Νέα

Κλασσική Μουσική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 751
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας αρεσει η κλασσικη μουσικη?

• Ναι

Ψήφοι: 95 86,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 11 10,0%
  • Δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,8%
  • Δεν απαντω

Ψήφοι: 2 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μαλέα Πετράν, έπρεπε να τη είχαμε τελειώσει τη ρημάδα τη δ'δημοτικού.
Θα είχαμε γίνει μορφωμένοι σαν τον γκάτσμπι και θα μας έκαναν πάσα 16χρονες σε γάμους..
δεν σε πιάνω αλλά σε εμπιστεύομαι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Προσφέρω τροφή στο σημαντικότερο γεννητικό όργανο, τον εγκέφαλο.

ΓΚΑΤΣΜΠΙ ποσο δικιο εχεις,απο σημερα εκφρασεις οπως,"ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ","ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ","ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ" και αλλες παρεμφερεις,πρεπει να γινουν ετσι "ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΡΕ","ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ","ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ"......

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΓΚΑΤΣΜΠΙ ποσο δικιο εχεις,απο σημερα εκφρασεις οπως,"ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ","ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ","ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ" και αλλες παρεμφερεις,πρεπει να γινουν ετσι "ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΡΕ","ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ","ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ"......

:2funny:  :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν δεν σας αρέσει το thread μου σας γράφω στο παρασυμπαθητικό μου!

Tσιμπήστε δυο νευρώνες, μήνιγγες, ε μήνιγγες!

:2funny:

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ γνωστός λετζέρος τενόρος που , όπως και ο Γκρέγκορυ Κούντε, ειδικεύεται στις όπερες του Ροσσίνι και του μπελ-κάντο είναι ο William Matteuzzi. Έχω ήδη αναρτήσει την άρια Credeasi Misera από τους Πουριτανούς του Β. Μπελλίνι ερμηνευμένη άριστα από αυτόν το 1988. Απολαύστε τον τώρα στην όπερα La scala di seta του Ροσσίνι .

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχίζω το αφιέρωμά μου στον Γ. Ματτεούτσι ανεβάζοντας την ερμηνεία του στην άρια "Si, ritrovarla io giuro" από την όπερα  η Σταχτοπούτα του Τζ. Ροσσίνι το 1992.Στην άρια αυτή ο πρίγκιπας εκφράζει την βεβαιότητά του πως θα βρει την Σταχτοπούτα. Απολαύστε τον.!

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ανεβάζω τώρα την άρια "Ah come mai non senti?" από την όπερα Οθέλλος του Τζ. Ροσσίνι . Απολαύστε τον, συναγωνιστές!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κόναν :sunglasses: απολαύστε τον :sunglasses:
:rockon:

εντιτ¨σχόλιο από κάτω - ατάκα από την ταινία:

Crom laughs at your Four Winds!
marzwulf Πριν από 1 εβδομάδα

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχίζω με την άρια "La speranza piu soave" από την όπερα Σεμίραμις του Τζ. Ροσσίνι. Επαναλαμβάνω ότι ο άνθρωπος είναι λετζέρος τενόρος και μην σας ξενίζει το τίμπρο της φωνής του. Υπάρχουν και τέτοιου είδους φωνές που ειδικεύονται στις όπερες του Ροσσίνι και του μπελ-κάντο (Μπελλίνι, Ντονιτσέττι κ.λ.π).Απολαύστε τον!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φίλε σου άρεσε το σάουντρακ του κόναν που έβαλα? επικούρα κι έτσι :rockon:

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο Γ. Ματτεούτσι παρέμεινε στο αρχικό ρεπερτόριο του λετζέρου τενόρου (Ροσσίνι, Μπελλίνι, Ντονιτσέττι κ.λ.π) ενώ αντιθέτως ο Γκρέγκορυ Κούντε τραγουδά τώρα Γουλιέλμο Τέλλο του Τζ. Ροσσίνι και Χορό Μεταμφιεσμένων του Τζ. Βέρντι, όπερες που απαιτούν λυρικό- σπίντο τενόρο. Ολοκληρώνω τις σημερινές μου αναρτήσεις με την ερμηνεία του Γ. Ματτεούτσι στην άρια "Cessa di più resistere, ..." από την όπερα "Ο κουρέας της Σεβίλλης" στην Μαδρίτη το 1992. Απολαύστε τον!

spirosgo

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πυρακτωμένο !

είναι να απορείς για την φήμη του αειπάρθενου, που ακολούθησε τον Μπραμς μέχρι τον θάνατο του....

.... υφέρπει ένας τόσο σαρκικός, απόλυτα γήινος παροξυσμός, ένα ξεσάλωμα σωματικών υγρών σε βρασμό, μία αίσθηση ότι εάν μπορούσε, ο Γιόχαν θα κομμάτιαζε την Κλάρα, θα πετούσε τα κομμάτια στον αέρα και έπειτα σαν λυσσασμένο σκυλί θα τα άρπαζε πριν ακουμπήσουν κάτω, (όπως στην παραλία κάτι σκύλοι με τα φρίσμπι .... )

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επανέρχομαι στην ιστοσελίδα με αφιέρωμα στην όπερα του  Τζ. Πουτσίνι Μανόν Λεσκώ η οποία θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Αρχίζω το αφιέρωμα με το πασίγνωσ ιντερμέδιοτο της όπερας στην τρίτη πράξη της. Απολαύστε το ερμηνευμένο από την ορχήστρα της Μετροπόλιταν Όπερας της Ν. Υόρκης υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Μητροπούλου στις 31/3/1956.
[/video]

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η όπερα αρχίζει με την άρια του Εντμόντο με τίτλο "Ave Sera gentile" ο οποίος εκφράζει τον νεανικό ενθουσιασμό του στην παρέα των νέων φοιτητών και φοιτητριών που περπατούν σε μία  πλατεία στο Παρίσι. Απολαύστε τον τενόρο Sasa Jakelic στην όπερα του Σπλίτ της Κροατίας το 2007.

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ολοκληρώνω τις σημερινές μου αναρτήσεις με την άρια του Ντε Γκριέ με τίτλο "tra voi belle" ερμηνευμένη από τον τενόρο Aureliano Pertile από ηχογράφηση του 1923-24. Απολαύστε τον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom