Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αγαπητή αλί δε θα συμφωνήσω μαζί σου.Αφ' ενός μεν δεν έχω δει πσκ τι κάνει διότι έχω πάει μόνο καθημερινή, αν όμως περιμένει ένα τέτοιο μαγαζί με τόσα λεφτά που έχουν ρίξει για το (ομολογουμένως καλό) στήσιμό του να δουλεύον μόνο 2 μ έρες την εβδομάδα πάνε χαμένοι...καθημερινή πάντως ήταν ξεραίλα...
και εγώ Τετάρτη πήγα, κοιμόντουσαν τα κορίτσια, κοιμηθήκαμε και οι 6 πελάτες..

papi1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Χτες ένα χρόνο kinky. Πως γίνεται και μαζευόμαστε όλοι οι φορουμίστες τυχαία την ίδια μέρα; Η Μαριαννα όντως προβλέπεται για ροφήματα μετα πρωτεινών ουσιών. Σε απλό χορό μου υπέδειξε οτιμπορεί να κάνει πολλά πραματάκια. Θα την πάρω σίγουρα σε πριβέ. :pipa2: Τρομερά κοριτσούδια αγαπητοί συναγωνιστές, είπα να περάσω για μια βόλτα και ξημερώσαμε τελικά. Γεια σου Μαζντα με τα ωραια σου...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ντερβισεξ συναδελεφε Παπι.

Καλες πρωτεινες λοιπον και χωρις καλαμακι βεβαιως βεβαιως.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αγαπητή αλί δε θα συμφωνήσω μαζί σου.Αφ' ενός μεν δεν έχω δει πσκ τι κάνει διότι έχω πάει μόνο καθημερινή, αν όμως περιμένει ένα τέτοιο μαγαζί με τόσα λεφτά που έχουν ρίξει για το (ομολογουμένως καλό) στήσιμό του να δουλεύον μόνο 2 μ έρες την εβδομάδα πάνε χαμένοι...καθημερινή πάντως ήταν ξεραίλα...

Τα σαββατα παντως γινεται της πουτανας και νιωθεις σα να σαι σε διαδηλωση,  καθημερινη πρεπει να ειναι καλυτερα

papi1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Λες να κανονίζαμε κανα ντέρμπιsex μεσοβδόμαδα; Έτσι για τα προεόρτια ρε παιδάκι μου...Stay tuned..

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
κι εγω εκει χτες το βραδυ για το επετειακο του πραγματος μιας και αν θυμαμαι καλα, εκει ημουν και περυσι την πρωτη μερα που ανοιξε

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
κι εγω εκει χτες το βραδυ για το επετειακο του πραγματος μιας και αν θυμαμαι καλα, εκει ημουν και περυσι την πρωτη μερα που ανοιξε

κορίτσι για σπίτι είσαι δλδ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Δε ουαν εντ ονλι
92-i-marianna-ntouvli-ginetai-marianna-D.jpg

Σοβαρα τωρα θα παω μονο και μονο για την πληροφορια του Μαζντα αν και εγω αλλη ειχα ¨αγαπημενη¨ εκει μεσα αλλα πλεον δεν την παλευω  :headbang:
Οσο για το αν τσουλαει το μαγαζι, σιγουρα ναι. Τουλαχιστον για τωρα. Γιατι σε κανα χρονο το βλεπω σαν το Λιντο και το Γκολντ. Ολα τον κυκλο τους κανουνε..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φάιναλι χού δε φάκ γουιλ άνσερ μάι κουέστιον?γκαγκάτσης ιζ γιου?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τα πράγματα έχουν αγριέψει εκεί μέσα!τα τούμπανα είναι ιδιαιτέρως καυλουμποειδή με συνέπεια τα μάτια να αληθωρίζουν και τα αρχίδια να γεμίζουν!!!!ποιά να πρωτοδιαλέξεις για το στραβοψώλιασμα?το μαγαζί γεμάτο αλλά είναι έτσι διαμορφωμένο που δεν μπορείς να στριμωχτείς σε ενοχλητικό βαθμό όσο και να τιγκάρει!τα σόου κλασσικά τραγωδία,αλλά για έναν γνήσιο καυλουμπιαστή αυτό δεν χαλάει την εικόνα του μαγαζιού!ΤΟυλάχιστον δεν βλέπουμε γκέουλες να χώνουν καδρόνια στα κατώτερα εντερικά τους στρώματα όπως στο αλκατράζ!!!!!!Πάνε όμως στα λάγνα τεμάχια που τόσο πολύ μου-μάς αρέσουν!Πριν όμως αυτό ένα μεγάλο εύγε στον μάστερ μάζντα για αυτή την "βαλτική" ανακάλυψη που έκανε τας προάλλας!αυτή δεν είναι λίρα εκατό,αλλά λίρα διακόσια!Πάμε τώρα στα καυλουμπιακά δρώμενα με πρώτη αφιέρωση στον δάσκαλο νόκια για όσα έχει προσφέρει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας...

1)αντρέεα ντέεα(η απίστευτη μελαχροινή ρουμάνα τιβι περσόνα που σπάει πούτσες άμα τη εμφανίσει..
2)αντρέεα σκέτο(ρουμάνα ετερη,αλλά παντελώς αδιάφορη)
3)κρυστάλ..(ο κώλος πάνω από τη μέση,τα λόγια είναι περιττά)
4)λάουρα(μιά κρύα απίστευτη μουνάρα ρωσίς)
5)χριστίνα.. πρώην άλκα(γυνάικα του ποπάυ)
6)λορένα..
7)μαριάννα...
8)έλενα.πρωην ανατολη-μουσσες
9)ανν μαρί(πρώην λίντο)
10)ελενα κριστιανα
11)λίλι
12)κατια βασιλεβα
13)ελενα ντιμα βυζάρες
14)λίντια γκάρνερ ξενερα συμπεριφορά
15)ντιάνα αδιάφορη
16)μπονι
17)μια πολωνη ξανθιά πρωην ντάιαμοντ ντολςς
18)όλγα
19)μία(εσθονη)
20)μια χοντρή εσθονη σαν βουβάλι
21)μια ντουμπανα ξανθιά για σαλιερικούς παπούδες
22)μια σεξυ μελαχροινη εσθονη
23)ηλέκτρα αλβανο μαλλον απο πρωην πρινσες,σιροκο κλπ
24)σινθια το καμμένο ή καημένη
25)ενα κοντοπουτανο με απιστευτο κορμακι για ανωμαλες σκέψεις
26)ενα αλλο πολυ σεξυ καυλουμπάκι που φοράει πάντα μπικίνι άνω και κάτω

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Πριν όμως αυτό ένα μεγάλο εύγε στον μάστερ μάζντα για αυτή την "βαλτική" ανακάλυψη που έκανε τας προάλλας!αυτή δεν είναι λίρα εκατό,αλλά λίρα διακόσια!

Να σαι καλα συναδελφε.

Χαρηκα που περασες καλα με την φιλη μου.

Ο Παπις δεν δοκιμασε αν και το ελεγα παρτην μεσα. Αλλα την επομενη φορα θα μπει το νερο στ αυλακι.

Η Μαριανα ειναι και πολυ καλο παιδι. Με γουσταρει τα μαλα και αν δεν ημουν πιασμενος θα την ειχα καρφωσει.

Να του φερεστε καλα του κοριτσιου μην το προγγιξετε (στους νεους αναφερομαι)

papi1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
θα φερομαι καλα στη φίλη σου. μη σε νοιάζει μάζντα. θα την κεράσω και ένα καπουτσίνο (και ενα πραγματικό αν θέλει). φαίνεται ότι είναι καλό κορίτσι και επίσης η φίλη της η Μία.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θα φερομαι καλα στη φίλη σου. μη σε νοιάζει μάζντα. θα την κεράσω και ένα καπουτσίνο (και ενα πραγματικό αν θέλει). φαίνεται ότι είναι καλό κορίτσι και επίσης η φίλη της η Μία.

δοκίμασε σε παρακαλώ.......χάνεις!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom