Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
319
Πόντοι
21
η κατρίν πρέπει να φυγε για διακοπούλες ή θα φύγει εντός των ημερών.Η Καρμεν να ρθε άραγε?δοκιμάστε τη λορένα και τη χριστίνα οι λάτρεις του......
εγω παντως μετα απο παροτρυνση της GREYS, πηρα στο prive και την κολλητη της την ALLA για τριο.Μιλαμε λεσβιακο αληθινο με πολυ παθος...στην αρχη δεν μου εδωσαν και πολυ σημασια την ειχαν καταβρει μονες τους και με ειχαν αφησει καβλωμενο να τις παιρνω ματι.Μετα σιγα σιγα ηρθαν προς το μερος μου,εγινε πολυ ωραιο παιχνιδι με πολυ γλυψιμο,μεχρι που μας πηραν τα ζουμια!Με εστειλαν!Βοηθεια...!Αυτα.... διαολος η GREYS, μου το χει ξανακανει και με αλλο μωρο,ειμαι σιγουρος οτι το χει το λεσβιακο....αν κατορθωσω να τις δω και οξω απ το μαγαζι στο ρεπο τους καλα θα ναι,και θα ενημερωσω!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η εϊντζελ απο γκολντ δουλεύει εκεί, κάπου αλλού ή την έχει κάνει γενικώς μετά κ' το κλεισιμο του λόλα??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η εϊντζελ απο γκολντ δουλεύει εκεί, κάπου αλλού ή την έχει κάνει γενικώς μετά κ' το κλεισιμο του λόλα??

δεν την εχει παρει το ματι μου απο τοτε που εκλεισε το σιροκο...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δεν την εχει παρει το ματι μου απο τοτε που εκλεισε το σιροκο...
λάθος είσαι.
στις αρχές του έτους (γενάρη-φλεβάρη) δούλευε λόλα και κίνκυ εναλλάξ..
μετά το λόλα, όπου δούλευε τις περισσότερες μέρες (ή μάλλον νύχτες), έκλεισε.
έκτοτε κι εγώ δεν την έχω ξαναδει.. :huh:  :huh: 

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

Μετά το Σιρόκο η Έιντζελ πήγε στο Κίνκυ!
Και εγώ πάντως δεν την έχω δει τις ελάχιστες φορές που έχω πάει!
Αλλά τι να την κάνεις φίλε μου αυτήν?  :think:
Σαν γρια είναι και αδύνατη!
Καλό γαμήσι πάντως έκανε όταν αγρίευε και γούσταρε πιτσιρικάδες και φτηνή!  ;) :rockon: :rockon: :rockon:
Αλλά Ρουμάνα...!!!
Εμείς θέλουμε Πολωνέζες και Λιθουάνες!  :-* :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μετά το Σιρόκο η Έιντζελ πήγε στο Κίνκυ!
Και εγώ πάντως δεν την έχω δει τις ελάχιστες φορές που έχω πάει!
Αλλά τι να την κάνεις φίλε μου αυτήν?  :think:
Σαν γρια είναι και αδύνατη!
Καλό γαμήσι πάντως έκανε όταν αγρίευε και γούσταρε πιτσιρικάδες και φτηνή!  ;) :rockon: :rockon: :rockon:
Αλλά Ρουμάνα...!!!
Εμείς θέλουμε Πολωνέζες και Λιθουάνες!  :-* :2funny:
μόνος σου είπες 3 θετικά και 1 αρνητικό.. :)  :)
πολωνέζες και λιθουανές βρίσκω και εκτός στριπο-κωλόμπαρων με παρόμοια εμφάνιση και καλύτερες προοπτικές.. :)  :) 

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Μια Σουζάνα από Κίνκυ με σχετικά καλά Ελληνικά, φανταστικό σώμα, μελαχρινή με λίγο μυτούλα που πρέπει να δούλευε πιο παλιά στο Νταγιαμοντ Ντολς, ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει?
Επίσης ξέρει κανείς τίποτα για Ανέτ?
Η πιτσιρίκα η Αλέξια κάνει τίποτα σοβαρό ή μόνο σωματάκι έχει και τίποτα άλλο!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
μόνος σου είπες 3 θετικά και 1 αρνητικό.. :)  :)
πολωνέζες και λιθουανές βρίσκω και εκτός στριπο-κωλόμπαρων με παρόμοια εμφάνιση και καλύτερες προοπτικές.. :)  :)  

Αλήθεια?  :think:
Για δείξε μου που τις βρίσκεις να πάω και εγώ με τον Πάθος και σου στέλνω το τηλ της Έιντζελ να τη ρωτήσεις μόνος σου που είναι!  ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

Πατσαβούρα ήταν πάντως!
Απλά είχε κάτι το έκφυλο και σε έφτιαχνε αλλιώς δεν έλεγε!
Βλαχορουμάνα του κερατά!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Αλήθεια?  :think:
Για δείξε μου που τις βρίσκεις να πάω και εγώ με τον Πάθος και σου στέλνω το τηλ της Έιντζελ να τη ρωτήσεις μόνος σου που είναι!  ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

Πατσαβούρα ήταν πάντως!
Απλά είχε κάτι το έκφυλο και σε έφτιαχνε αλλιώς δεν έλεγε!
Βλαχορουμάνα του κερατά!
οι ξένες έχουν τα στέκια τους..δε θελει και πολλή φαντασία..
τηλέφωνα δε μου χρειάζονται...
στο γκολντ παντως ήταν πιο εμφανίσιμη και της πηγαινε το ξανθό..
μετά χάλασε λιγάκι..
γενικά μαζί με το μαράκι από γκολντ και κάνα δυο ακόμα ήταν απ'τις πιο εξηγημένες και ευχάριστες..
τπτ παραπάνω.. 

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
οι ξένες έχουν τα στέκια τους..δε θελει και πολλή φαντασία..
τηλέφωνα δε μου χρειάζονται...
στο γκολντ παντως ήταν πιο εμφανίσιμη και της πηγαινε το ξανθό..
μετά χάλασε λιγάκι..
γενικά μαζί με το μαράκι από γκολντ και κάνα δυο ακόμα ήταν απ'τις πιο εξηγημένες και ευχάριστες..
τπτ παραπάνω.. 

Το μόνο θετικό για εμένα είναι ότι γούσταρε πιτσιρικάδες και ήταν φτηνή!  ;) :2funny:

angelbd.jpg

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ε!Αυτα.... διαολος η GREYS, μου το χει ξανακανει και με αλλο μωρο,ειμαι σιγουρος οτι το χει το λεσβιακο....αν κατορθωσω να τις δω και οξω απ το μαγαζι στο ρεπο τους καλα θα ναι,και θα ενημερωσω!

Λεσβιακι ειναι η Γκρευς αλλα καμει και εξαιρεσεις.
Καφεδες σερβιρει εντος δεν πινει εκτος. :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πρωτη φορα στο Κινκυ μετα απο πρινσες και πριν απο ανατολη την παρασκευη το βραδυ. ΘΑ ελεγα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα οσον αφορα την ομορφια των κοριτσιων. Αρκετες ρουμανες και διαφορες αλλες εθνικοτητες. Πολυς κοσμος αρκετα ωραια σοου. Με τους γνωστους πιθηκους που γυρνανε απο δω κι απο κει. κερασα 2-3 κοριτσια . εμεινα πιο πολυ ωρα με νταρινα ενα εσθονακι με διαφορα ψυχολογικα την οποια δοκιμασα σε χορο απλο και πριβε. Στο πριβεε ενα ωραιοτατο κοριτσακι τσιμπουκωνε εναν χοντρουλη νεαρο ο οποιος δεν εχυνε με τιποτα τι μαλακια να του τραβαει τι το ενα τι το αλλο.. ουτε που του σηκωνοταν. Εμποροπανυγηρις το μαγαζι με πολυ κοσμο πολλους χορους απο συγκεκριμενες και τιποτα απο αλλες. Μουνι υπαρχει και βρωμικο και καθαρο .. και ψυχανωμαλο. Διαλεχτε και παρτε..

Σιχαθηκα τον εαυτο μου που καθομουν και εψηνα μια γυναικα 29 ετων(μπορει και παραπανω) να την κανω τι ?γιατι μας εχουν γεμισει με μεγαλες ? πλεον σπανια βρισκεις κατι κατω των 20. Τα περισσοτερα ειναι αν οχι παραπανω ,σχεδον αγκαλια με τα 30... Μπλιαχχ.
Μαλλον υπαρχει λογος τον οποιο θα περιγραψω σε αλλο θρεντ πιο μετα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Πρωτη φορα στο Κινκυ μετα απο πρινσες και πριν απο ανατολη την παρασκευη το βραδυ. ΘΑ ελεγα οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα οσον αφορα την ομορφια των κοριτσιων. Αρκετες ρουμανες και διαφορες αλλες εθνικοτητες. Πολυς κοσμος αρκετα ωραια σοου. Με τους γνωστους πιθηκους που γυρνανε απο δω κι απο κει. κερασα 2-3 κοριτσια . εμεινα πιο πολυ ωρα με νταρινα ενα εσθονακι με διαφορα ψυχολογικα την οποια δοκιμασα σε χορο απλο και πριβε. Στο πριβεε ενα ωραιοτατο κοριτσακι τσιμπουκωνε εναν χοντρουλη νεαρο ο οποιος δεν εχυνε με τιποτα τι μαλακια να του τραβαει τι το ενα τι το αλλο.. ουτε που του σηκωνοταν. Εμποροπανυγηρις το μαγαζι με πολυ κοσμο πολλους χορους απο συγκεκριμενες και τιποτα απο αλλες. Μουνι υπαρχει και βρωμικο και καθαρο .. και ψυχανωμαλο. Διαλεχτε και παρτε..

Σιχαθηκα τον εαυτο μου που καθομουν και εψηνα μια γυναικα 29 ετων(μπορει και παραπανω) να την κανω τι ?γιατι μας εχουν γεμισει με μεγαλες ? πλεον σπανια βρισκεις κατι κατω των 20. Τα περισσοτερα ειναι αν οχι παραπανω ,σχεδον αγκαλια με τα 30... Μπλιαχχ.
Μαλλον υπαρχει λογος τον οποιο θα περιγραψω σε αλλο θρεντ πιο μετα.
H Νταρινα ειναι περιπτωσαρα.
Ποια ηταν η τσιμπουκωτρια διοτι τελευταια εχω χασει την μπαλα? Ενα κοντοπουτανο ξανθο με μαλακι μεχρι τον ομο?

Και ομως στο κινκυ εχει αρκετα 18 εως 22 τα περισσοτερα ειναι Εσθονικης προελευσεως.

Απο τα 26 και μετα πρεπει να τους δινουν συνταξη !!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν ξερω ποια ηταν..
ελα τωρα που θα κατσω να ασχοληθω κι ολας. Ποτε δεν εχω ασχοληθει με φραπεδιαρα-τσιμπουκλιαρα.

Και η περιπτωση που λες εσυ. ΑΑααρχιδια περιπτωση.. απλα αντι να κατσει απο την πρωτη συναντηση θα κατσει στην τριτη τεταρτη. Αλλα δεν θα υπαρχει ουτε καν δευτερη.
Ας τη δαγκωσει κανας μπαρμπας και αυτη και ολες τους.

Εχω πεσει πολυ χαμηλα ρε πουστη μου τελικα

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Δεν ξερω ποια ηταν..
ελα τωρα που θα κατσω να ασχοληθω κι ολας. Ποτε δεν εχω ασχοληθει με φραπεδιαρα-τσιμπουκλιαρα.

Και η περιπτωση που λες εσυ. ΑΑααρχιδια περιπτωση.. απλα αντι να κατσει απο την πρωτη συναντηση θα κατσει στην τριτη τεταρτη. Αλλα δεν θα υπαρχει ουτε καν δευτερη.
Ας τη δαγκωσει κανας μπαρμπας και αυτη και ολες τους.

Εχω πεσει πολυ χαμηλα ρε πουστη μου τελικα
Απλα παρατηρω την αυξηση στις τσιμπουκωτριες απο περυσι. Βλεπεις το παιζανε ποιοτητα και θεαμα αλλα ειναι και αυτοι στον δρομο που χαραξε το Λιντο.

Περιπτωσαρα ενοω χανει λαδια !!!

Την προηγουμενη βδομαδα πηγα για ενα ποτακι κατα τις 4.

Ερχεται μια Εσθονιτσα παμε για χορο.
Μου λεει: Θελω να παμε στο πριβε να σου παρω πιπα. Δεν παιρνω πιπες αλλα εσυ με καυλωσες.

Ελα λεω?  Δεν γινετε της λεω, Δεν κανω πιπες και γαμησια στα πριβε, ειμαι ντροπαλος. Ασε που σε βλεπω διαφορετικα.

Μα γιατι λεει? Θελω τοσο πολυ να γαμηθω.

Να σου δωσω μανα μου ενα 100euro να παμε εκτος να γαμηθουμε?

Οχι λεει.

Τι δεν θελεις τελικα?

Οχι θελω, δεν θελω να με πληρωσεις ομως. Δεν ειμαι πουτανα !!!!

Ααααα οκ!! Συγνωμη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
^^^^    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Κατεριναρα ειναι παρουσα ή βαραει αδεια λελε και τρελελε??

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Εχω χασει την μπαλα φιλαρακι.

Τελευταια φορα που πηγα το προηγουμενο Σαββατο (4.00) ειχε τοσο κοσμο το μπουρδελο που αναγκαστηκα να κατσω σε ενα τραπεζακι οπως μπαινεις στο μαγαζι δυπλα απο τον καναπε με τους απλους χορους.

Οποτε ορατοτις μηδεν απο τεμαχια.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά η Αλίνα είναι εκεί? Την έχω χάσει