομολόγησες άλλωστε) σου πέφτει και καμμιά δυστυχισμένη απο τη Βουλγαρία του Ζίβκοφ να ξεχαρμανιάζεις.
Γιατί αν δεν φεύγανε πότε πότε και τα χοντρά, γύρευε τι άλλο θα μας έλεγες εδώ μέσα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ευτυχώς που διαβάζω και μαλακίες απο ακροδεξιά θρησκόπληκτα στοιχεία σαν εσένα και αποφεύγω την μαλακία φίλε μου  :)

έχει τρομερή πλάκα που με χαρακτηρίζει πολιτικά και θρησκευτικά κάποιος που δεν έχει διαβάσει ούτε μία πολιτική (και πιθανώς και θρησκευτική) άποψή μου  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάζεψε χρήμα και έλα.απλό είναι.  :grin:
Εχω φτιάξει δική μου κοινότητα εδώ κρασίβι..... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω καθώς έχω μάθει τα καλύτερα για τα τεκταινόμενα εκεί...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω φτιάξει δική μου κοινότητα εδώ κρασίβι..... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω καθώς έχω μάθει τα καλύτερα για τα τεκταινόμενα εκεί...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Αν κάνεις κίνηση για Μόσχα στείλε μου και pm για να σου πω που θα κλείσεις ξενοδοχείο και που να πας για διασκέδαση.Αν πας στα τυφλά μόνος χωρίς γκρούπ τουριστών σε φάγανε εδώ.Η εγκληματικότητα είναι σε σημεία που δεν φαντάζεσαι.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχει τρομερή πλάκα που με χαρακτηρίζει πολιτικά και θρησκευτικά κάποιος που δεν έχει διαβάσει ούτε μία πολιτική (και πιθανώς και θρησκευτική) άποψή μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δεν κάναμε και λίγο πλάκα θα ήταν όλα ξενέρωτα έτσι δεν είναι? μην τσιμπάς δεν είσαι θρησκόπληκτος αλλά προοδευτικός.Καλύτερα τώρα?  :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν δεν κάναμε και λίγο πλάκα θα ήταν όλα ξενέρωτα έτσι δεν είναι? μην τσιμπάς δεν είσαι θρησκόπληκτος αλλά προοδευτικός.Καλύτερα τώρα?  :)

Ωραίος! Αλλάζεις θέση πιο γρήγορα κι από υαλοκαθαριστήρα, που έλεγε κι ο Χαρούλης. :tooth:

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραίος! Αλλάζεις θέση πιο γρήγορα κι από υαλοκαθαριστήρα, που έλεγε κι ο Χαρούλης. :tooth:
Καμία θέση δεν αλλάζω εδώ και 38 χρόνια.Απλώς μέσα στην φαντασία σου φιλαρέσκεσαι σε παγιδευτικά κοπλιμέντα ειρωνίας προς το άτομό σου.Δεν το κατάλαβες καλά το νόημα  :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καμία θέση δεν αλλάζω εδώ και 38 χρόνια.Απλώς μέσα στην φαντασία σου φιλαρέσκεσαι σε παγιδευτικά κοπλιμέντα ειρωνίας προς το άτομό σου.Δεν το κατάλαβες καλά το νόημα  :2funny:

Εδώ και 38 χρόνια έχεις την ίδια άποψη για μένα! Αυτό είναι: κάποιος ήξερε τι θα γίνω πολύ πριν γεννηθώ!  :tooth: :tooth: :tooth:

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και 38 χρόνια έχεις την ίδια άποψη για μένα! Αυτό είναι: κάποιος ήξερε τι θα γίνω πολύ πριν γεννηθώ!  :tooth: :tooth: :tooth:
'Πρίν μάθεις ότι ξέρεις θυμόσουν ότι δεν γνωρίζεις'  :)
Δεν το είπε άθεος κουμουνιστής.paka strniets  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν κάνεις κίνηση για Μόσχα στείλε μου και pm για να σου πω που θα κλείσεις ξενοδοχείο και που να πας για διασκέδαση.Αν πας στα τυφλά μόνος χωρίς γκρούπ τουριστών σε φάγανε εδώ.Η εγκληματικότητα είναι σε σημεία που δεν φαντάζεσαι.
Για ζνάγιου μπρατ. Για ζνάγιου........

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες και έχω να κάνω μία επισήμανση:
Αααα ρε psaxnw.....γιατί ασχολείσαι???Δεν βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια????Και με συγκεκριμένους(ο) ανθρώπους(ο)????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom