Νέα

Κληροδοσία ακινήτου σε ποιά Πρεσβεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αγάπη μου , pfizer έδινα στο σκυλί μου , το καλύτερο αντιπαρασιτικό ! Αλλά εγώ είμαι κατά των φαρμάκων , αγάπη μου γλυκιά !
Και πρέπει να σου πω ότι βαριέμαι να διαβάσω τις "Μάγισσες της Σμύρνης" .Μέχρι τη σελίδα 49 "έφτασα" !
Hρεμησε. Ολα θα πανε καλα. Ποσο εχεις πιει?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Κατ' αρχήν να σας πω ότι έχω αρχίσει και ανησυχώ !

Λοιπόν, να πω τις αμαρτίες μου :
-Εμένα με διδάξανε στο σχολείο ότι το "ταξίδι" έχει σημασία , όχι ο προορισμός !Εγώ φταίω ;
-Δεν τιμώ και δεν σέβομαι τη μάνα μου. Έχω παράπονα. Εγώ φταίω ; Εσύ θα μου πεις για τη μάνα μου ;

Αυτά ως προς τις αμαρτίες και πάμε παρακάτω :
Είπαμε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να μη βρέχονται απ' τη βροχή είναι χαζές.'Αρα, αφού ο άνθρωπος χρειάζεται και τη βροχή και το νερό , αυτό σημαίνει ότι είμαστε φυτά  εν κινήσει.Και όταν βρεχόμαστε , γινόμαστε "παπιά" !
Άρα, είμαστε πολυμορφικά όντα, έτσι μου αποδεικνύει η γλώσσα μου εμένα !

Λοιπόν, πάμε παρακάτω :
Μου είπανε μια ιστορία :βρες το λάθος .
Μου είπανε ότι ο Χριστός κακώς καταδικάστηκε ως κοινός εγκληματίας.Τι είχε κάνει, όμως , πιο πριν ; Εμάρανε μια συκιά .Άρα , όπως αποδείξαμε και πιο πάνω, σκότωσε άνθρωπο. Ο κόσμος σωστά έκρινε , γιατί ο κόσμος ήταν του κόσμου τούτου. Ο Χριστός , όμως , ήταν απ' αλλού ! Άρα, ο ΠΟΝΤΙΟΣ Πιλάτος , σωστά , άφησε τον όχλο να κρίνει.

Πάμε παρακάτω :
Τι ψυχισμό έχει στην Ελλάδα κάποιος που το επίθετό του καταλήγει σε "άδης" ; Ρωτάω , δεν ξέρω.

Πάμε παρακάτω :
Ο κΟΥΦΟντίνας βάφτισε το γιό του εν Ελλάδι , "Έκτορα" . Αυτό , τον καθιστά "Πόντιο" , όπως λέμε εδώ. Άρα, ο "Πόντιος" Κουφοντίνας, έχει μετατρέψει τη φυλακή σε σχολείο και τους "χαλάει" όλους εκει μέσα.Έκεί τον θέλει το Ελληνικό κράτος ;

Πάμε παρακάτω :
Το κόμμα του ο Καμμένος το έχει στη Συγγρού.Εγώ έχω ακούσει ότι στη Συγγρού πάνε οι εκδιδόμενες.Δυσκολεύομαι να πάω στο κάλεσμα Εθνικής Συμφιλίωσης. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ . Από μακρυά.

Πάμε παρακάτω:
Εμένα μου είπανε στο σχολείο ότι κοτζάμ Σωκράτης είπε ότι δεν ξέρει τίποτα ! Ποιά είμαι εγώ , να πω ότι ξέρω κάτι ;

Αρχίζω κι ανησυχώ , σας λέω ! Και το φεγγάρι γεμίζει ακόμα !

Συνημμένα

• young-insane-woman-straitjacket-standing-16656957.jpg
    young-insane-woman-straitjacket-standing-16656957.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 17

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μιχαλιο εχεις μυαλο αυτο στο παραδεχομαι  ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Επισκέπτης
Έχω μια απορία : Γιατί μερικές γυναίκες κοιτάνε τους κώλους των αντρών ; Θα τους πηδήξουνε ;;;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εμένα η υποχρέωσή μου και η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να κάνω οικογένεια και παιδί και να "παραδώσω" Έλληνα πολίτη στην Ελληνική κοινωνία.
Λοιπόν, επιλέγω ΚΑΙ παντρεμένο , αν με θέλει για οικογένεια και επιλέξει να χωρίσει . Και επέλεξα και με απέρριψε.
Ωρε Μιχαλιό,ή κατι καλό "πίνεις" ή χρωστας "της μιχαλούς".Αρχισες να τεκνοποιείς τωρα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom