alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ξεχνα την...Ωρε Μιχαλιό,ή κατι καλό "πίνεις" ή χρωστας "της μιχαλούς".Αρχισες να τεκνοποιείς τωρα???
Ξεχνα την...Ωρε Μιχαλιό,ή κατι καλό "πίνεις" ή χρωστας "της μιχαλούς".Αρχισες να τεκνοποιείς τωρα???
Εμένα η υποχρέωσή μου και η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να κάνω οικογένεια και παιδί και να "παραδώσω" Έλληνα πολίτη στην Ελληνική κοινωνία.
Λοιπόν, επιλέγω ΚΑΙ παντρεμένο , αν με θέλει για οικογένεια και επιλέξει να χωρίσει . Και επέλεξα και με απέρριψε.
εγω ειμε ελεφτερος αφτη την εποχη. δηλαδη παντα ελεφτερος ειμε. :S :S :S
ειμε εμφανησημος, εχω δουλια και το κατιτις μου στην ακρη. για σκεψου το![]()
![]()
Για ποιον λογο εβαλες το δικο μου αβαταρ?Καλή χρονιά , Αλέκο !
Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να "συναντηθούμε" σε κάποια συζήτηση , οπότε μάλλον δεν ξέρεις ότι "κατάφερα" και έφτιαξα ένα λογαριασμό που είναι "ζαβός", γιατί κανείς δε μπορεί να μου στείλει πμ ! Δε νομίζω ότι μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να σε ρωτάω προσωπικά πράγματα φόρα-παρτίδα μπροστά στους υπόλοιπους !
Ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον ,αν τυχόν γίνει ποτέ κάποιο θαύμα και μπορώ να ανταλλάξω πμ , θα επικοινωνήσω μαζί σου !
Να' σαι πάντα καλά !
Δεν σου ειπε αυτο.Παρεπιπτόντως , σημειώνω ότι 05/11/17 ο tomito μου ζήτησε ΠΟΤΕ να μη γράψω το οτιδήποτε για το πληρωμένο sex.
Δεν σου ειπε αυτο.
Για ποιον λογο εβαλες το δικο μου αβαταρ?
Αυτό μου είπε !
εχεις καθε δικαιωμα να γραφεις περι οποιουδηποτε θεματος θελησεις χωρις εξωτερικες παρεμβασεις
Αφού με κάνει warned κατευθείαν !
Να αλλαξεις αβαταρ αλλιως θα σου κανω αναφορα.Καλησπέρα , καλή χρονιά ! Δεν έβαλα το δικό σου , το δικό μου δείχνει και το καπέλο του Βασιλιά !
κακως
διαμαρτυρομαι
Να αλλαξεις αβαταρ αλλιως θα σου κανω αναφορα.
Δεν θα το συζητησουμε.Περκέ ;