mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Καυλα Χριστουγεννα.
2010 φορές έχει υποθεί αυτή η ατάκα..
δεν βαρέθηκες ;
Αν κάποιος γνώστης του θέματος είναι σίγουρος για το ποιά όρθογραφία είναι σωστή, ας το σημειώσει!!!!!!!!!!!2011 ντουλάχιζτον !
Αν κάποιος γνώστης του θέματος είναι σίγουρος για το ποιά όρθογραφία είναι σωστή, ας το σημειώσει!!!!!!!!!!!
τι παιζει, επεστρεψες στους ενδοξους στυλους για τη συνταξη?
Ξέρεις Μπινί ?
2010 φορές έχει ειπωθεί αυτή η ατάκα..
δεν βαρέθηκες ;
Ρε αγορίνα μου κατέβηκες στας Αθήνας και πήγες kinky.Στείλε μήνυμα να σε φιλέψω απο τα καλούδια.Αλλωστε τρείς και ο κούκος έχουμε μείνει Αεκτζήδες σε αυτό το site ήδη ο σκοτεινός μας ευχήθηκε καλές γιορτές και πάπαλα εξαφανίστηκε.τελη νοεμβρη ειχα κατεβει για το ντερμπυ με γαυρο αθηνα...
ενα απο τα βραδια ο δρομος με εφερε στη γνωστη λεωφορο,και μαζι με μια μπακουροπαρεα 4 ατομων περασαμε απο το μαγαζι...
15 γιουρια εισοδος,χωρις το παρκινγκ.
ο χωρος ωραιος και μεγαλος,δε μοιαζει με κωλομπαρο-στριπ...
το σοου on stage φτωχο,πολυ φωτεινα μεσα στο μαγαζι(προσωπικα με χαλασε),η μουσικη πολυ δυνατα!
προς στιγμην λεω wtf,σε λαθος μαγαζι μπηκα;
αυτα βεβαια μεχρι να με πλησιασουν τα πρωτα "ρουμανακια"...
παρα πολλες κοπελες,που σε περιτριγυριζουν καθε λιγο και λιγακι..
πιτσιρικες οι περισσοτερες..μετρια παραγματα...
πριβε δεν πηρα,καθως δυο τρεις που μ'αρεσαν(και ανταποκρινονταν πληρως στα ριβιου του παθος)
ηταν απασχολημενες απο παπουδια που ξεκοκκαλιζαν το κομποδεμα..
οι τακτικοι ξερετε ποιες εννοω,σαν τις μυγες μεσ'το γαλα ξεχωριζαν..
για σκληροπυρηνικους δε συστηνεται....οι τουριστες καλα θα περασετε..
στραβοξυλα σαν και μενα μην πανε καν.
σιγά μην το έλεγες ;)είδες πουθενά να πώ ότι χάλασα λεφτά? ;)
ζισκάρ ντε στενσε μουά... :-*
αθηναιος ειμαι ρε...τα χω γυρισει ολα..Ρε αγορίνα μου κατέβηκες στας Αθήνας και πήγες kinky.Στείλε μήνυμα να σε φιλέψω απο τα καλούδια.Αλλωστε τρείς και ο κούκος έχουμε μείνει Αεκτζήδες σε αυτό το site ήδη ο σκοτεινός μας ευχήθηκε καλές γιορτές και πάπαλα εξαφανίστηκε.
Ελήφθη.Αρα θα ξέρεις περισσότερα και καλύτερα πράγματα, να με μάθεις και μένααθηναιος ειμαι ρε...τα χω γυρισει ολα..
απλα τον τελευταιο καιρο υποχρεωσεις με κρατανε εκτος της πολης...
αθηναιος ειμαι ρε...τα χω γυρισει ολα..
εσυ κοψε καθε τι τετοιο ιδρυμα και βαζε τα λεφτα στην τσεπη.του χρονου θα σε παρω στην ταυλανδη να μαθεις τι θα πει μασαζ...αθηναιος ειμαι ρε...τα χω γυρισει ολα..
Ρε master μην ξιγιέσαι έτσι Θέλω και γω ναρθωεσυ κοψε καθε τι τετοιο ιδρυμα και βαζε τα λεφτα στην τσεπη.του χρονου θα σε παρω στην ταυλανδη να μαθεις τι θα πει μασαζ...
αρχιμαλάκα ντι τζέι βγάλε το σκασμό και κόψε πολλά ντεσιμπέλ.....είσαι η μοναδική παραφωνία στο ίδρυμα που κατα τα άλλα βελτιώνεται συνεχώς!!!!!