Νέα

Κληροδοσία ακινήτου σε ποιά Πρεσβεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Απορία : Εσύ δεν είπαμε ότι θα πας στην Κόλαση ;
Δεν εβαλα ζαχαρη στον καφε μου! Αραγε ο Σωκρατης θα γνωριζε το γιατι? Ο Αρης ειναι στους Διδυμους και στον εμφυλιο ειχαν λαικα δικαστηρια. Περνωντας απο την Εγνατια ειδα μια αρκουδα με δυο αρκουδακια, αραγε η εθνικη οικονομια εχει καμια ελπιδα?

Επισκέπτης
Να υποθέσω ότι οι Πόντιοι στην Τουρκία συμπεριφέρονται ως Έλληνες και στην Ελλάδα ως Τούρκοι ;

Ρωτάω .Δεν ξέρω.

Τι κάνει ένας Πόντιος σε μια Χριστιανική χώρα ;

Αν υπάρχει μετεμψύχωση (που δεν ξέρω) μήπως έρχεται και ξανάρχεται ο κάθε Πόντιος στους Χριστιανούς για επανάληψη της δίκης ; Αυτά είναι μεταφυσικά ερωτήματα στα οποία δεν μπορώ ν' απαντήσω.

Επισκέπτης
Δεν εβαλα ζαχαρη στον καφε μου! Αραγε ο Σωκρατης θα γνωριζε το γιατι? Ο Αρης ειναι στους Διδυμους και στον εμφυλιο ειχαν λαικα δικαστηρια. Περνωντας απο την Εγνατια ειδα μια αρκουδα με δυο αρκουδακια, αραγε η εθνικη οικονομια εχει καμια ελπιδα?

Σου χω πει ότι σε αγαπώ εσένα ; Δε χώνω τη μύτη μου στις δουλειές σου εγώ , δεν ξέρω τι θα έκανε ο Σωκράτης, δεν ξέρω τι κάνανε στον εμφύλιο , δεν ξέρω από οικονομικά.
Να σου χαμογελάσω;

Στην ίδια πρόταση δε θέλεις να βρίσκεσαι με τον pussy wagon. Η ίδια χώρα σας χωράει και τους δύο ;

Επισκέπτης
εισαι τωρα καρδια μου

Ομολογουμένως , δεν ξέρω τι να σου πω τώρα . Και έχω εξαντληθεί κιόλα μέ τέτοιο βαθυστόχαστο ποστ , παραπάνω, και λέω να την "πέσω" για ύπνο, να πάω να φάω να συνέλθω , τέτοια πράγματα !

Μάλλον θα πω αντίο , καλού κακού , κι αν θέλει ο Θεός τα ξαναλέμε !

Αντίο !

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καληνυχτα και ονειρα γλυκα !!

Επισκέπτης
Συγνώμη , μια μικρή προσθήκη , γιατί κόντεψα να το ξεχάσω :

Λέμε "για μια θέση στον ήλιο" .

Φαντάζομαι ότι οι εκτός Ελλάδος , θα θεωρούν ότι τζάμπα πιάνουμε μια θέση σ' αυτήν τη χώρα , εμείς οι Έλληνες. Αφού τίποτα δεν κάνουμε , τίποτα δεν παράγουμε , τίποτα δεν ξέρουμε .

Ομως εδώ , ζουν Τούρκοι με Έλληνες, Σουνίτες με Σιιτες , Άγγλοι με Ισραηλινούς , Αμερικανοί και Ρώσσοι , Ισραηλινοί με Πέρσες . Χριστιανοί με Μουσουλμάνους με Εβραίους ,κουλουβάχατα.

Υ.Γ.
Υποθέτω
ότι κάποιοι θα λένε
ότι αποδυκνύω ότι λέω ψέμματα ,
αφού λίγο πιο πριν είπα "Αντίο"
και "ξαναεμφανίστηκα" να "πω"
και κάτι ακόμα !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Συγνώμη , μια μικρή προσθήκη , γιατί κόντεψα να το ξεχάσω :

Λέμε "για μια θέση στον ήλιο" .

Φαντάζομαι ότι οι εκτός Ελλάδος , θα θεωρούν ότι τζάμπα πιάνουμε μια θέση σ' αυτήν τη χώρα , εμείς οι Έλληνες. Αφού τίποτα δεν κάνουμε , τίποτα δεν παράγουμε , τίποτα δεν ξέρουμε .

Ομως εδώ , ζουν Τούρκοι με Έλληνες, Σουνίτες με Σιιτες , Άγγλοι με Ισραηλινούς , Αμερικανοί και Ρώσσοι , Ισραηλινοί με Πέρσες . Χριστιανοί με Μουσουλμάνους με Εβραίους ,κουλουβάχατα.

Υ.Γ.
Υποθέτω
ότι κάποιοι θα λένε
ότι αποδυκνύω ότι λέω ψέμματα ,
αφού λίγο πιο πριν είπα "Αντίο"
και "ξαναεμφανίστηκα" να "πω"
και κάτι ακόμα !
Μονη μενεις στο θαλαμο ή εχει κι αλλους τροφιμους?

Επισκέπτης
Στην κυριολεξία, κάπου αλλού , κάποτε , ξαφνικός άνεμος μου πήρε μέσ' απ' τα χέρια κάτι φωτογραφίες που κουβάλαγα στο πορτοφόλι μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
xanax-2.jpg

Επισκέπτης
Ο Δαρείος/Δαρρείος  ήτανε που μας είπαν στο Ελληνικό σχολείο ότι μαστίγωνε τη θάλασσα ; Ή ο Ξέρξης ; Δε θυμάμαι !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ο Ξερξης.

Επισκέπτης

Αγάπη μου , pfizer έδινα στο σκυλί μου , το καλύτερο αντιπαρασιτικό ! Αλλά εγώ είμαι κατά των φαρμάκων , αγάπη μου γλυκιά !
Και πρέπει να σου πω ότι βαριέμαι να διαβάσω τις "Μάγισσες της Σμύρνης" .Μέχρι τη σελίδα 49 "έφτασα" !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αγάπη μου , pfizer έδινα στο σκυλί μου , το καλύτερο αντιπαρασιτικό ! Αλλά εγώ είμαι κατά των φαρμάκων , αγάπη μου γλυκιά !
Και πρέπει να σου πω ότι βαριέμαι να διαβάσω τις "Μάγισσες της Σμύρνης" .Μέχρι τη σελίδα 49 "έφτασα" !

URL]]

Επισκέπτης
Μετά απ' αυτό που έγραψα παραπάνω , πήρα τις 2 μου φωτογραφίες που είχα στο πορτοφόλι μου , τις έκανα κομματάκια , τις έριξα στη λεκάνη της τουαλέτας και τράβηξα το καζανάκι .

Για να δούμε τι θα γίνει τώρα ;

Επισκέπτης
Μου λείπει η αντικειμενικότητα ως προς τις Ελληνικές παροιμίες , γιατί εγώ Ελληνίδα είμαι , αλλά μπορώ να κρίνω μια Κινέζικη :

Όταν , λέει του ηλίθιου του δείχνουνε κάτι , αυτός κοιτάει το δάχτυλο.Εντάξει αυτό που μου δείχνεις , αλλά μήπως είναι παραπλανητικό και πρέπει να κοιτάξω και τα νύχια σου ; Beast ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μετά απ' αυτό που έγραψα παραπάνω , πήρα τις 2 μου φωτογραφίες που είχα στο πορτοφόλι μου , τις έκανα κομματάκια , τις έριξα στη λεκάνη της τουαλέτας και τράβηξα το καζανάκι .

Για να δούμε τι θα γίνει τώρα ;

URL]]

Επισκέπτης
Εμένα η υποχρέωσή μου και η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να κάνω οικογένεια και παιδί και να "παραδώσω" Έλληνα πολίτη στην Ελληνική κοινωνία.
Λοιπόν, επιλέγω ΚΑΙ παντρεμένο , αν με θέλει για οικογένεια και επιλέξει να χωρίσει . Και επέλεξα και με απέρριψε.

Επισκέπτης
Κατ' αρχήν να σας πω ότι έχω αρχίσει και ανησυχώ !

Λοιπόν, να πω τις αμαρτίες μου :
-Εμένα με διδάξανε στο σχολείο ότι το "ταξίδι" έχει σημασία , όχι ο προορισμός !Εγώ φταίω ;
-Δεν τιμώ και δεν σέβομαι τη μάνα μου. Έχω παράπονα. Εγώ φταίω ; Εσύ θα μου πεις για τη μάνα μου ;

Αυτά ως προς τις αμαρτίες και πάμε παρακάτω :
Είπαμε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να μη βρέχονται απ' τη βροχή είναι χαζές.'Αρα, αφού ο άνθρωπος χρειάζεται και τη βροχή και το νερό , αυτό σημαίνει ότι είμαστε φυτά  εν κινήσει.Και όταν βρεχόμαστε , γινόμαστε "παπιά" !
Άρα, είμαστε πολυμορφικά όντα, έτσι μου αποδεικνύει η γλώσσα μου εμένα !

Λοιπόν, πάμε παρακάτω :
Μου είπανε μια ιστορία :βρες το λάθος .
Μου είπανε ότι ο Χριστός κακώς καταδικάστηκε ως κοινός εγκληματίας.Τι είχε κάνει, όμως , πιο πριν ; Εμάρανε μια συκιά .Άρα , όπως αποδείξαμε και πιο πάνω, σκότωσε άνθρωπο. Ο κόσμος σωστά έκρινε , γιατί ο κόσμος ήταν του κόσμου τούτου. Ο Χριστός , όμως , ήταν απ' αλλού ! Άρα, ο ΠΟΝΤΙΟΣ Πιλάτος , σωστά , άφησε τον όχλο να κρίνει.

Πάμε παρακάτω :
Τι ψυχισμό έχει στην Ελλάδα κάποιος που το επίθετό του καταλήγει σε "άδης" ; Ρωτάω , δεν ξέρω.

Πάμε παρακάτω :
Ο κΟΥΦΟντίνας βάφτισε το γιό του εν Ελλάδι , "Έκτορα" . Αυτό , τον καθιστά "Πόντιο" , όπως λέμε εδώ. Άρα, ο "Πόντιος" Κουφοντίνας, έχει μετατρέψει τη φυλακή σε σχολείο και τους "χαλάει" όλους εκει μέσα.Έκεί τον θέλει το Ελληνικό κράτος ;

Πάμε παρακάτω :
Το κόμμα του ο Καμμένος το έχει στη Συγγρού.Εγώ έχω ακούσει ότι στη Συγγρού πάνε οι εκδιδόμενες.Δυσκολεύομαι να πάω στο κάλεσμα Εθνικής Συμφιλίωσης. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ . Από μακρυά.

Πάμε παρακάτω:
Εμένα μου είπανε στο σχολείο ότι κοτζάμ Σωκράτης είπε ότι δεν ξέρει τίποτα ! Ποιά είμαι εγώ , να πω ότι ξέρω κάτι ;

Αρχίζω κι ανησυχώ , σας λέω ! Και το φεγγάρι γεμίζει ακόμα !

Και να προσθέσω ότι , βασικά , ούτε καν θεωρώ ότι είναι μάνα μου αυτή .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom