georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
'Πρίν μάθεις ότι ξέρεις θυμόσουν ότι δεν γνωρίζεις'
Αν υποψιαστώ ότι χάνω το νόημα επειδή χάθηκαν στο δρόμο κάποια στίξης.....
Τίποτα δεν 'χάθηκε' στο δρόμο.Στο μετέφρασα απο την 'Πολιτεία' αυτό το χωρίο.Και φαντάσου για να απαντώ απο δω που έχω laptop με κυριλλικούς,ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες.Αν υποψιαστώ ότι χάνω το νόημα επειδή χάθηκαν στο δρόμο κάποια στίξης.....
www.freesmileys.org] [/url] νουμερο 721
το παραποίησες αλλά δεν πειράζει δεν περίμενα και ιδιαίτερη σκέψη απο σένα για ξαναδές το όμως γιατί δεν τα διαβάζεις και σωστάΠριν μάθεις πως ξέρεις θυμόσουν πως δεν γνωρίζεις. Χμμμμ ... κομματάκι δυσνόητος ο paka strniets. Μαλακία μού φαίνεται αυτή φράση. Κανείς πιο μορφωμένος από μένα που να πιάνει πιο εύκολα το βαθύτερο νόημα?
Δεν το είπε άθεος κουμουνιστής.paka strniets
το παραποίησες αλλά δεν πειράζει δεν περίμενα και ιδιαίτερη σκέψη απο σένα για ξαναδές το όμως γιατί δεν τα διαβάζεις και σωστά
Εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μια φράση διαβάζοντάς την Άσε τις αντωνυμίες,τους συνδέσμους και τις κλητικές προσφωνήσεις γιατί είσαι αναρμόδιος Ποιός είναι ο fethry?Εντάξει. Καλά το κατάλαβα από την αρχή ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τους συνδέσμους από τις αντωνυμίες.
Κακία θα πω πάλι, αλλά κάτι σε fethry μου θυμίζει αυτό.
Όχι κακία αλλά μαλακία έγραψες.Τώρα είδα τα post του fethry.Μήπως είσαι αναρμόδιος να βγάζεις συμπεράσματα για κλώνους? Αυτή την δουλειά απ'όσο ξέρω την κάνουν οι mods.Είμαι αρκετούς μήνες εδώ και άτομα σαν τον str8τ1977 και τον arion1955 με γνωρίζουνε απο το forum ιντερνετικά πάντα.Η φράση του Πλάτωνα που διάβασες πέρασε απαρατήρητη στο οπτικό σου πεδίο απο τις προσωπικές σου εμπάθειες εδώ μέσα.Να σε αποκαλέσω και γω κλώνο ας πούμε για παράδειγμα ότι είσαι ο lakis33.θα σου άρεσε?Κακία θα πω πάλι, αλλά κάτι σε fethry μου θυμίζει αυτό.
Εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μια φράση διαβάζοντάς την Άσε τις αντωνυμίες,τους συνδέσμους και τις κλητικές προσφωνήσεις γιατί είσαι αναρμόδιος Ποιός είναι ο fethry?
Έγινε κατάλαβα αγόρι μου ότι πειςχαχαχαχα. Tον fethry θα τον δεις που θα απαντήσει κάποια στιγμή. Μ' αρέσει που (στην ουσία) γελάς με την άγνοιά σου και δεν πρόκειται να σε διαφωτίσω εγώ. Αν κάποιος άλλος δει τη στιχομυθία μας και καταλάβει και θελήσει να σου πει, καλό θα σου κάνει. Ευτυχώς που δεν μετέφρασες και το ''Πόλεμος και Ειρήνη''.
Όχι κακία αλλά μαλακία έγραψες.Τώρα είδα τα post του fethry.Μήπως είσαι αναρμόδιος να βγάζεις συμπεράσματα για κλώνους? Αυτή την δουλειά απ'όσο ξέρω την κάνουν οι mods.Είμαι αρκετούς μήνες εδώ και άτομα σαν τον str8τ1977 και τον arion1955 με γνωρίζουνε απο το forum ιντερνετικά πάντα.Η φράση του Πλάτωνα που διάβασες πέρασε απαρατήρητη στο οπτικό σου πεδίο απο τις προσωπικές σου εμπάθειες εδώ μέσα.Να σε αποκαλέσω και γω κλώνο ας πούμε για παράδειγμα ότι είσαι ο lakis33.θα σου άρεσε?
σύντροφε σε περάσανε για Ντόλυ του πάπια?Έγινε κατάλαβα αγόρι μου ότι πεις
Κύριε τροχονόμε,www.freesmileys.org] [/url] νουμερο 734..
Η φράση του Πλάτωνα που διάβασες πέρασε απαρατήρητη στο οπτικό σου πεδίο απο τις προσωπικές σου εμπάθειες εδώ μέσα.Να σε αποκαλέσω και γω κλώνο ας πούμε για παράδειγμα ότι είσαι ο lakis33.θα σου άρεσε?
www.freesmileys.org] [/url]Κύριε τροχονόμε,
δεν σταματάτε λίγο την κυκλοφορία να περάσω απέναντι γιατί έχει πολύ κίνηση www.freesmileys.org] [/url]
Μπα, μπα!'Οπα! Δεν ήθελα να σε αναγάγω σε κλώνο του. Λάθος μου που σε παραλλήλισα με αυτόν, γιατί γενικά, καλά χειρίζεται το γραπτό λόγο. Απλώς, κάποτε παιδευόμουν και μ' αυτόν γιατί είχε κάνει ένα λάθος που δεν το έβλεπε (όπως εσύ τώρα) όσο κι αν πλαγίως του το εξηγούσα. Anyway, δεν σας ταυτίζω, μη φοβάσαι.
εγω ειδα οτι η οχια εκανε μουγκα μολις ελαβε απαντηση για τις βλακειες που ελεγε περι υποχρεωτικων ορκων,θρησκευτικων κτλ....