Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Όλα τα καταλαβαίνω φίλε Μαζτνα αλλά να την αφήσεις να οδηγήσει το αμάξι σου? Όχι με τίποτα. Όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά να μου πιάσουν το τιμόνι ? γιατιιιιιιιιιιι

α ρε μανο εσυ εισαι στη χλιδη των στριπομπάρων!τι μας θες εμάς εδω?δεν σιχαινεσαι να μας μιλάς και να θυμάσαι τη μιζέρια μας?

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
α ρε μανο εσυ εισαι στη χλιδη των στριπομπάρων!τι μας θες εμάς εδω?δεν σιχαινεσαι να μας μιλάς και να θυμάσαι τη μιζέρια μας?

Γιαυτο δε λέω τίποτα , για να μην σας πιάσει κατάθλιψη
Ένα σας λέω μόνο
LATINAS

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Όλα τα καταλαβαίνω φίλε Μαζτνα αλλά να την αφήσεις να οδηγήσει το αμάξι σου? Όχι με τίποτα. Όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά να μου πιάσουν το τιμόνι ? γιατιιιιιιιιιιι

Δεν ηταν το κανονικο φιλαρακι. Το ειχα στηλει για σερβις και μου ειχαν δωσει ενα παλιο Μερσεντικο. Οποτε δεν χαλαστηκα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
καλα εσυ γιατι πινεις?

Ελα ντε. Ειχα καιρο να επισκευτω μπουζουκομαγαζο και λιγο το κλιμα λιγο οι γαρδενιες αδειασε το περδικο μπουκαλο.

Βεβαιως ειχε επιπτωσεις και πτωσεις και στον φισφιρικο αλλα στις 7 το πρωι με ενα μπουκαλι ουισκι δεν επαιζε μπαλα με τιποτα.

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ντε. Ειχα καιρο να επισκευτω μπουζουκομαγαζο και λιγο το κλιμα λιγο οι γαρδενιες αδειασε το περδικο μπουκαλο.

Βεβαιως ειχε επιπτωσεις και πτωσεις και στον φισφιρικο αλλα στις 7 το πρωι με ενα μπουκαλι ουισκι δεν επαιζε μπαλα με τιποτα.

Ερωτηση κρισεως.....παλια οταν επινα ειχα όρεξη και φικιφικι και δεν μπορουσα να κοιμηθώ εαν δεν..... :knockinb:
Τωρα με το που πιώ το μονο που θελω ειναι ροχαλισω.....
Ερωτηση:  Φταιει η κουραση ή η ηλικια?  Παρακαλω να ειστε ευγενικοι....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ερωτηση κρισεως.....παλια οταν επινα ειχα όρεξη και φικιφικι και δεν μπορουσα να κοιμηθώ εαν δεν..... :knockinb:
H ερώτηση αυτονόητη φίλε μου που θα σου κάνω, πόσο χρονών είσαι;

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το μόνο που ξέρω είναι αυτό: πρέπει να ξαναβρείς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το δρόμο για να επιστρέψεις στα παλιά!!!

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εγω στο σκοπετακι μου κι ο Παθος τις τσαρκες του... γι αυτο σε αγαπαω ρε παθε, γιατι μου φτιαχνεις κλιμα!

Πες μου δασκαλε πες μου να παρω δουλεια για το σκοπετο, γιατι εδω πανω δεν εχει μεινει ουτε θυληκο κουνουπι να μας τσιμπησει, πες μου τι εκανες σε αυτο το μουσειακο εκθεμα απειρης αξιας, του εσκασες 2 ηχηρα σκαμπιλια για το ΣΤΡ που σας φυλλαει εδω στους εξωτικους μπε μπε μπε

μεταξυ μας, μεχρι ποσα τις εχεις ταξει...χεχεχε

παλι μεταξυ μας, τον δινει τον υπερτατο?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω στο σκοπετακι μου κι ο Παθος τις τσαρκες του... γι αυτο σε αγαπαω ρε παθε, γιατι μου φτιαχνεις κλιμα!

Πες μου δασκαλε πες μου να παρω δουλεια για το σκοπετο, γιατι εδω πανω δεν εχει μεινει ουτε θυληκο κουνουπι να μας τσιμπησει, πες μου τι εκανες σε αυτο το μουσειακο εκθεμα απειρης αξιας, του εσκασες 2 ηχηρα σκαμπιλια για το ΣΤΡ που σας φυλλαει εδω στους εξωτικους μπε μπε μπε

μεταξυ μας, μεχρι ποσα τις εχεις ταξει...χεχεχε

παλι μεταξυ μας, τον δινει τον υπερτατο?

o υπέρτατος δίδεται άμα τη εμφανίσει τεμαχίου αναλογως και με την "προσφωνηθείσα" τιμή(στο εύηχο αυτί μου) πλειστηριασμού από το στόμα της αγαπημένης κορασίδος!

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά κατά πώς φαίνεται ακόμα και το μπου εμφανίζει την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας:έλλειψη συντονισμού και αλληλεγγύης, σποραδικές ατομι(στι)κες ενέργειες και σύνολο μηδέν εις το πηλίκο!

Τι θα γίνει ρε συναγωνιστές?Θα πει κανένας έ γ κ υ ρ α αν σερβίρονται ροφήματα μετά/άνευ πρωτεινών στο εν λόγω κατάστημα ή θα πρέπει να αφήσουμε ό,τι κρύβουμε από το ΔΝΤ για να το ανακαλύψουμε?

Πάθε ξέρεις για ποιον χτυπάει η καμπάνα έτσι??? :rockon: 

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
o υπέρτατος δίδεται άμα τη εμφανίσει τεμαχίου αναλογως και με την "προσφωνηθείσα" τιμή(στο εύηχο αυτί μου) πλειστηριασμού από το στόμα της αγαπημένης κορασίδος!

:2funny:

Πως τα λες μπρε ατιμουλικο..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ωραίος χώρος, όχι ιδιαίτερα σκοτεινός πράγμα καλό γιατί βλέπεις τα κορίτσια τα οποία κατά την προσωπική μου άποψη από τα ομορφότερα που έχω δει σε στριπ!! Πολλές βυζοπούλες, πολλάαααααα τακούνια... χεχε..... επίσης είδα αρκετές νταρντανούλες, πράγμα που μου άρεσε!! Ωραίο σόου αλά αν κάθεσαι στα πλάγια δεν βλέπεις καλά!!
Ακριβό το εισητήριο των 16 ευρώ! Χωρό δεν γνωρίζω... ίσως την επόμενη φορά!!
Χθες λόγω γενεθλίων του μαγαζιού, ήταν ο Σανκάρα με illusson show... αρκετά καλό! Επίσης στα διάφορα σόους που έκανε, συμμετείχι ο κοντούλης που παίζει με τον Σεφερλή στο θέατρο.. πολύ γέλιο!!!!

Σίγουρα θα ξαναπάω!!

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Τι θα γίνει ρε συναγωνιστές?Θα πει κανένας έ γ κ υ ρ α αν σερβίρονται ροφήματα μετά/άνευ πρωτεινών στο εν λόγω κατάστημα ή θα πρέπει να αφήσουμε ό,τι κρύβουμε από το ΔΝΤ για να το ανακαλύψουμε?

Μαριανα. Τελος μιλησα. Ετσι για Χριστουγενιατικο δωρο.

Επισκέπτης
Ωραίος χώρος, όχι ιδιαίτερα σκοτεινός πράγμα καλό γιατί βλέπεις τα κορίτσια τα οποία κατά την προσωπική μου άποψη από τα ομορφότερα που έχω δει σε στριπ!! Πολλές βυζοπούλες, πολλάαααααα τακούνια... χεχε..... επίσης είδα αρκετές νταρντανούλες, πράγμα που μου άρεσε!! Ωραίο σόου αλά αν κάθεσαι στα πλάγια δεν βλέπεις καλά!!
Χθες λόγω γενεθλίων του μαγαζιού, ήταν ο Σανκάρα με illusson show... αρκετά καλό! Επίσης στα διάφορα σόους που έκανε, συμμετείχι ο κοντούλης που παίζει με τον Σεφερλή στο θέατρο.. πολύ γέλιο!!!!

Σίγουρα θα ξαναπάω!!
:rockon: :rockon: :rockon:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Σίγουρα θα ξαναπάω!!

Το εισητηριο κανονικα ειναι 15 απλα μπηκε δωρο χριστουγεννων.
Ο Σανκαρα ειναι εκει καθε Τεταρτη και Σαββατο οχι μονο στα γεννεθλια.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Το εισητηριο κανονικα ειναι 15 απλα μπηκε δωρο χριστουγεννων.
Ο Σανκαρα ειναι εκει καθε Τεταρτη και Σαββατο οχι μονο στα γεννεθλια.
άποψή μου, δε χρειαζόταν να μπει δώρο..δεν είναι για το +1 ΕΥΡΏ, αλλά κρίση έχουμε,κράτα σταθερή την τιμή ή βάλε δώρο προσφέροντας ταυτόγχρονα κάτι άλλο-δεύτερο ποτό δωρεάν/έκπτωση στο χωρό-..λες και τους κοστίζει η μπόμπα που σερβίρουν από το αποστακτήριο των Λιοσίων.

Επισκέπτης
άποψή μου, δε χρειαζόταν να μπει δώρο..δεν είναι για το +1 ΕΥΡΏ, αλλά κρίση έχουμε,κράτα σταθερή την τιμή ή βάλε δώρο προσφέροντας ταυτόγχρονα κάτι άλλο-δεύτερο ποτό δωρεάν/έκπτωση στο χωρό-..λες και τους κοστίζει η μπόμπα που σερβίρουν από το αποστακτήριο των Λιοσίων.
Τσουλάει πολύ αυτό το μαγαζί.Δεν πολυνοιάζονται για προσφορές.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
το γνωρίζω, μια προσφορά όμως δεν είναι μόνο για να πάει περισσότερος κόσμος,αλλά για να κάνεις και καλή εντύπωση.επιπλέον παρασκευή και σάββατο τσουλάει-όπως όλα- πήγα καθημερινή και είμασταν 4-5 άτομα.για να μην παρεξηγηθώ δε μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο,τα ίδια θα έλεγα αν έβαζε δώρο το erotica ή το ritorno ή οποιοδήποτε άλλο..

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Αγαπητή αλί δε θα συμφωνήσω μαζί σου.Αφ' ενός μεν δεν έχω δει πσκ τι κάνει διότι έχω πάει μόνο καθημερινή, αν όμως περιμένει ένα τέτοιο μαγαζί με τόσα λεφτά που έχουν ρίξει για το (ομολογουμένως καλό) στήσιμό του να δουλεύον μόνο 2 μ έρες την εβδομάδα πάνε χαμένοι...καθημερινή πάντως ήταν ξεραίλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom