Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.246
Πόντοι
2.306
Αφού ήταν... συνάδελφος ο μακαριστός
Δε νομίζω αγαπητέ. Είχαν και κόντρα παλαιότερα αν θυμάσαι για τις ταυτότητες. Άλλη κυβέρνηση βέβαια αλλά δεν αλλάζει και τίποτα.
Θα γίνω μωαμεθανός. Τουλάχιστον εκεί μπορείς να γαμάς νόμιμα όσες θέλεις αφού τις παντρευτείς!
:2funny:

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στη Λ. Αμερική ξερίζωναν καρδιές, στην ευρώπη έριχναν στα λιοντάρια ή στην πυρά, στη Μ. ανατολή λιθοβολούσαν, στην Ιαπωνία αποκεφάλιζαν, στην Κίνα είχαν κάνει τα βασανιστήρια επιστήμη...
Δύσκολές εποχές για τα ανθρώπινα δικαιώματα...Δεν καταλαβαίνω γιατί το βυζάντιο έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση.

Το ότι το "βυζάντιο" - κατ' ακριβολογία η ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία΄- ευθύνεται για τον δυτικοευρωπαϊκό μεσαίωνα είναι μια θέση που ούτε η Ρεπούση δεν θα υποστήριζε στο περιβοήτο εγχειρίδιο της ιστορίας της...

Και όσον αφορά στα περί επιστροφής στον πούτιν και το παπαδαριό, αν αυτούς τους θεωρείς μεσαίωνα, τη σοβιετική εποχή τί τη θεωρείς; Διαφωτισμό;
έκανα παράθεση για το Βυζάντιο επειδή το 'αγιοποίησε' ο υποτακτικός σου.Όσο για την Σοβιετική εποχή σε σχέση με τον καπιταλισμό και τον χριστιανισμό ΝΑΙ την θεωρώ Διαφωτισμό.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να πλακώνεσαι με όποιονδήποτε!!!
Αν μου βρεις μία δική μου υβριστική φράση (υβριστική έτσι; όχι δηκτική) προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, σε κερνάω όποιο ct γουστάρεις!
Έτσι, για να σου δώσω και κίνητρο!  :)
Ελπίζω όμως ότι δεν έχουν διαλάθει της προσοχής σου τα μπινελίκια και οι -και καλά- μειωτικές φράσεις που έχω ακούσει εδώ μέσα.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σοβιετική εποχή = Διαφωτισμός!!!

Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να μπει στις 10 κορυφαίες μαλακίες του 21ου αιώνα, αν και μόλις άρχισε!

Επισκέπτης
μαγκες πηρατε χαμπαρι την παπια & την κρατατε εδω μεσα απασχολημενη???ντροπη ρε..εμεις με ποιον θα γελαμε στα αθλητικα???

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Δε νομίζω αγαπητέ. Είχαν και κόντρα παλαιότερα αν θυμάσαι για τις ταυτότητες. Άλλη κυβέρνηση βέβαια αλλά δεν αλλάζει και τίποτα.
Θα γίνω μωαμεθανός. Τουλάχιστον εκεί μπορείς να γαμάς νόμιμα όσες θέλεις αφού τις παντρευτείς!
:2funny:

Δεν κατάλαβες καλά. Συνάδελφος δημόσιος υπάλληλος ήταν ο μακαριστός, για αυτό τον πενθεί μόνο το δημόσιο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαγκες πηρατε χαμπαρι την παπια & την κρατατε εδω μεσα απασχολημενη???ντροπη ρε..εμεις με ποιον θα γελαμε στα αθλητικα???
πλεζουρ κατάφερε το αδύνατο να ποστάρεις σε μη αθλητικό/σεξουαλικό θρέντ....
ρεσπέκτ πάπια........

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λοιπόον...

Κατ'αρχας θα ήθελα να σχολιάσω αρνητικά ορισμένες ακραίες εκφράσεις που γράφτηκαν εδω μεσα για ένα νεκρό άνθρωπο. Πέστε με μαλάκα, πέστε με οπισθοδρομικό, εμενα δε μου αρέσε αυτό και το λέω.

Κατα δεύτερον, θα ήθελα να ΜΗΝ τοποθετηθώ εκτενώς επι της ουσίας του όλου θρεντ. Ενας άνθρωπος πέθανε. Τιποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Προσωπικά η μόνη σχέση που θέλω να έχω με τις διάφορες θρησκείες είναι να ΜΗΝ πληρώνω. Δε καταλαβαίνω γιατί οι παπάδες να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και γιατί το μαγαζί τους δεν πληρώνει φόρους. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι τους ενδιαφέρονται για τα φράγκα και πως θα μεγαλώσει η περιουσία της εκκλησίας, γιατι θέλουν να τη μετατρέψουν σε πολιτικό σχηματισμό, γιατι ένα υποτίθεται πνευματικό ιδρυμα ενδιαφέρεται για την εξουσία και τον έλεγχό της.

Στα παπάρια μου χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Μπορώ να μη σας πληρώνω;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σοβιετική εποχή = Διαφωτισμός!!!

Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να μπει στις 10 κορυφαίες μαλακίες του 21ου αιώνα, αν και μόλις άρχισε!

+1. δύσκολο να βρεθεί μεγαλύτερη τα επόμενα 93 χρόνια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για σένα ένα κονσερβοκούτι με αφιέρωση.

Σ αυτές τις κορυφαίες 10 συγκαταλέγεται και η μαλακία που τράβηξε με το αβατάρ σου φίλε...
Υποκλίνομαι...... Και μόνο που βλέπω το ρωσσάκι με το σφυροδρέπανο από πίσω γίνομαι κομμουνιστής..... :bigdick: :bigdick:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Τελικα fethry, το `πάπιας' έγινε το παρατσούκλι σου (εγώ είμαι ο... νονός)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μου εξηγεί κάποιος γιατί αύριο είναι αργία μόνο για το δημόσιο;
Οι υπόλοιποι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν είμαστε χριστιανοί;;;
Α, ρε ξύλο που θέλουν οι άρχοντες αυτού του τόπου!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Το έχω ξαναγράψει και έχω διαφωνήσει με άνεργο, αν και εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος: συμφωνώ, όλοι πρέπει να έχουν ίση αντιμετώπιση. Ή αργία για όλους ή για κανέναν.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Σ αυτές τις κορυφαίες 10 συγκαταλέγεται και η μαλακία που τράβηξε με το αβατάρ σου φίλε...
Υποκλίνομαι...... Και μόνο που βλέπω το ρωσσάκι με το σφυροδρέπανο από πίσω γίνομαι κομμουνιστής..... :bigdick: :bigdick:
είδες τι κάνω για να προσελκύσω πεοπαλινδρομητές? Απόλαυσε αυτή την μικρή στιγμή γιατί οι επόμενες στιγμές σου θα είναι μέσα σε ανίερη μιζέρια μάνιε μπράτ  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom