Νέα

Κλασσική Μουσική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 751
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας αρεσει η κλασσικη μουσικη?

• Ναι

Ψήφοι: 95 86,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 11 10,0%
  • Δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,8%
  • Δεν απαντω

Ψήφοι: 2 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:)

δυστυχώς κάποια στιγμή το ανακάλυψε ο κανίβαλος DJ Tiesto και του γάμησε την μάνα :P
:jerking:

εντιτ: το κλασικό κομμάτι ακούγεται και στην τελευταία σκηνή της (επίσης κλασικής) ταινίας του ντέιβιντ λυντς "ο άνθρωπος ελέφαντας" :rockon:

radames

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σας χαιρετω ολους!! ειναι μολις το τρτο μου ποσταρισμα αλλα σας παρακολουθω καιρο τωρα. θα ηθελα να σας καλεσω ολους να γνωρισετε τον θαυμαστο κοσμο της οπερας εστω και μεσω του youtube. να γνωρισετε φωνες οπως..callas di stefano corelli del monako bjorling bercongi bastianini gobbi ,borris christoff, nikolai ghiaurov, merill, tucker, nikolai herlea, verrett. beverli hills, αλλα και τοσους αλλους!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
σας χαιρετω ολους!! ειναι μολις το τρτο μου ποσταρισμα αλλα σας παρακολουθω καιρο τωρα. θα ηθελα να σας καλεσω ολους να γνωρισετε τον θαυμαστο κοσμο της οπερας εστω και μεσω του youtube. να γνωρισετε φωνες οπως..callas di stefano corelli del monako bjorling bercongi bastianini gobbi ,borris christoff, nikolai ghiaurov, merill, tucker, nikolai herlea, verrett. beverli hills, αλλα και τοσους αλλους!!!
και Παβαροτι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τρελαινομαι για beethoven κυριως την 9η

και για το requiem του mozart ,αυτο το τελευταιο μου κραταγε παρεα σε καποιες "σκοτεινες" μερες

radames

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ακουστε το requiem toυ verdi με pavarotti ghiaurov, karajan...ειναι καταπληκτικο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom