πόσο πολύ καιρό κανα δεκαήμερο-δεκαπενθήμερο?επίσκεψη μετά από πολύ καιρό και το κόστος παραμονής μου σε τοιούτο το μαγαζί έφτασε στα συσθεώρητα ύψη των 15 ευρώ!!!!!!ναί καλά ακούσατε!μόνο την είσοδο κατάφεραν να μου πάρουν,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για τα οικονομικά μου τα πράγματα πάνε κατά διαόλου!κατ'αρχήν ο μέγας αυτός σιροκοδάνειος πρωην αλκατραζομουσικοντιτζέης πρέπει να καταλάβει ότι τα ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????Ελπίζω να ακούς άμα δεν κουφάθηκες τώρα εσύ που σου φωναξα από τα μικρόφωνά σου!κόσμο το ίδρυμα είχε,αλλά δεν γινόταν τίποτις!μόνο κάτι γέροι 75 με 80 ετών μόνοι και εγκαταλλειμμένοι από την γύρω ζωή σκορπούσαν την μεγαλοσύνταξη και τις παρελθούσες μίζες από τις πρώην ΔΕΚΟ σε κάτι ξόανα από την εσθονία που δεν πίστευαν ποτέ πώς θα έφευγαν από τα ψαροχώρια των πέριξ του ταλίν για να τις μπαλαμουτιάζει ο κύρ πανάγος που παίζει μπαρμπούτι με τον κυρ πετρή στα σάλονα των πετραλώνων!από τεμάχια το μαγαζί έχει αρχίσει να υστερεί μετά την φυγή της νταρίνας το καλοκαίρι και 2,3 μουνιώνε ακόμη εξαιρετικών!έφυγε και η κάρμεν,η μπάρμπαρα,η καμέλια πλέον δεν έρχεται και γενικά το επίπεδο φθηναίνει!Μόνο ένας καρπάθιος υπερμουναρικός κυκλοφορεί και σαγηνεύει ψωλές και όχι μόνο!αυτή η ρουμάνα η ντέα η σόου ντάνσερ των κλαμπ της αθήνας!μια μουνάρα μελαχροινή,μια οπτασία από όπου και να την κοιτάξεις!και αυτή η γαμημένη ελιά δίπλα στα τέλεια χείλη της είναι όλα τα φταλέ..το πριβέ όπως και στις μούσσες πήγε 50 από 55 που ήτο λόγω αγαθοεργίας των υπευθύνων που μας σκέφτηκαν τώρα που παίζουμε στοίχημα για να επιβιώσουμε!εύγε και εις ΚΑΤΩΤΕΡΑ!όσο για το ρόστερ σε γενικές γραμμές το ίδιο όπως το είχα αφήσει με εξαίρεση κανα δυο προσθήκες και 5-6 απουσίες!η μια προσθήκη ειναι η τσιγγανορουμάνα άνν μαρί του λίντο και η άλλη είναι μεγάλη εκπληξη από το παρελθόν,το πρόσφατο βέβαια...αλλου μαγαζιού που έκλεισε προ ενός έτους περίπου εκεί κοντά...Ρόστερ?το ακολουθο...
......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κinky Οpera
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πάθε χαίρομαι που μέσες άκρες συφωνείς με την κριτική μου, που και αυτή είναι αρκετά πρόσφατη.Να ρωτήσω κάτι?Πήρες μυρουδιά να γίνεται τίποτα καλό στα πριβεδια τους?Γιατί έχω την αίσθηση πως όχι. Μοιράσου την άποψη σου, αν αποκόμμισες κάτι κάτω απο το χαλί...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πάθε χαίρομαι που μέσες άκρες συφωνείς με την κριτική μου, που και αυτή είναι αρκετά πρόσφατη.Να ρωτήσω κάτι?Πήρες μυρουδιά να γίνεται τίποτα καλό στα πριβεδια τους?Γιατί έχω την αίσθηση πως όχι. Μοιράσου την άποψη σου, αν αποκόμμισες κάτι κάτω απο το χαλί...
μετρια πράματα,πρέπει να χτυπήσεις με γνώση....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για να τελειώνουμε μαζί με το αλκατράζ που έρχεται δεύτερο κατ'εμε(τρίτο το μούσσες και τέταρο το γκόλντ) ειναι τα μονα ιδρυματα στα νοτια ιδρυματα που αξιζει να επισκεφτει καποιος πλέον!κρατώ μια επιφύλαξη για πρινσεςς οπου απομενει η αυτοψία του φίλου φράπανταρ σε σύντομο χρονικο διαστημα!Σημειώνω ότι το λίντο έχει πάρει την κατιούσα ενώ μέχρι και πρίν το καλοκαίρι ήταν στο νο1!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
είπαμε το κινκυ και το αλκατράζ είναι μια κατηγορία ξεχωριστή,και κατιτίς λιγότερο το μουσσες.Πρόσφορες κορασίδες έτοιμες να προσφέρουν τον πολυπόθητο οβελία-φράπα σε όσους το επιθυμήσουν.Αν εξαιρέσει κανείς τα ηλίθια σόου τύπου νοσφεράτου(έλεος η μαλακία πάει σύννεφο),τα νιμουδάκια -τα περισσότερα τουλάχιστον- ανήκουν στη σφαίρα της καυλουμπίασης κάθε σωληναρά που σέβεται την υψωμένη καύλα του και την νυχτερινή ονείρωξή του όπως και το χόουμγουέρκ!Το μαγαζί αρκετά γεμάτο,αλλά άντε λίγο το πόβερτυ,άντε λίγο το κρύο,άντε λίγο η κατάθλιψη που επικρατεί στον αντρικό κοσμάκη(και λέω αντρικό γιατί οι γυναίκες συμπεριφέρονται σαν να μή συμβαίνει τίποτα,εκτός από κάποιες που εργάζονται-αν σκληρά και έχουν προβλήματα οικονομικα και οικογενειακά),άντε λίγο η ανακύκλωση από τα άλλα μαγαζιά σε κάνει να νιώθεις λίγο μέτρια ώς προς το να βγείς.Από κοριτσόπουλα είχε πολλά και ωραία τα περισσότερα.
1)Η Κρυστάλ(πρώην κατρίν του γκόλντ) ή αλλιώς εκατερίνα μιχάλεβα(έλαβε μέρος και στην ταινία σάμερ έιντζελς της θεοφανίας καλογιάννη πέρσυ το καλοκαίρι μαζί με τσίλα,βανέσσα χολέβα κλπ)με νέο υπέροχο σέξυ λούκ να την πιείς στο ποτήρι(του φραπέως)!μια κωλάρα άνευ προηγουμένου ο οποίος είναι για το λούβρο.Δεν υπάρχει δεύτερος!αλλά λίγο παλαβιόγκα.
2)Γκρέις(πρωην γκόλντ όλσο,γνωστά τα επιτεύγματα της,πρόσφατα άλλωστε πήρε το νόμπελ του φραπέ από την εσπρέσσο σε μια εκδήλωση στην κολωνία(δυστυχώς δεν έχω φωτό για να την δείτε με πολιτικά και κοτσιδάκια σαν την πίπη την φακιδομύτη)
3)Λουτσία(η ψηλή αλόγα του γκόλντ τσέχα?με τα γυαλιά μυωπίας που μάταια προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι κάνει για αυτή τη δουλειά,αλλά απλά δεν το έχει.Οπότε λέει και αυτή μέσα στη καρδούλα της "λουτσία καταραμένη φτώχεια,προχώρα".)Έλα όμως που και φραπέ να μου πεί ότι βαράει και πίπες να παίρνει δεν την μπορώ γιατί ειναι τρομερά αντισεξουαλική!Συμβουλή προς λουτσία...απέναντι άνοιξε το πνευματικό ίδρυμα γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος ωνάση.Γιατι δεν μαθαίνεις ελληνικά κορίτσι μου γραπτώς και προφορικώς ώστε να κάνεις μια αιτησούλα για γραμματέας?μπορεί να γνωρίσεις και καναν λεφτα τζέντλεμαν.Αν δε το κάνεις σε βλέπω στο τέλος με τον ζουπάντη να του φτιάνεις φασολάδα παντρεμένη.
4)Ανν μαρί(πρώην λίντο).Η γλυκιά τσιγγανορουμούνα που μου αρέσει τρομερά το κορμάκι της,αλλά στη φάτσα αμα την δείτε χωρίς
βάψιμο πρέπει να παίζει λίγο ξενέρα.Πάντως έχει βελτιωθεί ελάχιστα στον απλό χορό(πριβέ μή διανοηθεί κανεις να την πάρει,πεταμένα λεφτά).Είναι στυγνό αρπακτικό και δεν δίνεται σε κανέναν εύκολα,εννοώ ούτε φιλια,ούτε χάδια σε μνάκι κλπ...
5)ζουέλε(πρώην λιντο,μουσσες κλπ..).Η βραζιλιάνα με τις φυσικές βυζουά που δεν τρελλαίνει από εμφάνιση και γενικά σε όλα της.Χτυπάει κανονικά το σέικερ τουλάχιστον μέχρι πρότινος γιατι στο κινκυ δεν την εχω δοκιμασει.
6)ευα φλορι(η ψηλή αλόγα ρουμάνα μπουνταλού πρωην αλκα).Εντελώς αδιάφορη κατ'εμε.
7)χριστίνα καυλούμπα όλιβ οιλ πρώην αλκα.Φοβερό κορμί για σαλιερικούς λάτρεις της παλιάς καλής κινηματογραφικής δεκαετίας
8)λορενα(ωραία καυλίτσα με μπλέ ματάκια καλή εργάτρια που πρώτη φορά την είδα σε αυτό το ιδρυμα)
9)έλενα(αδιάφορη ρουμάνα από πρώην αντολή και μούσσες τελευταίως).Δεν ασχολούμαι μαζί της
10)κριστίνα ελένα(πολυ σεξυ ρουμάνα με πολυ ωραιο κορμί και φάτσα καυλωτική).Ουδεμία σχέση όμως με το παρουσιαστικό το μετέπειτα...
11)αντρέεα(η πολύ γλυκιά μελαχροινή ρουμανίτσα φαρμακοποιός στο επάγγελμα πρώην ντάιαμοντ ντόλλς).Αδιάφορη κατα τα άλλα στα υπόλοιπα του "δωματίου επικοινωνίας"
12)αντρέεα ντέεα(η ρουμάνα σούπερ χότ τιβι περσόνα η οποία πραγματικά είναι ένας μελαχροινός μούναρος με τα όλα της.Δείτε την και στο φέισμπούκι "ändreea deea".Καταπληκτική δουλειά ο ρουμάνος φουστάνος στα βυζιά της ο οποίος έχει καταφέρει το εξής απίθανο...να έχει μόνιμα τις 2 ρώγες καυλωμένες..τί διάολο?σιλικόνη και στις ρώγες έβαλε?
.Εννοείται συνίσταται μόνο για απλη χοροδιδασκαλία..
13)αλίνα ή αλλιώς πρώην ντιάνα του λολίτα(μας είχε εγκαταλείψει για ένα διάστημα)αλλά νά που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο.Καύλα όπως πάντα!προτιμήστε την για προσωπική χοροδιδασκαλία.
14)κάτια βασίλεβα(η ξανθιά ξενέρα των σόους)
15)έλενα ντίμα(μελαχροινό εξαιρετικά καλό κοριτσι με μεγάλα βυζιά,αλλά ασχημούλα στα υπόλοιπα.)
16)λίντα γκάρνερ(η άλλη ξενέρωτη μελαχροινή των σόους που κάνει το λεσβιακό με την κάτια)
17)λίλυ με νέο λούκ (γυαλιά μυωπίας).Το χαρακτηριστικό στην καρυάτιδα αυτή της συγγρού είναι ότι παρά τον φαρδύ πωπό και γενικά την μεγάλη πίσω ανάρτηση δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδος,στοιχείο θετικόν για το μέλλον της.
18)μια ξανθιά κοντή με ωραίο κορμί και φάτσα γριάς που δούλευε ντάιαμοντ ντόλλς μέχρι το καλοκαίρι.Ίσιο πλατινέ ξανθό μακρύ μαλλι.
19)μια καστανοκοκκινομάλλα κούκλα που φοράει συνήθως κόκκινα,αλλά πολύ ντιβίζει,νομίζω λάουρα την λένε.
20)αντζελίνα(πρώην λολίτα,αλκατράζ μέχρι το καλοκαίρι,πολύ γυμνασμένο κορμί,αλλά από φάτσα χάλια)
21)μια κοντοπούτανη ρουμανίτσα με πολύ καλοσχηματισμένο κορμάκι που δεν θυμάμαι όνομα και δεν ξερω τιποτα.
22)επίσης μια υπέροχη μελαχροινή κούκλα μέτριο ανάστημα που τα πιάνει πάντα κότσο τα μαλλακια της και έχει ένα υπέροχο γλυκό προσωπάκι.Όποιος μπορεί ας πεί όνομα.
23)μια εσθονή νταρντάνα με πολύ μέτριο πρόσωπο πανύψηλη.Πάλι εννοείαι οποιος ξέρει όνομα ας πει
24)μιά άλλη μάλλον εσθονή ωραία περιεργα χαρακτηριστικά προσώπου που μοιάζει ολίγον τι με την γκόμενα την ξωτικιά του άραγκορν στον άρχοντα των δακτυλιδιών.Θυμίστε μου όνομα κλπ..
25)μια μπαζοξανθούλα που χαλάει το όλο ίματζ του μαγαζιού.
26) η συνθια με μεγάλη προιστορία(πρώην αφροδίτη,πρώην ντάιμοντ ντολλς και αλλού,αρκετά περίεργη και μάλλον παλαβη.
πρέπει να είχε και άλλες απλά δεν τις θυμάμαι...μή με παρεξηγείτε.Τα χρόνια παιρνούν η μνήμη πέφτει,αλλά κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
υ.γ.παρακαλώ πολύ τον αντμίν όπως μετρήσει αυτή μου η κριτική για 100 διότι θελω να φτάσω τον τσεγιέν στην πρώτη θέση και δεν είμαι στουντιάς οπότε έχω βασικό μειονέκτημα καθότι αν ειχαμε τα μασαζ στις κριτικες θα τον είχαμε φάει με τον μηδενική ανοχή και τον κεμπαμπίτη!
1)Η Κρυστάλ(πρώην κατρίν του γκόλντ) ή αλλιώς εκατερίνα μιχάλεβα(έλαβε μέρος και στην ταινία σάμερ έιντζελς της θεοφανίας καλογιάννη πέρσυ το καλοκαίρι μαζί με τσίλα,βανέσσα χολέβα κλπ)με νέο υπέροχο σέξυ λούκ να την πιείς στο ποτήρι(του φραπέως)!μια κωλάρα άνευ προηγουμένου ο οποίος είναι για το λούβρο.Δεν υπάρχει δεύτερος!αλλά λίγο παλαβιόγκα.
2)Γκρέις(πρωην γκόλντ όλσο,γνωστά τα επιτεύγματα της,πρόσφατα άλλωστε πήρε το νόμπελ του φραπέ από την εσπρέσσο σε μια εκδήλωση στην κολωνία(δυστυχώς δεν έχω φωτό για να την δείτε με πολιτικά και κοτσιδάκια σαν την πίπη την φακιδομύτη)
3)Λουτσία(η ψηλή αλόγα του γκόλντ τσέχα?με τα γυαλιά μυωπίας που μάταια προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι κάνει για αυτή τη δουλειά,αλλά απλά δεν το έχει.Οπότε λέει και αυτή μέσα στη καρδούλα της "λουτσία καταραμένη φτώχεια,προχώρα".)Έλα όμως που και φραπέ να μου πεί ότι βαράει και πίπες να παίρνει δεν την μπορώ γιατί ειναι τρομερά αντισεξουαλική!Συμβουλή προς λουτσία...απέναντι άνοιξε το πνευματικό ίδρυμα γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος ωνάση.Γιατι δεν μαθαίνεις ελληνικά κορίτσι μου γραπτώς και προφορικώς ώστε να κάνεις μια αιτησούλα για γραμματέας?μπορεί να γνωρίσεις και καναν λεφτα τζέντλεμαν.Αν δε το κάνεις σε βλέπω στο τέλος με τον ζουπάντη να του φτιάνεις φασολάδα παντρεμένη.
4)Ανν μαρί(πρώην λίντο).Η γλυκιά τσιγγανορουμούνα που μου αρέσει τρομερά το κορμάκι της,αλλά στη φάτσα αμα την δείτε χωρίς
βάψιμο πρέπει να παίζει λίγο ξενέρα.Πάντως έχει βελτιωθεί ελάχιστα στον απλό χορό(πριβέ μή διανοηθεί κανεις να την πάρει,πεταμένα λεφτά).Είναι στυγνό αρπακτικό και δεν δίνεται σε κανέναν εύκολα,εννοώ ούτε φιλια,ούτε χάδια σε μνάκι κλπ...
5)ζουέλε(πρώην λιντο,μουσσες κλπ..).Η βραζιλιάνα με τις φυσικές βυζουά που δεν τρελλαίνει από εμφάνιση και γενικά σε όλα της.Χτυπάει κανονικά το σέικερ τουλάχιστον μέχρι πρότινος γιατι στο κινκυ δεν την εχω δοκιμασει.
6)ευα φλορι(η ψηλή αλόγα ρουμάνα μπουνταλού πρωην αλκα).Εντελώς αδιάφορη κατ'εμε.
7)χριστίνα καυλούμπα όλιβ οιλ πρώην αλκα.Φοβερό κορμί για σαλιερικούς λάτρεις της παλιάς καλής κινηματογραφικής δεκαετίας
8)λορενα(ωραία καυλίτσα με μπλέ ματάκια καλή εργάτρια που πρώτη φορά την είδα σε αυτό το ιδρυμα)
9)έλενα(αδιάφορη ρουμάνα από πρώην αντολή και μούσσες τελευταίως).Δεν ασχολούμαι μαζί της
10)κριστίνα ελένα(πολυ σεξυ ρουμάνα με πολυ ωραιο κορμί και φάτσα καυλωτική).Ουδεμία σχέση όμως με το παρουσιαστικό το μετέπειτα...
11)αντρέεα(η πολύ γλυκιά μελαχροινή ρουμανίτσα φαρμακοποιός στο επάγγελμα πρώην ντάιαμοντ ντόλλς).Αδιάφορη κατα τα άλλα στα υπόλοιπα του "δωματίου επικοινωνίας"
12)αντρέεα ντέεα(η ρουμάνα σούπερ χότ τιβι περσόνα η οποία πραγματικά είναι ένας μελαχροινός μούναρος με τα όλα της.Δείτε την και στο φέισμπούκι "ändreea deea".Καταπληκτική δουλειά ο ρουμάνος φουστάνος στα βυζιά της ο οποίος έχει καταφέρει το εξής απίθανο...να έχει μόνιμα τις 2 ρώγες καυλωμένες..τί διάολο?σιλικόνη και στις ρώγες έβαλε?
.Εννοείται συνίσταται μόνο για απλη χοροδιδασκαλία..
13)αλίνα ή αλλιώς πρώην ντιάνα του λολίτα(μας είχε εγκαταλείψει για ένα διάστημα)αλλά νά που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο.Καύλα όπως πάντα!προτιμήστε την για προσωπική χοροδιδασκαλία.
15)έλενα ντίμα(μελαχροινό εξαιρετικά καλό κοριτσι με μεγάλα βυζιά,αλλά ασχημούλα στα υπόλοιπα.)
16)λίντα γκάρνερ(η άλλη ξενέρωτη μελαχροινή των σόους που κάνει το λεσβιακό με την κάτια)
17)λίλυ με νέο λούκ (γυαλιά μυωπίας).Το χαρακτηριστικό στην καρυάτιδα αυτή της συγγρού είναι ότι παρά τον φαρδύ πωπό και γενικά την μεγάλη πίσω ανάρτηση δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδος,στοιχείο θετικόν για το μέλλον της.
18)μια ξανθιά κοντή με ωραίο κορμί και φάτσα γριάς που δούλευε ντάιαμοντ ντόλλς μέχρι το καλοκαίρι.Ίσιο πλατινέ ξανθό μακρύ μαλλι.
19)μια καστανοκοκκινομάλλα κούκλα που φοράει συνήθως κόκκινα,αλλά πολύ ντιβίζει,νομίζω λάουρα την λένε.
20)αντζελίνα(πρώην λολίτα,αλκατράζ μέχρι το καλοκαίρι,πολύ γυμνασμένο κορμί,αλλά από φάτσα χάλια)
21)μια κοντοπούτανη ρουμανίτσα με πολύ καλοσχηματισμένο κορμάκι που δεν θυμάμαι όνομα και δεν ξερω τιποτα.
22)επίσης μια υπέροχη μελαχροινή κούκλα μέτριο ανάστημα που τα πιάνει πάντα κότσο τα μαλλακια της και έχει ένα υπέροχο γλυκό προσωπάκι.Όποιος μπορεί ας πεί όνομα.
23)μια εσθονή νταρντάνα με πολύ μέτριο πρόσωπο πανύψηλη.Πάλι εννοείαι οποιος ξέρει όνομα ας πει
24)μιά άλλη μάλλον εσθονή ωραία περιεργα χαρακτηριστικά προσώπου που μοιάζει ολίγον τι με την γκόμενα την ξωτικιά του άραγκορν στον άρχοντα των δακτυλιδιών.Θυμίστε μου όνομα κλπ..
25)μια μπαζοξανθούλα που χαλάει το όλο ίματζ του μαγαζιού.
26) η συνθια με μεγάλη προιστορία(πρώην αφροδίτη,πρώην ντάιμοντ ντολλς και αλλού,αρκετά περίεργη και μάλλον παλαβη.
πρέπει να είχε και άλλες απλά δεν τις θυμάμαι...μή με παρεξηγείτε.Τα χρόνια παιρνούν η μνήμη πέφτει,αλλά κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
υ.γ.παρακαλώ πολύ τον αντμίν όπως μετρήσει αυτή μου η κριτική για 100 διότι θελω να φτάσω τον τσεγιέν στην πρώτη θέση και δεν είμαι στουντιάς οπότε έχω βασικό μειονέκτημα καθότι αν ειχαμε τα μασαζ στις κριτικες θα τον είχαμε φάει με τον μηδενική ανοχή και τον κεμπαμπίτη!
papazoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν υπαρχει 2ος..μιλαμε απλα δεν υπαρχει...!!!!!!!
Τ Ε Λ Ο Σ..
Τ Ε Λ Ο Σ..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δεν υπαρχει 2ος..μιλαμε απλα δεν υπαρχει...!!!!!!!
Τ Ε Λ Ο Σ..
υπάρχει.Είναι ο άλλος μου εαυτός!!!!!!!
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Φραπε χωρις καλαμακι
Συμφωνω αλλα πολυ καλο παιδι σαν χαρακτηρας. Αλλα ειπαμε εκει παμε για αλλα πραγματα.
Δεν ξερω ποτε την τσεκαρες αλλα πλεον εχει. Πορτοκαλι εχει γινει ο κωλαρακος της.
Για τον πουτσο. Μην ασχοληθεις καν. Ειναι η μονη τυπισα που την απεχθανονται και οι πελατες και οι υπολοιπες που δουλευουν εκει αλλα και το αφεντικο. Φερνει στανταρ καρτουλες ομως και επιβιωνει. Η μεγαλητερη ψευτρα της συγγρου.
Μηπως ενοεις την Μια. Μακρυ μαυρο μαλι (εχτενσιον)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η μία ειναι η τελευταία αλλά ειναι ατιθασα ομορφη.
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
η μία ειναι η τελευταία αλλά ειναι ατιθασα ομορφη.
Καλη ειναι ειχαμε παει μπουζουκια την Τεταρτη.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Καλη ειναι ειχαμε παει μπουζουκια την Τεταρτη.
πόσο ξενέρωτος είσαι!με εσθονή στα μπουζούκια?
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
πόσο ξενέρωτος είσαι!με εσθονή στα μπουζούκια?
Oχι ρε φιλαρακι μην ξηγιεσε ετσι.
2 Εσθονες και 1 Τσεχα ειχα.
CARAMELAAAAAA
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Oχι ρε φιλαρακι μην ξηγιεσε ετσι.
2 Εσθονες και 1 Τσεχα ειχα.
CARAMELAAAAAA
οχι φιλε μου.Εγώ θα ξενέρωνα.Βασικά ούτε κάν θα έμπαινα στη διαδικασία να τις βγάλω.Τις θεωρώ ανάξιες να είναι δίπλα μου.Σχεδόν όλες τους λόγω προσωπικότητας μηδαμινής και χαρακτήρα για τον πούτσο.Το να κάνω το κομμάτι μου το σκεφτόμουν στα 12 μου και όχι στα σαραντοπαρακάτι!Το ότι νταραβερίζομαι με κάποιες από αυτές είναι αποκλειστικά για το καυλουμπιακό σαλιερικό ζήτημα που με ταλανίζει έτη τώρα και βλέπω να με αφήνει γύρω στα 85
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
οχι φιλε μου.Εγώ θα ξενέρωνα.Βασικά ούτε κάν θα έμπαινα στη διαδικασία να τις βγάλω.Τις θεωρώ ανάξιες να είναι δίπλα μου.Σχεδόν όλες τους λόγω προσωπικότητας μηδαμινής και χαρακτήρα για τον πούτσο.Το να κάνω το κομμάτι μου το σκεφτόμουν στα 12 μου και όχι στα σαραντοπαρακάτι!Το ότι νταραβερίζομαι με κάποιες από αυτές είναι αποκλειστικά για το καυλουμπιακό σαλιερικό ζήτημα που με ταλανίζει έτη τώρα και βλέπω να με αφήνει γύρω στα 85
Καταρχην δεν ειμαι μοναχοφαγας.
Επρεπε να βγω με κατι φιλαρακια και ειχα και το μωρο μου παρεα (νταραβεριζομαι μαζι της 3 μηνες τωρα).
Οποτε φωναξα και την συγκατοικο της (Μια) και μια Τσεχα πρωην στριπερ νην μπαρ γουμαν ωστε να ειναι ολοι κομπλε και να περασουμε ομορφα.
Μου ριξανε και 3 δισκους λελουδια οταν εσηκωθει για ζεμπεκικο και δεν χαλασαμε και τιποτις ιδιαιτερο για την διασκεδασην.
Τα φιλαρακια μου περασαν καλα και ολοι σενιοι πηγαμε τα ξημερωματα για χοτ ντογκι δυπλα στο γκολντ.
Ομορφα πραγματα και ωραια.
Παντως η μια ειναι δυνατο τεμαχιο και το ξερω μιας και την βλεπω σε πολυ περιεργες φασεις εκτος μαγαζιου.
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
o μαζντάκος τις πάει και για σινεμά
Ναι αλλα παραπονιουνται γιατι εχει ελληνικους υποτιτλους και μπερδευονται.
Που σε ρε παλιογερε?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Καταρχην δεν ειμαι μοναχοφαγας.
Επρεπε να βγω με κατι φιλαρακια και ειχα και το μωρο μου παρεα (νταραβεριζομαι μαζι της 3 μηνες τωρα).
Οποτε φωναξα και την συγκατοικο της (Μια) και μια Τσεχα πρωην στριπερ νην μπαρ γουμαν ωστε να ειναι ολοι κομπλε και να περασουμε ομορφα.
Μου ριξανε και 3 δισκους λελουδια οταν εσηκωθει για ζεμπεκικο και δεν χαλασαμε και τιποτις ιδιαιτερο για την διασκεδασην.
Τα φιλαρακια μου περασαν καλα και ολοι σενιοι πηγαμε τα ξημερωματα για χοτ ντογκι δυπλα στο γκολντ.
Ομορφα πραγματα και ωραια.
Παντως η μια ειναι δυνατο τεμαχιο και το ξερω μιας και την βλεπω σε πολυ περιεργες φασεις εκτος μαγαζιου.
καλά ρε πήγατε στον αλβανό για χοτ ντόγκ τον αχώνευτο?μόνο μιχαλακοπούλου ρε σεις,μόνο μιχαλακοπούλου!!!!!!!με χιονάκι κιόλα ήταν καύλα...άσε που νταραβερίζεσαι τα καλύτερα μουνιά πάντα εκεί,ενώ στου γκόλντ τον μαλάκα τον αλβανό τί θα δείς?φοιτητές ή ανάρχες της ευρύτερης περιοχής των αθηνών που πείνασαν κατά την διάρκεια της τσάρκας τους προς τις γιάφκες!
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
καλά ρε πήγατε στον αλβανό για χοτ ντόγκ τον αχώνευτο?μόνο μιχαλακοπούλου ρε σεις,μόνο μιχαλακοπούλου!!!!!!!με χιονάκι κιόλα ήταν καύλα...άσε που νταραβερίζεσαι τα καλύτερα μουνιά πάντα εκεί,ενώ στου γκόλντ τον μαλάκα τον αλβανό τί θα δείς?φοιτητές ή ανάρχες της ευρύτερης περιοχής των αθηνών που πείνασαν κατά την διάρκεια της τσάρκας τους προς τις γιάφκες!
Ειχα βαλει την μικρη να οδηγησει καθοτι ημουν κοματια και δεν ημουν για πολλα ντιρεκτιονς. Οποτε πηγα στα ευκολα.
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ειχα βαλει την μικρη να οδηγησει καθοτι ημουν κοματια και δεν ημουν για πολλα ντιρεκτιονς. Οποτε πηγα στα ευκολα.
Όλα τα καταλαβαίνω φίλε Μαζτνα αλλά να την αφήσεις να οδηγήσει το αμάξι σου? Όχι με τίποτα. Όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά να μου πιάσουν το τιμόνι ? γιατιιιιιιιιιιι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα εσυ γιατι πινεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 99
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 46