Νέα

Κληροδοσία ακινήτου σε ποιά Πρεσβεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάποιος μαλάκας είπε στο site ότι δεν έχει καμιά όρεξη να πλερώνει την ΕΡΤ. Μια σειρά έμπνευση για πολλούς, I'm sure :

Επισκέπτης
Παρεπιπτόντως , σημειώνω ότι 05/11/17 ο tomito μου ζήτησε ΠΟΤΕ να μη γράψω το οτιδήποτε για το πληρωμένο sex.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Εμένα η υποχρέωσή μου και η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να κάνω οικογένεια και παιδί και να "παραδώσω" Έλληνα πολίτη στην Ελληνική κοινωνία.
Λοιπόν, επιλέγω ΚΑΙ παντρεμένο , αν με θέλει για οικογένεια και επιλέξει να χωρίσει . Και επέλεξα και με απέρριψε.

εγω ειμε ελεφτερος αφτη την εποχη. δηλαδη παντα ελεφτερος ειμε.  :S :S :S
ειμε εμφανησημος, εχω δουλια και το κατιτις μου στην ακρη.  για σκεψου το :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εγω ειμε ελεφτερος αφτη την εποχη. δηλαδη παντα ελεφτερος ειμε.  :S :S :S
ειμε εμφανησημος, εχω δουλια και το κατιτις μου στην ακρη.  για σκεψου το :rockon: :rockon:

Καλή χρονιά , Αλέκο !

Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να "συναντηθούμε" σε κάποια συζήτηση , οπότε μάλλον δεν ξέρεις ότι "κατάφερα" και έφτιαξα ένα λογαριασμό που είναι "ζαβός", γιατί κανείς δε μπορεί να μου στείλει πμ ! Δε νομίζω ότι μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να σε ρωτάω προσωπικά πράγματα φόρα-παρτίδα μπροστά στους υπόλοιπους !

Ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον ,αν τυχόν γίνει ποτέ κάποιο θαύμα και μπορώ να ανταλλάξω πμ , θα επικοινωνήσω μαζί σου !

Να' σαι πάντα καλά !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλή χρονιά , Αλέκο !

Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να "συναντηθούμε" σε κάποια συζήτηση , οπότε μάλλον δεν ξέρεις ότι "κατάφερα" και έφτιαξα ένα λογαριασμό που είναι "ζαβός", γιατί κανείς δε μπορεί να μου στείλει πμ ! Δε νομίζω ότι μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να σε ρωτάω προσωπικά πράγματα φόρα-παρτίδα μπροστά στους υπόλοιπους !

Ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον ,αν τυχόν γίνει ποτέ κάποιο θαύμα και μπορώ να ανταλλάξω πμ , θα επικοινωνήσω μαζί σου !

Να' σαι πάντα καλά !
Για ποιον λογο εβαλες το δικο μου αβαταρ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom