Νέα

Κληροδοσία ακινήτου σε ποιά Πρεσβεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μέτρα για civil protection :

-Αγοράστε νάνους που πουλάει το praktiker για τον κήπο και βάλτε τους σε εμφανή μέρη , πχ μπαλκόνια !

-Αγοράστε στα παιδιά σας (και κορίτσια και αγόρια ) playmobile πολεμικά/στρατιωτικά/αστυνομικά και πείτε τους να τα έχουν πάντα μαζί τους κι αυτά εμφανή !!!

Mercy μποκού !Ο Θεός μαζί σας !

Επισκέπτης
Και ξεκινάτε ν' αγοράζετε Ελβετικά προϊόντα , ώστε ο άγνωστος που σας βλέπει να καταλαβαίνει ότι είστε σε/έχετε
truce !

O Θεός μαζί σας ! Ευχαριστούμε που ήρθατε !

:kneel:

Επισκέπτης
This is an Unorthodox War :

Καλώ σε γενική επιστράτευση τα φυτά και τα UFO όλης της χώρας.

Αμήν.

Επισκέπτης
ΔΕΝ κάνουμε διάλογο με τους τρομοκράτες ! Σας το 'παμε ;

Επισκέπτης
Κατ' αρχήν να σας πω ότι έχω αρχίσει και ανησυχώ !

Λοιπόν, να πω τις αμαρτίες μου :
-Εμένα με διδάξανε στο σχολείο ότι το "ταξίδι" έχει σημασία , όχι ο προορισμός !Εγώ φταίω ;
-Δεν τιμώ και δεν σέβομαι τη μάνα μου. Έχω παράπονα. Εγώ φταίω ; Εσύ θα μου πεις για τη μάνα μου ;

Αυτά ως προς τις αμαρτίες και πάμε παρακάτω :
Είπαμε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να μη βρέχονται απ' τη βροχή είναι χαζές.'Αρα, αφού ο άνθρωπος χρειάζεται και τη βροχή και το νερό , αυτό σημαίνει ότι είμαστε φυτά  εν κινήσει.Και όταν βρεχόμαστε , γινόμαστε "παπιά" !
Άρα, είμαστε πολυμορφικά όντα, έτσι μου αποδεικνύει η γλώσσα μου εμένα !

Λοιπόν, πάμε παρακάτω :
Μου είπανε μια ιστορία :βρες το λάθος .
Μου είπανε ότι ο Χριστός κακώς καταδικάστηκε ως κοινός εγκληματίας.Τι είχε κάνει, όμως , πιο πριν ; Εμάρανε μια συκιά .Άρα , όπως αποδείξαμε και πιο πάνω, σκότωσε άνθρωπο. Ο κόσμος σωστά έκρινε , γιατί ο κόσμος ήταν του κόσμου τούτου. Ο Χριστός , όμως , ήταν απ' αλλού ! Άρα, ο ΠΟΝΤΙΟΣ Πιλάτος , σωστά , άφησε τον όχλο να κρίνει.

Πάμε παρακάτω :
Τι ψυχισμό έχει στην Ελλάδα κάποιος που το επίθετό του καταλήγει σε "άδης" ; Ρωτάω , δεν ξέρω.

Πάμε παρακάτω :
Ο κΟΥΦΟντίνας βάφτισε το γιό του εν Ελλάδι , "Έκτορα" . Αυτό , τον καθιστά "Πόντιο" , όπως λέμε εδώ. Άρα, ο "Πόντιος" Κουφοντίνας, έχει μετατρέψει τη φυλακή σε σχολείο και τους "χαλάει" όλους εκει μέσα.Έκεί τον θέλει το Ελληνικό κράτος ;

Πάμε παρακάτω :
Το κόμμα του ο Καμμένος το έχει στη Συγγρού.Εγώ έχω ακούσει ότι στη Συγγρού πάνε οι εκδιδόμενες.Δυσκολεύομαι να πάω στο κάλεσμα Εθνικής Συμφιλίωσης. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ . Από μακρυά.

Πάμε παρακάτω:
Εμένα μου είπανε στο σχολείο ότι κοτζάμ Σωκράτης είπε ότι δεν ξέρει τίποτα ! Ποιά είμαι εγώ , να πω ότι ξέρω κάτι ;

Αρχίζω κι ανησυχώ , σας λέω ! Και το φεγγάρι γεμίζει ακόμα !

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μιχαλιο παμε καμια βολτα στη παραλια ??

να πιουμε κανα ποτακι να τα πουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λοιπον. Ηρεμησε, παρε βαθιες ανασες και μην κάνεις αποτομες κινησεις.
%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1_csp4748220.jpg

Επισκέπτης
μιχαλιο παμε καμια βολτα στη παραλια ??

να πιουμε κανα ποτακι να τα πουμε

Φίλε μου , από καρδιάς στο λέω, το μήνυμα από πάνω δεν έπρεπε να δείχνει τροποποίηση .
Με την παρέμβασή σου , το μήνυμα φαίνεται τροποποιημένο.
Αγόρι μου γλυκό , τι να σου πω δεν ξέρω !

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φίλε μου , από καρδιάς στο λέω, το μήνυμα από πάνω δεν έπρεπε να δείχνει τροποποίηση .
Με την παρέμβασή σου , το μήνυμα φαίνεται τροποποιημένο.
Αγόρι μου γλυκό , τι να σου πω δεν ξέρω !

σε λιγο θα βρεξει ,ειναι ρομαντικα στη βροχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom