Νέα

Κλασσική Μουσική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 751
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας αρεσει η κλασσικη μουσικη?

• Ναι

Ψήφοι: 95 86,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 11 10,0%
  • Δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,8%
  • Δεν απαντω

Ψήφοι: 2 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
υπεροχο...τωρα καταλαβα τι εννοουσε ο ρανταμες..ειναι καταπληκτικο ν ακους αυτο κι απο διπλα να βλεπεις κωλους και επομενη βαρδια ο ραχμανινοφ και ο λιστ..ετσι ειναι η ζωη...αντιθεσεις

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
εχω μια αφισα του ΚΛΑΙΜΠΕΡ...στη λεσχη του δισκου τον θεωρουν κορυφη,δεν τον ηξερα καθολου

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και το ωραιότερο κομμάτι (κατά τη γνώμη μου) σύγχρονης κλασσικής μουσικής:

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
4η του Μπραμς με τον Μραβινσκυ και τη Φιλαρμονική του Λένινγκραντ:

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια επειδη ακουω πολυ μουσικη γενικα αλλα κλασσικη κακως τη σνομπαρα για χρονια θα ηθελα να μου προτεινετε καποια πραγματα να ακουσω..γενικα μου αρεσουνε σκοτεινες και πενθιμες μελωδιες....παντως καποιους δισκους μπετοβεν που βρηκα και ακουω μου αρεσουνε παρα πολυ...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλησπερα παιδια επειδη ακουω πολυ μουσικη γενικα αλλα κλασσικη κακως τη σνομπαρα για χρονια θα ηθελα να μου προτεινετε καποια πραγματα να ακουσω..γενικα μου αρεσουνε σκοτεινες και πενθιμες μελωδιες....παντως καποιους δισκους μπετοβεν που βρηκα και ακουω μου αρεσουνε παρα πολυ...
Μαλερ...τα τραγουδια κ τις συμφωνιες

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Μασονική πένθιμη μουσική του Μότσαρτ:

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από τις "τελευταίες σονάτες για πιάνο" του Σούμπερτ (πέθαινε από συφιλη όταν έγραφε αυτή την μουσική):

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom