Νέα

Κλέφτης νοικοκύρης-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONSTANTLY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ακουστε τι μου συνεβη αυτη την νυχτα που μασ περασε...
  παω λοιπον σε ενα γαμωμαγαζο της παραλιακης στην γαμωγλυφαδα συγκεκριμενα,να πιο ενα γαμωποτο,παω κατα τις 2.30,το μαγαζι αισχος φυσικα οπως και ο κοσμος,και κατα τις 4.15 φευγω,παω στο αμαξι το ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟ(χειροκινητα γιατι ειναι και ψιλοπαλιο)και πιανω το τσαντακι μου κατω απο το καθισμα που το βαζω παντα για να βαλω τα ρεστα απο την εισοδο,το τσαντακι κανονικα κατω απο το καθισμα,παιρνω το πορτοφολι και  βαζω μεσα τα 5 ευρω απο τα ρεστα,καθως το πιανω παρατηρω οτι λειπανε τα υπολοιπα 20 ευρω που ειχα και ολα τα κερματα στην μικρη τσεπη,κοιταζω μεσα στο τσαντακι μηπως μου πεσανε αλλα τιποτα!ξαναψαχνω μεσα στο αμαξι πουθενα το "ρευστο" οτι λεφτα ειχα στο πορτοφολι ακομα και κατι ξενα χαρτονομισματα και κερματα λειπανε.εντρομος κοιταζω να δω την ταυτοτητα και το διπλωμα στο πορτοφολι και ητανε στην θεση τους.το περιεργο που ειναι???οτι απο οτι καταλαβα καποιος ανοιξε το αμαξι μου,εψαξε,βρηκε το τσαντακι μου,πηρε τα λεφτα και μονο τα λεφτα(αντι να το παρει ολο και να φυγει)πηρε οτι πηρε το εβαλε στη θεση του και μετα κλειδωσε και την πορτα!!!ουτε πορτα παραβιασμενη,ουτε ψαξιμο στο ντουλαπακι,ουτε τιποτα,πολυ νοικοκυρης ο κλεφτης,αφου ειχε την ανεση να ψαξει το αμαξι να  βρει το τσαντακι και να το ψαξει κιολας και να παρει τα λεφτα και μονο αυτα,μπραβο του!!!τα λεφτα ευτυχως ητανε λιγα αλλα και παλι κριμα γιατι το 20ρικο ξερετε που το προοριζα!!!καλημερα!!!
  υ.γ τα κλειδια και το κινητο φυσικα τα εχω μαζι μου,σε περιπτωση που γινει αυτο που εγινε σημερα...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Γάμα το, το 20άρικο...
εμένα μου πήραν και όλα μου τα χαρτιά, και για να τα ξαναβγάλω, μου φύγανε πολλά 20άρικα.
Τυχερός είσαι που έπεσες σε τέτοιο νοικοκυρόπαιδο!  ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Επαγγελματιας,και φιλεσπλαχνος...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Constantly...το ενδεχόμενο να μην τα έκλεψε κάποιος και να τα χάλασες κάπου και να μην θυμάσαι...παίζει?Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που γράφεις...συνήθως αυτά τα κάνουν πρεζόνια που δεν καταλαβαίνουν τί τους γίνεται......

Επισκέπτης
Constantly...το ενδεχόμενο να μην τα έκλεψε κάποιος και να τα χάλασες κάπου και να μην θυμάσαι...παίζει?Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που γράφεις...συνήθως αυτά τα κάνουν πρεζόνια που δεν καταλαβαίνουν τί τους γίνεται......
μάλλον ο συναγωνιστής το είχε μαζί του και στην σούρα του το έδωσε σε καμιά λούλουδου να τις πιάσει το κωλαράκι.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
φιλε αν εισαι παντρεμενος ..μαλλον η γυναικα σου τα πηρε τα λεφτα γιατι καταλαβε το σκοπο για τον οποιο τα προοριζες... :2funny:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μηπως ειχες πιει λιγο παραπανω?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
...καλά με ένα ποτό έγινε γκόλ ο φίλος μας???  :grin:

πάντως υπάρχουν και καλοί κλέφτες  :sunglasses:
εμένα εκτός από τότε που μου τα πήραν όλα, τη δευτερη φορά μπήκαν σπίτι από την μπαλκονόπορτα ενώ κοιμόμουν.
Πήραν ένα ζευγάρι γυαλιά, ένα κινητό, και το πορτοφόλι αφού πήραν τα χοντρά, το πέταξαν στο μπαλκόνι φευγοντας.
Είχε μέσα δίπλωμα, ταυτότητα και κάρτες τράπεζας.
Από τότε κλείνω την μπαλκονόπορτα, ανάβω ερκοντίσιον, και δεν αφήνω τίποτα στο αυτοκίνητο...

OP
OP
C

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε παιδια,δεν ειχα πιει πολυ,γενικα δεν πινω ,και ενταξει το 20ρικο τα ξενα χαρτονομισματα και τα κερματα που μπορει να τα χαλασα δηλαδη???το ξερω δεν με πιστευετε ουτε εγω πιστευω τι μου συνεβη χτες το βραδυ,αλλα ετσι ειναι,εψαξα το αμαξι και δεν βρηκα τιποτα,για αυτο λεω οτι ειναι απιστευτο.τωρα εχετε καθε δικαιωμα να νομιζετε οτι σας παραμυθιαζω αλλα δεν ειναι ετσι!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
οχι ρε παιδια,δεν ειχα πιει πολυ,γενικα δεν πινω ,και ενταξει το 20ρικο τα ξενα χαρτονομισματα και τα κερματα που μπορει να τα χαλασα δηλαδη???το ξερω δεν με πιστευετε ουτε εγω πιστευω τι μου συνεβη χτες το βραδυ,αλλα ετσι ειναι,εψαξα το αμαξι και δεν βρηκα τιποτα,για αυτο λεω οτι ειναι απιστευτο.τωρα εχετε καθε δικαιωμα να νομιζετε οτι σας παραμυθιαζω αλλα δεν ειναι ετσι!
Σκέφτηκες την πιθανότητα να σε απήγαγαν εξωγήινοι και να κράτησαν τα χρήματα ως souvenir from Greece?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom