koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκες χρειαζομαι μια βοηθεια.μπορει να μου πει καποιος ποθ πληρωνω μια κληση τροχαιας μετα απο 2 μηνεσ?
μαγκες χρειαζομαι μια βοηθεια.μπορει να μου πει καποιος ποθ πληρωνω μια κληση τροχαιας μετα απο 2 μηνεσ?
Για κοίταξε στο λογαριασμό σου στο taxisnet και πιο συγκεκριμένα στην προσωποποιημένη πληροφόρηση μήπως έχει βεβαιωθεί στις οφειλές σου.μαγκες χρειαζομαι μια βοηθεια.μπορει να μου πει καποιος ποθ πληρωνω μια κληση τροχαιας μετα απο 2 μηνεσ?
Όσοι είχαν κλήσεις από την Δημοτίκη Αστυνομία και δεν τις πλήρωσαν αποδείχτηκαν μάγκεςστο ταμείο του δήμου αν είναι για παρκάρισμα... γράφει από πίσω η κλήση...
Πες μου για ποια παραβαση ειναι, και τι λεει για τον τροπο πληρωμης.απο τροχαια ειναι.
Ναι καλα. Πες το στη Ροζυ που της ηρθε 200 ευρω μια κληση για παραβαση προ διετιας, απο δημοτικη αστυνομια.Όσοι είχαν κλήσεις από την Δημοτίκη Αστυνομία και δεν τις πλήρωσαν αποδείχτηκαν μάγκες
2 μηνες μονο μετα? Παρα πολυ δυσκολο. Εγω θελω να μου πει αν τυχον προκειται για παραβαση που εχει και δικαστηριο εκτος απο προστιμο.Για κοίταξε στο λογαριασμό σου στο taxisnet και πιο συγκεκριμένα στην προσωποποιημένη πληροφόρηση μήπως έχει βεβαιωθεί στις οφειλές σου.
Δεν λεει καπου τροπο πληρωμης?οχι δεν εχει δικαστηριο.διπλοπαρκαρισμα ηταν .απλη κληση.απριλιο μηνα
το ξερω οτι μειωνεται στο μισο.απλα επειδη ελειπα εξωτερικο και ηρθα τωρα ειπα να παω να τη πληρωσω.και επειδη εχουν περασει 2 μηνες δε ξερω που να παω
Επιμενω, δεν λεει πανω τροπους πληρωμης?το ξερω οτι μειωνεται στο μισο.απλα επειδη ελειπα εξωτερικο και ηρθα τωρα ειπα να παω να τη πληρωσω.και επειδη εχουν περασει 2 μηνες δε ξερω που να παω
σωστός παει το μισό τώρα τα στάζεις όλα, ελτα σίγουρα κ στην εφορία που ανήκεις πας ταμείο τα ακουμπας κ τέλος.Ξέχνα το μαν. Στο μισό μειώνεται αν εξοφλήσεις την κλήση εντός 10ημέρου :-