Νέα

Κωφάλαλες ιερόδουλες !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πρίν 20 χρόνια περίπου δουλεύανε καί 2 κωφάλαλες ιερόδουλες στην φυλής , σε διαφορετικά μαγαζιά , μία Ελληνίδα καί μια Πολωνέζα , γνωρίζουμε άν στην γύρα σήμερα υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα με ειδικές ανάγκες που να κάνουν αυτή την δουλειά ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πρίν 20 χρόνια περίπου δουλεύανε καί 2 κωφάλαλες ιερόδουλες στην φυλής , σε διαφορετικά μαγαζιά , μία Ελληνίδα καί μια Πολωνέζα , γνωρίζουμε άν στην γύρα σήμερα υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα με ειδικές ανάγκες που να κάνουν αυτή την δουλειά ?
Γιατι θες να μαθεις; :huh:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγω ηξερα για την 1μια που ηταν ξανθια και λιγο ψιλο νταρντανα αλλα καλη οχι μπαζο :grin: τοτε συνεχεια αυτην γαμουσα στην φυλης :grin:.. που την εκανες οτι <<ηθελες>> χωρις να μπορει να κανει κατι δηλαδη να φοναξει την τσατσα οτι τις τον ακουμπας στον κωλο τις πιανεις το μουνι κτλ αυτη δεν ειναι η μια  ξανθια ψιλονταρντανα :grin: ΥΓ.. Πριν 18 χρονια :grin: χειμωνας 1993 με αρχες και κατι 1994 :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα με ειδικές ανάγκες που να κάνουν αυτή την δουλειά ?
Εγώ ψάχνω μια που να έρχεται στο δωμάτιο πάνω σε καροτσάκι σαν του Σόϊμπλε.
Γερμανίδα κατά προτίμηση.
Και να του μοιάζει.
Υπάρχει κάτι?

Επισκέπτης
πολυ καλτττττ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα...γουσταρω μουγγες

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δυστηχώς όχι!
Αυτή την εποχή είναι όλες κούκλες,μορφωμένες και έχουν περάσει όλα τα ψυχολογικά και ιατρικά τέστ!!!
Αφου τα call girls έχουν φύγει από την Ελλάδα ντροπιασμένες!

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
αρρώστια........................!!!!!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.773
Πόντοι
6.555
εγω ηξερα για την 1μια που ηταν ξανθια και λιγο ψιλο νταρντανα αλλα καλη οχι μπαζο :grin: τοτε συνεχεια αυτην γαμουσα στην φυλης :grin:.. που την εκανες οτι <<ηθελες>> χωρις να μπορει να κανει κατι δηλαδη να φοναξει την τσατσα οτι τις τον ακουμπας στον κωλο τις πιανεις το μουνι κτλ αυτη δεν ειναι η μια  ξανθια ψιλονταρντανα :grin: ΥΓ.. Πριν 18 χρονια :grin: χειμωνας 1993 με αρχες και κατι 1994 :grin:
πςςςςς  μεγαλε !!!  τι μου θυμισες τωρα...απαιχτη γκομενα , ξανθουλα με ωραια πιασιματα και το βασικοτερο..χωρις φωνη...ουτε μα ουτε μου, ουτε ψευτοβογγητα και διαφορα τετοια ξενερωματα...πολυ ωραιο μαλλι, ξανθο με ανταυγειες , και ωραιο πισω συστημα..περασμενα μεγαλεια και κλπ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom