You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.288
Ναι, δηλαδή για έξυπνες γυναίκες που να υποτάσσονται στις σεξουαλικές μας ορμές.Όταν μας κρατάς από τ’ αρχίδια, η καρδια και το μυαλό θα ακολουθήσουν.Εσείς ψάχνετε για σεξο-γήινες !
Επισκέπτης
Ναι, δηλαδή για έξυπνες γυναίκες που να υποτάσσονται στις σεξουαλικές μας ορμές.Όταν μας κρατάς από τ’ αρχίδια, η καρδια και το μυαλό θα ακολουθήσουν.
Ωραία , οπότε αν δω κάτι ενδιαφέρον ΚΑΙ πρωτοβουλία πρέπει να πάρω ΚΑΙ - στο καπάκι- να υποταχτώ ! Θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω στην πράξη !
Επισκέπτης
Εδώ βλέπω ότι σε απασχολούν τα κληρονομικά. Μήπως το κατάλαβες λίγο αργά;
Ούτε τώρα το είχα καταλάβει ! Εσύ το είπες !
Υ.Γ.
Αν δε σε πειράζει ,
αρκετά με τα off-topic !
Γιατί θέλω να διαβάσω και
την εφημερίδα και με
"κόβεις" συνέχεια !
Χωρίς παρεξήγηση !
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Off-topic , βέβαια, αλλα who cares :
Επισκέπτης
Άλλο ένα off-topic , αλλά αφού δικό μου είναι το thread , εντάξει είμαστε :
Πάντα μου έκανε εντύπωση το κούρεμα του Κασιδιάρη ! Κατά τύχη, βρήκα ποιός άλλος κουρευόταν έτσι (έτος 1993) :
Πάντα μου έκανε εντύπωση το κούρεμα του Κασιδιάρη ! Κατά τύχη, βρήκα ποιός άλλος κουρευόταν έτσι (έτος 1993) :
Επισκέπτης
Επισκέπτης
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Τι μαλακία θέμα και αυτό...
Και γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποια φτωχή πολυτεκνη οικογένεια;Ή σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα;Πολλά είναι αυτά που ζητάνε στέγη για ασθενείς από επαρχεία ή οικογένειες που έχουν παιδί σε κάποιο νοσοκομείο κλπ.Η Αγγλία και η Ιαπωνία τι να το κάνουν;Νομίζεις ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν ακίνητα;
Και γιατί δεν το χαρίζεις σε κάποια φτωχή πολυτεκνη οικογένεια;Ή σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα;Πολλά είναι αυτά που ζητάνε στέγη για ασθενείς από επαρχεία ή οικογένειες που έχουν παιδί σε κάποιο νοσοκομείο κλπ.Η Αγγλία και η Ιαπωνία τι να το κάνουν;Νομίζεις ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν ακίνητα;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Επισκέπτης
Τι μαλακία θέμα και αυτό...
Ό,τι πεις ραν-ταν-πλαν !
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Χωρίς χαρακτηρισμούς και κριτική θα πω το γεγονός σκέτο : Το '90 ακουγόταν απ' το ράδιο το :