Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
σε τι βοηθανε ολα τα παραπανω,τα μελη???
αμα εχεις ορεξη να μας ενημερωνεις για τα νυχτοπερπατηματα σου,ανοιξε ενα θρεντακι με το ονομα σου..

Εχω ορεξη για σπαμαρισμα.

Τι επαθες? ειναι η περιεργη βδομαδα του μηνα?

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Λοιπον αν και δεν παταω στο μαγαζι τον τελευταιο καιρο μαθαινω τα νεα εκ των εσω, και ειπα να κανω μια ενημερωση. :grin:

Παρασκευη το μαγαζι ηταν μισο αδειο και οταν λεμε μισο αδειο λεμε καθ ολη την διαρκεια της νυχτας. :rockon: :rockon: :rockon:

Η Μονικα εχει παρει ποδι (πρωην Αλκατραζ) διοτι ηταν ντεφι μονιμος.

Η Λαουρα παραμενει μεχρι νεωτερας.

Οι σερβιτοροι συνεχιζουν να μαλακιζονται με τα πρασινα λειζερ. Ποτε θα τους τα χωσω στον κωλο και θα κανουνε τις πυγολαμπιδες !!!!

Ο Μιστερ Παυλος συνεχιζει να μην βαζει μυαλο και η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο.

Απο 28 και μετα θα εχει καινουρια Σοου αλλα μην περιμενετε και υπερπαραγογες.

Απλα θα εχει πλεον ποιο πολλους διαλογους μεταξυ της Λαουριτσας και του νανου αντε κανα καινουργιο δονητη και σκηνοθεσια Αγγελοπουλου. :jerking:

Και ρε παιδια μην ενοχλειτε τα κοριτσια πριν τις 8 ειναι απασχολημενα και μας σπατε τα αρχιδια. :s&m_1:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εσύ  να  πας  στο αγκίστρι

Που σαι  Ζάχο  που  μ έμαθες  να  χώνω  περιουσίες  στις  καμπαρετζούδες !
Να  γιατί  το καμπαρέ  έπρεπε να  είναι είδος πολυτελείας .
Πως  λέγεσθε  Μάζντας ?
Όξω  ρε  Αγκιστρικέ !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Λοιπον αν και δεν παταω στο μαγαζι τον τελευταιο καιρο μαθαινω τα νεα εκ των εσω, και ειπα να κανω μια ενημερωση. :grin:

Παρασκευη το μαγαζι ηταν μισο αδειο και οταν λεμε μισο αδειο λεμε καθ ολη την διαρκεια της νυχτας. :rockon: :rockon: :rockon:

και γω την προηγούμενη παρασκευή που πήγα άδειο το βρήκα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αλό 
Κομάν  Σαβά
Σαβά  μπιέν  μον σερί ?

ποτέ μου δεν κατεβλήθην τα πορτογαλικάς προφοράς.Δεν είμαι γκώ για ταύτα πραμάτιε!γκώ μόνο σωλήνου,μπίφ ρόστερ και κανα χουρόποτο μαζί!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάθε  Τσε  Γκεβάρα  του  Στρίπ !
Τί γυρεύεις εσύ  ένας Υδραίος  στη Λάρισα ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί να πείς για την αλεπάλληλη κατρακύλα που παίρνουν τα ευαγή του φραπέ ιδρύματα?τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και τώρα πλέον δεν φταίνε μόνο τα ιδρύματα,αλλά και η έλλειψη ρευστότητας από τους νέους.Ο πλούτος έχει μαζευτεί στους γέρους μας οι οποίοι τα κλωσσάνε σαν αυγογύρινα βατραχικά στις ελληνικές και ξένες τράπεζες και δεν μας αφήνουν να βάλουμε χέρι με την καμμία.Έτσι και αλλιώς πάντα είχαν το φόβο των πεταματών γεραμάτων σε κανά παγκάκι της γειτονιάς ή στην καλύτερη σε έναν οίκο ευγηρίας λόγω γενειακής τους νοοτροπίας, ήρθε και η οικονομική κρίση και έδεσε το νερατζάκι.Για να πούμε την αλήθεια εμείς οι πιο παλιοί των ιδρυμάτων και να χαμε τωρα λεφτά δεν θα τα χαλάγαμε σε αυτούς τους τυχάρπαστους,αλλά επειδή εν έτει 2010 η γνώση και η πληροφόρηση περισσεύει θα τα σκάγαμε στας ευρωπαικάς οίκους διαφόρων παροχών όπου τα περισσότερα είναι νόμιμα και φθηνότερα και πάνω απο όλα βάλιου φορ μάνευ.Για αυτό τον λόγο χωρίς να θέλω να το παίξω συμβουλάτορας κανενός καλό θα ήτανε τα νέα παιδιά να προσπαθήσουν να μήν κάνουν τα λάθη της δικής μας μαλακογενιάς των σημερινών 32-35 ετών και να τα σκάνε μόνο σε σωστές περιπτώσεις.Μακρυά απο τα κωλόμπαρα,είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων,πιό μεγάλη και από αυτή της μονής βατοπεδίου.Ας αφήσουμε το κήρυγμα ομως και ας ασχοληθουμε και λιγο με το μαγαζι...Μόνο η κατρίν-κρυστάλ δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη σε ένα μαγαζί γιατί δεν μπορεί να κλωνοποιηθεί και να πολλαπλασιαστεί για να την έχουν όλοι οι πελάτες.Αυτή και άλλες 2 το πολύ απο εκεί μέσα αξίζουν εμφανισιακα να κυκλοφορούν γυμνές και να χαζευεις....Χάσανε και την νταρίνα που έφυγε για ντάιαμοντ και μετά χάθηκε..η οποια ήταν απίστευτα αισθησιακή και αναίσταινε και πεθαμένο στριπτηζά οπότε πάπαλα..Κάτι έλενα ντίμα,αναστασία νάνσυ κλπ...κάτι κάτιες και λίλι-μπόνι είναι για κανά κωλόμπαρο σε κανά ψαροχώρι της ερμιόνης αν και εκεί είμαι σίγουρος ότι έχουν καλύτερες...Η Χριστίνα επίσης το τιμάει το πριβέ της αν και στο πρόσωπο δεν έχει κάτι καλό,αλλά είναι καυλιάρα με κορμάρα καυλούμπα και ξέρει πώς να παίρνει τον πελάτη μέσα....Σε γενικές γραμμές θα ξαναπατήσω του χρόνου τον οκτώβριο για τις νέες παραλάβές αν δεν έχει γίνει και αυτό καφετέρια όπως το παραπανω κολλάδικο....

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Δευτερα εως Πεμπτη βαραγαν τα βυζομπαλα τους να περασει η ωρα.

Παρασκευη φουλ το μαγαζι σε σημειο που τοποθετουσαν πελατες στο Παταρι.

Σαββατο παλι φουλ αλλα ειναι αναμενομενο.

Στα δια ταυτα. Επεστρεψαν καποιες παλιες Εσθονες βλεπε Τινα για παραδειγμα.

Μια απο αυτες (ονοματα δεν λεω οχι ολλα μασημενα) που ενω την προηγουμενη σεζον (Ιουλιος) ηταν με κοντο μαλι πλεον εχει εξτενσιον (χρωμα μαλιου μαυρο) επεστρεψε αναβαθμιζμενη με Service Pack 3.

Αφου καταχαρηκε που με ειδε μιας και ειχαμε φιλικη σχεση (εσπρωχνα την συγκατοικο της) με πηρε για απλο χορο. Ανοιγμα παντελονι γραπωνει τον Μητσο (ετσι τον λεω εγω δεν θελω σχολια) και κατοπιν τοποθετει το χερι μου στην μουνα της και κανουμε δαχτυλοσκοπηση.

Με προετρεψε για πριβε ωστε να μου διξει και τα υπολοιπα καινουργια κολπα που εμαθε αλλα δεν πηρα διοτι θα ειχαμε μπλεξιματα με αλλη κορασιδα (αρκετη μουρμουρα ακουσα για τον απλο χορο).

Αυτη την εβδομαδα ειναι καλη φαση να πατε για επισκεψη (Δευτερα - Πεμπτη) διοτι εχει δοθει κιτρινη καρτα σε αρκετες προς βελτιωση της αποδοτικοτητας αλιως κινδυνευουν με αποβολη στον παγκο.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο  Mazda6 τιμωρείται  με  20ήμερον  αυστηρά .
Προοοοοοοοοσχη
Ο Δκητης
Ανσις

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ο  Mazda6 τιμωρείται  με  20ήμερον  αυστηρά .
Προοοοοοοοοσχη
Ο Δκητης
Ανσις

Δεν φταιω εγω Δικα μου.
Κοινωνικη επισκεψη εκανα για να χαρει η κορασις και να με διξει στις φιλες της.

Κατα τα αλλα βαρεμαρα δεν γουσταρω πλεον στριπ. Ουτε λεφτα δεν ειχα ορεξη να χαλασω προτιμησα να παω να τα φαω στο βρωμικο της γειτονιας.

papi1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Δευτερα εως Πεμπτη βαραγαν τα βυζομπαλα τους να περασει η ωρα.

Παρασκευη φουλ το μαγαζι σε σημειο που τοποθετουσαν πελατες στο Παταρι.

Σαββατο παλι φουλ αλλα ειναι αναμενομενο.

Στα δια ταυτα. Επεστρεψαν καποιες παλιες Εσθονες βλεπε Τινα για παραδειγμα.

Μια απο αυτες (ονοματα δεν λεω οχι ολλα μασημενα) που ενω την προηγουμενη σεζον (Ιουλιος) ηταν με κοντο μαλι πλεον εχει εξτενσιον (χρωμα μαλιου μαυρο) επεστρεψε αναβαθμιζμενη με Service Pack 3.

Αφου καταχαρηκε που με ειδε μιας και ειχαμε φιλικη σχεση (εσπρωχνα την συγκατοικο της) με πηρε για απλο χορο. Ανοιγμα παντελονι γραπωνει τον Μητσο (ετσι τον λεω εγω δεν θελω σχολια) και κατοπιν τοποθετει το χερι μου στην μουνα της και κανουμε δαχτυλοσκοπηση.

Με προετρεψε για πριβε ωστε να μου διξει και τα υπολοιπα καινουργια κολπα που εμαθε αλλα δεν πηρα διοτι θα ειχαμε μπλεξιματα με αλλη κορασιδα (αρκετη μουρμουρα ακουσα για τον απλο χορο).

Αυτη την εβδομαδα ειναι καλη φαση να πατε για επισκεψη (Δευτερα - Πεμπτη) διοτι εχει δοθει κιτρινη καρτα σε αρκετες προς βελτιωση της αποδοτικοτητας αλιως κινδυνευουν με αποβολη στον παγκο.

Μια χαρα τα πας βλέπω ακόμα με το ιδρυμα. Καλά τώρα απλό χορό και γράπωσε το Μήτσο? Πως κατάντησαν τα κορίτσια. Οι φίλες μου οι Εσθονές καλά είναι? Το βγάζουν το βρακί τους τώρα με την κρίση? Ασε mazda έπαθα προσωπική κρίση και γω και με βλέπω το καλοκαίρι να βγαίνω κατα κει..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επίσκεψη στο Κίνκυ την Παρασκευή...
Σαφώς βελτιωμένο από την τελευταία φορά...
Πολλα καλά έως άριστα τεμάχια, σχεδόν καθόλου μπάζα, σέρβις για όλα τα γούστα, καλά σεξ σώου, φοβερή μουσική, αξιοπρεπές σέρβις...
Βέβαια τα € 55 για σπέσιαλ χορό τί τα ήθελαν και ψάχνεις για τάλιρο μέσα στο σκοτάδι, άσε που είναι ψυχολογικά και εμπορικά λάθος; Στην τελική σάμπως αυξήθηκε ο φπα στους χορούς για να βάλουν +5;

Εν κατακλείδι, πολύ δυνατό μαγαζί, ίσως είναι σήμερα ό,τι ήταν το baby gold πριν 2-3 χρόνια.

adando

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη το Σαβατο τον εχουν κανει παρασταση με μαγους και νανους καμια σχεση με στριπτιζ 2-3 καλες και ολες οι αλλες καλοθρεμενες  :- :- κατα τα αλλα παει η φραπεδια συνεφο για να επιβιωσουν  :pipa1: :pipa1:,γενικα πολυ κακο για το τιποτα,για μια φορα καλο αλλα οχι για παραπανω....

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
να μου χαιρετησετε την Κατριν...

2 ηχηρα σκαμπιλια στον υπερτατο κι ενα ρουφηκτο φιλι, για τον ΣΤΡ(ΤΘ)

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επίσκεψη μετά από πολύ καιρό και το κόστος παραμονής μου σε τοιούτο το μαγαζί έφτασε στα συσθεώρητα ύψη των 15 ευρώ!!!!!!ναί καλά ακούσατε!μόνο την είσοδο κατάφεραν να μου πάρουν,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για τα οικονομικά μου τα πράγματα πάνε κατά διαόλου!κατ'αρχήν ο μέγας αυτός σιροκοδάνειος πρωην αλκατραζομουσικοντιτζέης πρέπει να καταλάβει ότι τα ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????Ελπίζω να ακούς άμα δεν κουφάθηκες τώρα εσύ που σου φωναξα από τα μικρόφωνά σου!κόσμο το ίδρυμα είχε,αλλά δεν γινόταν τίποτις!μόνο κάτι γέροι 75 με 80 ετών μόνοι και εγκαταλλειμμένοι από την γύρω ζωή σκορπούσαν την μεγαλοσύνταξη και τις παρελθούσες μίζες από τις πρώην  ΔΕΚΟ σε κάτι ξόανα από την εσθονία που δεν πίστευαν ποτέ πώς θα έφευγαν από τα ψαροχώρια των πέριξ του ταλίν για να τις μπαλαμουτιάζει ο κύρ πανάγος που παίζει μπαρμπούτι με τον κυρ πετρή στα σάλονα των πετραλώνων!από τεμάχια το μαγαζί έχει αρχίσει να υστερεί μετά την φυγή της νταρίνας το καλοκαίρι και 2,3 μουνιώνε ακόμη εξαιρετικών!έφυγε και η κάρμεν,η μπάρμπαρα,η καμέλια πλέον δεν έρχεται και γενικά το επίπεδο φθηναίνει!Μόνο ένας καρπάθιος υπερμουναρικός κυκλοφορεί και σαγηνεύει ψωλές και όχι μόνο!αυτή η ρουμάνα η ντέα η σόου ντάνσερ των κλαμπ της αθήνας!μια μουνάρα μελαχροινή,μια οπτασία από όπου και να την κοιτάξεις!και αυτή η γαμημένη ελιά δίπλα στα τέλεια χείλη της είναι όλα τα φταλέ..το πριβέ όπως και στις μούσσες πήγε 50 από 55 που ήτο λόγω αγαθοεργίας των υπευθύνων που μας σκέφτηκαν τώρα που παίζουμε στοίχημα για να επιβιώσουμε!εύγε και εις ΚΑΤΩΤΕΡΑ!όσο για το ρόστερ σε γενικές γραμμές το ίδιο όπως το είχα αφήσει με εξαίρεση κανα δυο προσθήκες και 5-6 απουσίες!η μια προσθήκη ειναι η τσιγγανορουμάνα άνν μαρί του λίντο και η άλλη είναι μεγάλη εκπληξη από το παρελθόν,το πρόσφατο βέβαια...αλλου μαγαζιού που έκλεισε προ ενός έτους περίπου εκεί κοντά...Ρόστερ?το ακολουθο...

1)ανν μαρί(πρώην λίντο)
2)ξανθιά τουμπάνα εκπληξη από εκεί δίπλα..
3)λουτσία από μπαμπη χρυσό
4)γκρέυς από μπάμπη χρυσό....αυτή εξελίσσεται μαθαίνω...
5)κρυστάλ η γνωστή κατρίν του μπάμπη χρυσού και αυτή
6)νέγια(η γνωστή μπραζίλ περφόρμερ μετά της οικογενείας ήτοι....)
7)...ζουέλε
8)....πατρίτσια
9)έλενα(πρώην ανατολή και μετά μούσσες για 2 χρόνια περίπου ρουμάνα αδιάφορη...)
10)ραμόνα(τσιγγάνα με στίτσιζ..φοβερός συνδυασμός)
11)μπόνι(οχι η τάιλερ)
12)λίλυ(μπαι μπαισεξουαλ)
13)κάτια βασίλεβα(ξανθιά ξενέρα)
14)λίντια γκάρνερ(ξενέρα)
15)χριστίνα πρώην άλκα πάρτε την μέσα και θα με θυμηθείτε...φοβερό σώμα,φάτσα όλιβ από ποπάυ δε σέιλορμαν
16)αντρέεα ντέεα θεά ρουμάνα.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ
17)αλλη μια ρουμάνα με πολύ ωραίο κορμί ψηλό
18)λορένα για φράπα
19)μια ξανθιά κοντή με ίσο μακρύ μαλλί και ενα τατουαζ στην ραχη μαπα πολυ ομως ως συνολο
20)μια χοντρή εσθονή που μου την έπεσε και νομιζα οτι θα σπασει ο γοφός μου από το βάρος
21)κριστίνα ελένα(γλυκιά ρουμάνα με ωραίο σώμα αλλά με λίγο περιεργη φάτσα(μην την παιρνετε πριβε δεν κανει μια)

και μερικές ακόμη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom