Κατ' αρχήν να σας πω ότι έχω αρχίσει και ανησυχώ !
Λοιπόν, να πω τις αμαρτίες μου :
-Εμένα με διδάξανε στο σχολείο ότι το "ταξίδι" έχει σημασία , όχι ο προορισμός !Εγώ φταίω ;
-Δεν τιμώ και δεν σέβομαι τη μάνα μου. Έχω παράπονα. Εγώ φταίω ; Εσύ θα μου πεις για τη μάνα μου ;
Αυτά ως προς τις αμαρτίες και πάμε παρακάτω :
Είπαμε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να μη βρέχονται απ' τη βροχή είναι χαζές.'Αρα, αφού ο άνθρωπος χρειάζεται και τη βροχή και το νερό , αυτό σημαίνει ότι είμαστε φυτά εν κινήσει.Και όταν βρεχόμαστε , γινόμαστε "παπιά" !
Άρα, είμαστε πολυμορφικά όντα, έτσι μου αποδεικνύει η γλώσσα μου εμένα !
Λοιπόν, πάμε παρακάτω :
Μου είπανε μια ιστορία :βρες το λάθος .
Μου είπανε ότι ο Χριστός κακώς καταδικάστηκε ως κοινός εγκληματίας.Τι είχε κάνει, όμως , πιο πριν ; Εμάρανε μια συκιά .Άρα , όπως αποδείξαμε και πιο πάνω, σκότωσε άνθρωπο. Ο κόσμος σωστά έκρινε , γιατί ο κόσμος ήταν του κόσμου τούτου. Ο Χριστός , όμως , ήταν απ' αλλού ! Άρα, ο ΠΟΝΤΙΟΣ Πιλάτος , σωστά , άφησε τον όχλο να κρίνει.
Πάμε παρακάτω :
Τι ψυχισμό έχει στην Ελλάδα κάποιος που το επίθετό του καταλήγει σε "άδης" ; Ρωτάω , δεν ξέρω.
Πάμε παρακάτω :
Ο κΟΥΦΟντίνας βάφτισε το γιό του εν Ελλάδι , "Έκτορα" . Αυτό , τον καθιστά "Πόντιο" , όπως λέμε εδώ. Άρα, ο "Πόντιος" Κουφοντίνας, έχει μετατρέψει τη φυλακή σε σχολείο και τους "χαλάει" όλους εκει μέσα.Έκεί τον θέλει το Ελληνικό κράτος ;
Πάμε παρακάτω :
Το κόμμα του ο Καμμένος το έχει στη Συγγρού.Εγώ έχω ακούσει ότι στη Συγγρού πάνε οι εκδιδόμενες.Δυσκολεύομαι να πάω στο κάλεσμα Εθνικής Συμφιλίωσης. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ . Από μακρυά.
Πάμε παρακάτω:
Εμένα μου είπανε στο σχολείο ότι κοτζάμ Σωκράτης είπε ότι δεν ξέρει τίποτα ! Ποιά είμαι εγώ , να πω ότι ξέρω κάτι ;
Αρχίζω κι ανησυχώ , σας λέω ! Και το φεγγάρι γεμίζει ακόμα !