Νέα

Κληροδοσία ακινήτου σε ποιά Πρεσβεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288

Επισκέπτης
Ναι, δηλαδή για έξυπνες γυναίκες που να υποτάσσονται στις σεξουαλικές μας ορμές.Όταν μας κρατάς από τ’ αρχίδια, η καρδια και το μυαλό θα ακολουθήσουν. :tooth:

Ωραία , οπότε αν δω κάτι ενδιαφέρον ΚΑΙ πρωτοβουλία πρέπει να πάρω ΚΑΙ - στο καπάκι- να υποταχτώ !  Θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω στην πράξη !  :)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288
Εδώ βλέπω ότι σε απασχολούν τα κληρονομικά. Μήπως το κατάλαβες λίγο αργά;  :grin:

Επισκέπτης
Εδώ βλέπω ότι σε απασχολούν τα κληρονομικά. Μήπως το κατάλαβες λίγο αργά;  :grin:

Ούτε τώρα το είχα καταλάβει ! Εσύ το είπες ! :)

Υ.Γ.
Αν δε σε πειράζει ,
αρκετά με τα off-topic !
Γιατί θέλω να διαβάσω και
την εφημερίδα και με
"κόβεις" συνέχεια ! :)
Χωρίς παρεξήγηση ! :)

Επισκέπτης
Άλλο ένα off-topic , αλλά αφού δικό μου είναι το thread , εντάξει είμαστε :

Πάντα μου έκανε εντύπωση το κούρεμα του Κασιδιάρη ! Κατά τύχη, βρήκα ποιός άλλος κουρευόταν έτσι (έτος 1993) :

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τι μαλακία θέμα και αυτό...

Και γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποια φτωχή πολυτεκνη οικογένεια;Ή σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα;Πολλά είναι αυτά που ζητάνε στέγη για ασθενείς από επαρχεία ή οικογένειες που έχουν παιδί σε κάποιο νοσοκομείο κλπ.Η Αγγλία και η Ιαπωνία τι να το κάνουν;Νομίζεις ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν ακίνητα;

Επισκέπτης
Τι μαλακία θέμα και αυτό...

Και γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποια φτωχή πολυτεκνη οικογένεια;Ή σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα;Πολλά είναι αυτά που ζητάνε στέγη για ασθενείς από επαρχεία ή οικογένειες που έχουν παιδί σε κάποιο νοσοκομείο κλπ.Η Αγγλία και η Ιαπωνία τι να το κάνουν;Νομίζεις ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν ακίνητα;

Ό,τι πεις ραν-ταν-πλαν !

Επισκέπτης
Σύστημα αξιών :

Συνημμένα

• 610px-Inglehart_Values_Map_svg.png
    610px-Inglehart_Values_Map_svg.png
    136,6 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
Χωρίς χαρακτηρισμούς και κριτική θα πω το γεγονός σκέτο : Το '90 ακουγόταν απ' το ράδιο το :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom