Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
με ανάπηρη θα πήγαινε κανείς?
Εξαρταται την αναπηρια.Αν ειχε λειψο χερι η ποδι οχι.Αν δεν ειχε καθαρη διαυγεια ισως. Και αυτες εχουν δικαιωμα στο σεξ.με ανάπηρη θα πήγαινε κανείς?
Οι κουλες και οι κουτσες δεν εχουν δικαιωμα;Μονο με καθυστερημενες θα πηγαινες;Εξαρταται την αναπηρια.Αν ειχε λειψο χερι η ποδι οχι.Αν δεν ειχε καθαρη διαυγεια ισως. Και αυτες εχουν δικαιωμα στο σεξ.
δικε μου δεν αντεχεις να ακους τις γυναικες ουτε στο γαμησι ε?Πρίν 20 χρόνια περίπου δουλεύανε καί 2 κωφάλαλες ιερόδουλες στην φυλής , σε διαφορετικά μαγαζιά , μία Ελληνίδα καί μια Πολωνέζα , γνωρίζουμε άν στην γύρα σήμερα υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα με ειδικές ανάγκες που να κάνουν αυτή την δουλειά ?
επειδη εισαι φιλανθρωπος θα πηγαινες δηλαδη?Εξαρταται την αναπηρια.Αν ειχε λειψο χερι η ποδι οχι.Αν δεν ειχε καθαρη διαυγεια ισως. Και αυτες εχουν δικαιωμα στο σεξ.
στο μυαλο;με ανάπηρη θα πήγαινε κανείς?
Οχι ρε,για εμπειρια.Να εχω να λεω κατι στα παιδια μου.επειδη εισαι φιλανθρωπος θα πηγαινες δηλαδη?
τυπε εγω εχω παει με γυναικες που ειχαν δυσμορφιεςμε ανάπηρη θα πήγαινε κανείς?
ειναι μια φαφουτα πουρη(κατω απο 70) στο τροφωνιου 11 το πανω ,τα πρωινατυπε εγω εχω παει με γυναικες που ειχαν δυσμορφιες
εχω παει και με κουτσαβλα
μια φορα με ειχε στειλει ο νωντα σε μια και καλα καμενη
αλλα ηταν μουφα η δουλεια :S
για τι ποσοστο αναπηριας μιλαμε;ανω του 68%;τυπε εγω εχω παει με γυναικες που ειχαν δυσμορφιες
εχω παει και με κουτσαβλα
μια φορα με ειχε στειλει ο νωντα σε μια και καλα καμενη
αλλα ηταν μουφα η δουλεια :S
καλο μωρο τυπε?την πηδαγες εσυ?ειναι μια φαφουτα πουρη(κατω απο 70) στο τροφωνιου 11 το πανω ,τα πρωινα
παιρνει κ επιδομα τυπε αν ειναι πανω απο 68...για τι ποσοστο αναπηριας μιλαμε;ανω του 68%;
τυπε ειναι δυσκολο να βρεις με τετοιο ποσοστο :-για τι ποσοστο αναπηριας μιλαμε;ανω του 68%;
να βγαλουμε και κατι ρε τυπεπαιρνει κ επιδομα τυπε αν ειναι πανω απο 68...
να βγαλουμε και κατι ρε τυπε
γυφτισσα πουρη ειναι.σιχαμενη σχεδον.δεν την πηδαγα...με κανα 10ευρο ισως...καλο μωρο τυπε?την πηδαγες εσυ?
σιχαμενη σχεδον.
στον τακμαν το ειπες μαν??...θα τρελαθει απο την χαρα του με τα ντριν-ντριν...ειναι μια φαφουτα πουρη(κατω απο 70) στο τροφωνιου 11 το πανω ,τα πρωινα
αθωα εποχη με τα ναυτικα εβγαινα τοτε στην αρχη ναι αυτη ειναι οταν πηγαινα να της τον βαλω στον κωλο για πλακα δηλαδη τον ακουμπουσα και οταν τις επιανα με το χερι το μουνι εκανε κατι μμμμ μμμμ ξερεις αλλα φενοταν καλος χαραχτηρας και σε αφηνε δεν σηκωνοταν να φυγει ενω δεν ηταν μεσα στο προγραμμα απο την τσατσα πριν που ελεγε ... Σαν ναυτης που ημουν τοτε πηδουσα σαν τον ποπαυ ΥΓ.. Ειχε και κατι τραβελια σε ενα στενο τοτε στην φυλης που καναν σοου εβγαιναν ενας ενας ο χαραλαμπος και καναν μερικες σβουρες να τις δουμε αλλα πηγαινα παντα για ματι και χαβαλε να τους δουμε να κουνιουντε αντρα δεν μου σηκωνοταν για να γαμησωπςςςςς μεγαλε !!! τι μου θυμισες τωρα...απαιχτη γκομενα , ξανθουλα με ωραια πιασιματα και το βασικοτερο..χωρις φωνη...ουτε μα ουτε μου, ουτε ψευτοβογγητα και διαφορα τετοια ξενερωματα...πολυ ωραιο μαλλι, ξανθο με ανταυγειες , και ωραιο πισω συστημα..περασμενα μεγαλεια και κλπ....
λιγα πραγματα πια,τα κοβουνπαιρνει κ επιδομα τυπε αν ειναι πανω απο 68...
θελει τρεξιμο αλλα ισως θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα τωρα αν κοψουν τα επιδοματατυπε ειναι δυσκολο να βρεις με τετοιο ποσοστο :-