omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
σύντροφοι έχει φάει κανείς ψητό εντός καταστήματος?
Μπριζολιτσα ναι, αλλα δεν αξιζει..
σύντροφοι έχει φάει κανείς ψητό εντός καταστήματος?
εχτες πηγα κινκυ πριβε φραπεδακι τσαμπα το πενηνταρικο
Εστω και για το απλο φραπεδακι εχει σημασια απο ποια σερβιριστηκες! Μερικες φορες αμα πιασει ο φραπες τυφλα να χει... Το λεω γιατι πολλες φορες εχω νοιωσει πολλη καβλα μεσα στο πριβε με μωρακι που γουσταρω και εχουμε ταιριαξει που δε τη νοιωθεις ουτε με το χωσιμο(πολλες φορες ξενερωνεις εστω κι αν τον χωσεις αλλωστε) ολα εχουν το γουστο τουςεχτες πηγα κινκυ πριβε φραπεδακι τσαμπα το πενηνταρικο
όταν λες μπριζόλα??απο ποια εφαγε μπριζολα ο αλλος???εγω μονο κατεριναρα περνω
Σπαλομπριζολα,κι εγω παιρνω κατερινα και Grace με την οποια εχουμε ταιριαξει και με φτιαχνει λιγο καλυτερα...όταν λες μπριζόλα??
Ναι καλυτερα ειναι και τσαμπα ακομα καλυτερα να μας πληρωνουν για να τις χυσουμετο θεμαειναι να φας καλα γιαΤΙ τα 50 για φραπε ειναι πολλα
Σπαλομπριζολα,κι εγω παιρνω κατερινα και Grace με την οποια εχουμε ταιριαξει και με φτιαχνει λιγο καλυτερα...
είχε πει, ο ημίθεος.
χερκουλες.
ξενέρα όντως.Κατα καιρούς έχουν έρθει κάτι απίστευτα μωράκια που τα έχουμε "τακτοποιήσει" μέσα αλλά την άλλη μέρα φύγανε επι τόπου...μεγας ο ανταγωνισμός μεταξύ των κορασίδων...
Καλημερα και απο εμενα Μακ.
Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη ρίχνεται κατά πάνω τους.
W.S
δλδ τρως μπριζόλα στο πριβε χωρίς να γνωρίζουν τίποτα τα αφεντικά και μετά πέφτει κάρφωμα από τις ανταγωνίστριες στριπτιζούδες? ..
Και γιατί οι τζούδες προσφέρουν και μπριζόλα ενώ δεν τους το'χει ζητήσει τ'αφεντικό? τόσο φιλότιμες είναι?εύρηκες εύρηκες! με τη διαφορά ότι το ξέρουν και οι πέτρες.;)
Και γιατί οι τζούδες προσφέρουν και μπριζόλα ενώ δεν τους το'χει ζητήσει τ'αφεντικό? τόσο φιλότιμες είναι?