majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Απλα δεν γνωριζα οτι στο ιδιο μαγαζι υπηρχαν δυο γκομενες με το ιδιο ονομα.λιγο κουφο μου ακουγεται.....
Απλα δεν γνωριζα οτι στο ιδιο μαγαζι υπηρχαν δυο γκομενες με το ιδιο ονομα.λιγο κουφο μου ακουγεται.....
δεν είναι μοναστήρι
χαχαχα!Ψαχνω την Ιβα τουμπανο σωμα τσεχα μουχε πει οτι ειναι και δουλευε ρασπουτιν γκολντ και τωρα αποτι λετε λογικα στο κινκυ.Εννοω την ιβα ψηλη ξανθη με απιστευτο σωμα και μιλαει μονο αγγλικα.Αλλα οταν εννοεις ψηλη ποσο δλδ...
Σε λιγο θα βγαλουμε και μεζουρα να μετραμε το υψος της Ιβας
χαχαχα!!τι μαλακες ειστε.....καλα καψουρευτειτε με στριπτηζου και θα σας φτιαξω εγω μουνακια.....
χαχαχα!!τι μαλακες ειστε.....καλα καψουρευτειτε με στριπτηζου και θα σας φτιαξω εγω μουνακια.....
το δικό σου πρόβλημα δεν είναι οτι είσαι καψουράκος..
είναι τα φράγκα & το μυαλό που δεν έχεις..
δεν θέλεις ν' αρχίσω να βγάζω τα μηνύματα απ'το προηγούμενο account σου.
φιλικότατα.
οεο πουναι ο μαζντα?
τωρα αυτο ηταν λογως να το πεις?σου εχω κανει κατι?Βγαλτα ρε φιλε τι με απειλεις?σταρχιδια μου δεν πιστευω να εχω ενοχλησει κανεναν.....Και στην τελικη οτι γραφω να μην τσιμπας και απαντας ......
οεο πουναι ο μαζντα?
Οπως και αρκετοι αλλοι την καναν απο εδω μεσα ετσι και εγω.
Πλεον ολοι οι φωστηρες καθηστε στον καφενε του μπουρδελα να την λετε σε κανα καινουργιο ή να αναπολειτε τις δοξες του παρελθοντος.
Αυτα απο εμενα και τελος.
Καλη διασκεδαση στους εναπομείναντες.
είχε πει, ο ημίθεος.
είχε πει, ο ημίθεος.
χερκουλες.