You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίμησις Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχια μηπως σε θυμωσε κανεις?
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οχια μηπως σε θυμωσε κανεις?
Φαίνεται;
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τοσο δηλητηριο βγαζουν οι οχιες μετα απο χειμερια ναρκηΦαίνεται;
Φαίνεται, αλλά δεν αξίζει καλή μου. Μη χαλιέσαι.Φαίνεται;
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τοσο δηλητηριο βγαζουν οι οχιες μετα απο χειμερια ναρκη
Και χειρότερα... και χειρότερα.... ;)
Εγώ πάντως τα έλεγα ότι μόλις έχω βγει από χειμερία νάρκη, γιατί αναρωτιέμαι συχνά-πυκνά αν ζω στον ίδιο κόσμο με μερικούς που γράφουν, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Φαίνεται, αλλά δεν αξίζει καλή μου. Μη χαλιέσαι.
Ευχαριστώ fethry.
Να ξεκαθαρίσουμε φυσικά οτι πάπιες και ερπετά δεν ζευγαρώνουν ΠΟΤΕ, γιατί γύρευε τι έχουμε να ακούσουμε!Ευχαριστώ fethry.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Να δηλώσω και γω respect στην ΟΧΙΑ, η οποία μέχρι χθες δεν ήξερε ούτε ότι στο σχολείο μπορείς να πάρεις απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών, αλλά έστρωσε τον κώλο της κάτω, έριξε ψάξιμο που ούτε ο Σέρλοκ Χολμς δεν το έχει ρίξει και σήμερα θριαμβολογεί και εξαπολύει μύδρους κατά δικαίων και αδίκων. Αν μη τι άλλο, ο psaxnw της έκανε τρομερό καλό, διότι της έδωσε την ευκαιρία να διαβάσει λίγο. Respect και στον psaxnw, λοιπόν.
Δεν θριαμβολογεί, και το ξέρεις.Να δηλώσω και γω respect στην ΟΧΙΑ, η οποία μέχρι χθες δεν ήξερε ούτε ότι στο σχολείο μπορείς να πάρεις απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών, αλλά έστρωσε τον κώλο της κάτω, έριξε ψάξιμο που ούτε ο Σέρλοκ Χολμς δεν το έχει ρίξει και σήμερα θριαμβολογεί και εξαπολύει μύδρους κατά δικαίων και αδίκων. Αν μη τι άλλο, ο psaxnw της έκανε τρομερό καλό, διότι της έδωσε την ευκαιρία να διαβάσει λίγο. Respect και στον psaxnw, λοιπόν.
Όσο για το ρεσπέκτ στον ..ακατανόμαστο, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Και η λογική του.
Γιατί απ' ότι θυμάμαι, η οχιά δεν έρριξε τα βρισίδια, αλλά άκουσε απο αυτόν που κάνεις ρεσπεκτ.
Εκτός αν πρόκειται για ρεσπέκτ στη χυδαιότητα, οπότε πάω πάσο.
Αν και δεν θέλω να το πιστέψω.
Επί τη ευκαιρία, πέραν του να επιβραβεύσεις τη φιλομάθεια της οχιάς, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και την άποψή σου γι αυτά που πόσταρε; Γιατί δεν την ακούσαμε.
Μιας όμως και μιλάμε για τον Μακαριστό, δείτε -όσοι θέλετε- και το παρακάτω λινκ:
Πρόκειται για την ΑΡΝΗΣΗ των Δημοτικών Υπαλλήλων στις Ράχες της Ικαρίας να αργήσουν αύριο.
Πρόκειται για την ΑΡΝΗΣΗ των Δημοτικών Υπαλλήλων στις Ράχες της Ικαρίας να αργήσουν αύριο.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μιας όμως και μιλάμε για τον Μακαριστό, δείτε -όσοι θέλετε- και το παρακάτω λινκ:
Ε τώρα σειρά μου να δηλώσω το σεβασμό μου απέναντι στην αξιοπρέπεια και την τιμή αυτών των ανθρώπων.
Μπράβο τους.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν ειναι να αργησουν,ας ξεκινησουν 15' νωριτεραΠρόκειται για την ΑΡΝΗΣΗ των Δημοτικών Υπαλλήλων στις Ράχες της Ικαρίας να αργήσουν αύριο.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Γιατί το παραθέτεις???Ποιός ο λόγος φίλτατε????Οι υπάλληλοι ξέχασαν να αναφέρουν ότι ανήκουν στο ΥΠ.ΕΣ καθώς και ότι η κηδεία γίνεται με τιμές...ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....
ΥΓ--->Μικροκομματικά συμφέροντα μου μυρίζουν.....ορισμένες φορές τελικά είναι ανίκητη.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Δεν θριαμβολογεί, και το ξέρεις.
Όσο για το ρεσπέκτ στον ..ακατανόμαστο, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Και η λογική του.
Γιατί απ' ότι θυμάμαι, η οχιά δεν έρριξε τα βρισίδια, αλλά άκουσε απο αυτόν που κάνεις ρεσπεκτ.
Εκτός αν πρόκειται για ρεσπέκτ στη χυδαιότητα, οπότε πάω πάσο.
Αν και δεν θέλω να το πιστέψω.
Επί τη ευκαιρία, πέραν του να επιβραβεύσεις τη φιλομάθεια της οχιάς, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και την άποψή σου γι αυτά που πόσταρε; Γιατί δεν την ακούσαμε.
Δεν διάβασες καλά τι γράφω. Το respect προς τον psaxnw είναι για συγκεκριμένο λόγο: που ώθησε την ΟΧΙΑ να διαβάσει.
Σχετικά με την άποψή μου, για να απαντήσω στην ΟΧΙΑ, πρέπει να πληκτολογώ 5 ώρες και βάλε. Αναρωτιέμαι πόσο να της πήρε της ΟΧΙΑΣ όλο το project.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Η Ικαρια ειναι η περιοχη εμ το μεγαλυτερο ποσοστο κομμουνιστων (αρα αθεων) αρα απολυτα λογικο να θελουν να εργαστουν.Βεβαια το ποσο εργαζεται ενας δημοτικος υπαλληλος στην Ικαρια ειναι αλλο θεμα.Προσωπικα διαφωνω με την υποχρεωτικη αργια στο δημοσιο,οποιος θα το επιθυμουσε θα μπορουσε να εχει το δικαιωμα να μην εργαστει αλλα και οποιος ηθελε να εργαστει να μπορουσε να το κανει.Ουσιαστικα η αργια γινεται καθαρα για λογους αποσυμφορησης του κεντρου της Αθηνας λογω της κηδειας και μαζι με το "βασιλικο ποτιζονται και οι γλαστρες" (καθονται ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι στη χωρα).
Το παραθέτω διότι είναι είδηση, και δη αξιοπρόσεκτη. Οπότε δεν θεώρησα οτι πρέπει να το λογοκρίνω ...προληπτικά, όπως μάλλον θα ήθελες.Γιατί το παραθέτεις???Ποιός ο λόγος φίλτατε????Οι υπάλληλοι ξέχασαν να αναφέρουν ότι ανήκουν στο ΥΠ.ΕΣ καθώς και ότι η κηδεία γίνεται με τιμές...ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....
ΥΓ--->Μικροκομματικά συμφέροντα μου μυρίζουν.....ορισμένες φορές τελικά είναι ανίκητη.....
Και δεν καταλαβαίνω το σχόλιο για τις τιμές Αρχηγού Κράτους. Ο Μακαριστός δεν υπήρξε ποτέ τέτοιος.
Εξ όσων δε γνωρίζω, ζω σε Προεδρευομένη Δημοκρατία και όχι στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η Ικαρια ειναι η περιοχη εμ το μεγαλυτερο ποσοστο κομμουνιστων (αρα αθεων) αρα απολυτα λογικο να θελουν να εργαστουν.Βεβαια το ποσο εργαζεται ενας δημοτικος υπαλληλος στην Ικαρια ειναι αλλο θεμα.Προσωπικα διαφωνω με την υποχρεωτικη αργια στο δημοσιο,οποιος θα το επιθυμουσε θα μπορουσε να εχει το δικαιωμα να μην εργαστει αλλα και οποιος ηθελε να εργαστει να μπορουσε να το κανει.Ουσιαστικα η αργια γινεται καθαρα για λογους αποσυμφορησης του κεντρου της Αθηνας λογω της κηδειας και μαζι με το "βασιλικο ποτιζονται και οι γλαστρες" (καθονται ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι στη χωρα).
Μια αθώα απορία: ΟΙ ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν προκαλούν συμφόρηση στο κέντρο της Αθήνας;
Όλο κο κο κο, αλλά απο αυγό τίποτα, να με συμπαθάς φίλτατε.Δεν διάβασες καλά τι γράφω. Το respect προς τον psaxnw είναι για συγκεκριμένο λόγο: που ώθησε την ΟΧΙΑ να διαβάσει.
Σχετικά με την άποψή μου, για να απαντήσω στην ΟΧΙΑ, πρέπει να πληκτολογώ 5 ώρες και βάλε. Αναρωτιέμαι πόσο να της πήρε της ΟΧΙΑΣ όλο το project.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Όλο κο κο κο, αλλά απο αυγό τίποτα, να με συμπαθάς φίλτατε.
Μήπως ξέρω για ποιο θέμα θες να δεις τις απόψεις μου? Αν δεν μου πεις συγκεκριμένα, πώς να κάνω αυγό? Μη μου πεις πάλι για όλα αυτά που γράφει η οχιά, γιατί ήδη σου απάντησα σχετικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις