Δεν ήταν κανένα άθλιο υπονοούμενο αυτό που πέταξα για το στρατό. Και χαίρομαι για την απάντηση, γιατί κι εγώ υπηρέτησα σε μάχιμη μονάδα, σε ναρκαλιευτικό του Πολεμικού Ναυτικού.Τώρα για την καταπίεση στο στρατό, εκτός του ότι υπηρέτησα σε κανονικότατες και μάχιμες μονάδες- πυροβολικάριος ήμουν-, όποτε αντιπαρέρχομαι το άθλιο υπονοούμενό σου, δεν έτυχε να συνυπηρετήσω με μουσουλμάνους και δεν έχω ιδια αντίληψη...
Ωστόσο, από κουβέντες που είχα με καραβανάδες και παλιοσειρές που είχαν ιδία αντίληψ, μάλλον κάποιοι μουσουλμάνοι καταπίεζαν τους υπόλοιπους με την μπίχλα τους λόγω παντελούς άγνοιας των κανόνων υγιεινής παρά το αντίστροφο για θρησκευτικούς λόγους...
Αν όμως δεν έτυχε να συναντήσεις κανέναν μουσουλμάνο στο στρατό, πως έχεις ιδία αντίληψη για το αν βρωμάνε τα πόδια τους η όχι; Μήπως το παρατραβάς λιγάκι και το θέμα καταλήγει να είναι της αρμοδιότητας "Μπουρδέλα και αλλοδαποί", εκεί όπου διέπρεψε ο φίλος σου ο Λάκης;
Εγώ πάντως συνάντησα πολλούς έλληνες βρωμύλους στο στρατό. Και έχω ακούσει απο πολλούς οτι οι μουσουλμάνοι ΓΕΝΙΚΑ (για να μην πιαστείς απο τη φράση) είναι ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ της θρησκείας τους πολύ πιο καθαροί απο τους Χριστιανούς (αν δεν το πιστεύεις, ρώτησε γιατί σε ολόκληρες Βερσαλλίες δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένα μπάνιο και αναρωτήσου για ποιους λόγους αναπτύχθηκε τόσο η γαλλική αρωματοποιία).
Μη γενικεύουμε λοιπόν.
Και θα σου απαντούσα πολύ άνετα και για το τελευταίο που ρώτησες, αν δεν το έκανες με ύφος Ηρακλή Πουαρώ. Κατόπιν τούτου, δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να το πράξω, αν και δεν έχει τίποτε το μυστηριώδες και το ύποπτο η απάντησή μου στην ερώτησή σου, όπως εμμέσως άφησες να εννοηθεί.