Νέα

Κλοπές στα καταστήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι ρε και αυτοι παρακολουθουνται απο αλλουσ το πιασεσ ;)

Δλδ παιζει να του ειπε οταν βγηκαν εξω και "σορρι ρε μεγαλε αλλα μας παρακολουθουν με καμερες. Ελα περασμενα ξεχασμενα και κερασμενο το ποτο" :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το συγκεκριμένο Καρφούρ είναι σε περιοχή που έχει υψηλή εγκληματικότητα.Σεκιούριτι εμφανή δεν έχει,κάμερες μόνο.Τα κομάντα είναι στο δωματιάκι του big brother για να επέμβουν αν χρειαστεί.Το κατάστημα εξυπηρετεί κυρίως μετανάστες,χαμηλό εισοδηματικά πλυθησμό και μερικούς μαλάκες σαν εμένα που δουλεύουμε κοντά εκεί.Επίσης έχει καταγγελθεί επανηλημμένα για τη βρώμα του κι έχει εισπράξει ουκ ολίγα πρόστιμα γι αυτό.Δεν δικαιολογώ την κλοπή αλλά ούτε και την αυτοδικία-χειροδικία-λεκτική ύβρη.Και στο δικό μου μαγαζί προσπαθούν να κλέψουν δεν πλάκωσα κανέναν,απλά τους έδιωξα.

Επισκέπτης
Για μένα αδιανόητο είναι να καρπαζώνει και να σπρώχνει οριόμενη "σκατόπουστρα,καριόλη κλπ",υπεύθηνη των Carrfour μπροστά στα μάτια μου ένα τζάνκι που βούτηξε ένα μπουκάλι με ποτό.Ίσα μωρή χαμούρα,έπεσε έξω το μαγαζί που μοσχοπουλάει μετρητοίς και πληρώνει με 12μηνες επιταγές(+bonus τοποθέτησης.+ Καρτέλ τιμών)
Το καρφουρ θα πληρωσει καποια στιγμη το σκηνικο με τοκο...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οτι πουλανε τα μαγαζια ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!!! σε 5,6 μηνες θα πληρωνουν στα ταμεια ΜΟΝΟ οι μεταναστες.....θα φοβουνται την απελαση....
παντωσ εγω παιδια τουσ ψυριζω κανονικοτατα

Επισκέπτης
Δεν δικαιολογώ την κλοπή αλλά ούτε και την αυτοδικία-χειροδικία-λεκτική ύβρη.Και στο δικό μου μαγαζί προσπαθούν να κλέψουν δεν πλάκωσα κανέναν,απλά τους έδιωξα.
εξυπακουεται οτι ολοι καταδικαζουμε τα παραπανω ομως αυτη ειναι η ανθρωπινη φυση..
ελαχιστα εχουμε αλλαξει στην πορεια της εξελιξης..
παραμενουμε ζωα οσο & να μην θελουμε να το παραδεχτουμε..
περα & πανω απο την μορφωση που κουβαλαει ο καθενας μας,ειναι τα ζωωδη ενστικτα μας..
απλα ο καθεις εχει αλλιως κατανεμημενα καποια πραγματα & ενεργει βασει αυτων..
αν δω ενα σκοτωμενο σκυλακι θα λυπηθω,αν ειναι μπατσος θα κανω παρτυ & θα κατουρησω το πτωμα του..

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το συγκεκριμένο Καρφούρ είναι σε περιοχή που έχει υψηλή εγκληματικότητα.Σεκιούριτι εμφανή δεν έχει,κάμερες μόνο.Τα κομάντα είναι στο δωματιάκι του big brother για να επέμβουν αν χρειαστεί.Το κατάστημα εξυπηρετεί κυρίως μετανάστες,χαμηλό εισοδηματικά πλυθησμό και μερικούς μαλάκες σαν εμένα που δουλεύουμε κοντά εκεί.Επίσης έχει καταγγελθεί επανηλημμένα για τη βρώμα του κι έχει εισπράξει ουκ ολίγα πρόστιμα γι αυτό.Δεν δικαιολογώ την κλοπή αλλά ούτε και την αυτοδικία-χειροδικία-λεκτική ύβρη.Και στο δικό μου μαγαζί προσπαθούν να κλέψουν δεν πλάκωσα κανέναν,απλά τους έδιωξα.
και αν επειμενουνε?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γιατι ρε πλεζουρα μονο κατουρημα; απο χεσιμο τιποτα;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
city gate?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
πριν από 7-8 χρόνια μπαίνω στο σπίτι του καλύτερού μου φίλου και βλέπω μια πινακίδα που την είχε σουφρώσει από το πανεπιστήμιο που φοιτούσε και έλεγε "to the toilet"
ενας φιλος μου ειχε κλεψει την ξυλινη πινακιδα-τιμοκαταλογο που βαζουν εξω τα εστιατορια  :jerking: :2funny:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εξυπακουεται οτι ολοι καταδικαζουμε τα παραπανω ομως αυτη ειναι η ανθρωπινη φυση..
ελαχιστα εχουμε αλλαξει στην πορεια της εξελιξης..
παραμενουμε ζωα οσο & να μην θελουμε να το παραδεχτουμε..
περα & πανω απο την μορφωση που κουβαλαει ο καθενας μας,ειναι τα ζωωδη ενστικτα μας..
απλα ο καθεις εχει αλλιως κατανεμημενα καποια πραγματα & ενεργει βασει αυτων..
αν δω ενα σκοτωμενο σκυλακι θα λυπηθω,αν ειναι μπατσος θα κανω παρτυ & θα κατουρησω το πτωμα του..
ελα ρε πλεζουρ το παρατραβασ τι να κανουν τα βλαχακια που γινονται τσοσπα

Επισκέπτης
γιατι ρε πλεζουρα μονο κατουρημα; απο χεσιμο τιποτα;
παιχτη χεζω καθημερινα συγκεκριμμενη ωρα..
αν κατσει,ευχαριστως..
το κατουρημα ειναι ευκολακι..
με τις μπυρες που θα πινουμε στο παρτυ,θα μου ερθει ευκολοτερα..

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πάντα υπάρχει τρόπος και να το προβλέψεις και να το αποφύγεις και να το σταματήσεις,στο μέτρο του δυνατού.
τι δυνατο ρε φαν ξερεισ ποσα ζακια καθε μερα μπαινουν στο μαγαζι μου εχω αγανακτηση

Επισκέπτης
Παντως οι περισσοτεροι ( κι εγω μαζι :sunglasses:) κατα τη διαρκεια της εφηβειας μας εχουμε υπαρξει κλεφτρονακια. Εμεις θυμαμαι σουφρωναμε ,συνηθως, σιντι , περιοδικα με σιντι δωρο , κανα χαϊμαλι , καμια τσιχλα -σοκολατα απο το περιπτερο. Ετσι για να μας μενει χαρτζιλικι να βγαινουμε το Σαββατοβραδο  :2funny:

Ε μετα τα εικοσι μαξιμουμ πρεπει να κοβεται :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τι δυνατο ρε φαν ξερεισ ποσα ζακια καθε μερα μπαινουν στο μαγαζι μου εχω αγανακτηση
Και σε μένα ρε φίλε,κάνουν καμμιά τρακα τσιγάρο,ζητάνε κανά ευρώ και την κάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom