patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Που σαι δασκαλε Παθε, ο Ματζ αρχισε παλι τις αναζητησεις...
μπαααα..ουτε τα ροστερ δεν ξερουμε πια!!! οποιοι τα ξερουν ας μας τα πουν να γλυψουμε και εμεις κανα κοκαλακι απο εδω...Επειδη εχω καιρο να παω μπορει καποιος να γραψει τορινο ροστερ παρακαλω.Και συγκεκριμενα ψαχνω Ιβα Κρυσταλ.
εγο θελο να περνα ο πολι ορεα κε να με κερνανεμπαααα..ουτε τα ροστερ δεν ξερουμε πια!!! οποιοι τα ξερουν ας μας τα πουν να γλυψουμε και εμεις κανα κοκαλακι απο εδω...
Η μαρκετα τσεχοβα τι λεει μαγκες; Εχω μανια με της ψηλες ! Εχει κανεις πληροφοριες; Εστω κ με πμ;
εσενα πιθικα και στο κινκυ σε κερνανε?? τι σκατα?? να σου πω οταν σου κανει χορο η κοπελα μετα πληρωνεσαι?? ζιγκολο και ετσι....εγο θελο να περνα ο πολι ορεα κε να με κερνανε
ινε πολι καλο μαγαζι
τα φιλαρακια κερνανε ινε πολι ορεαεσενα πιθικα και στο κινκυ σε κερνανε?? τι σκατα?? να σου πω οταν σου κανει χορο η κοπελα μετα πληρωνεσαι?? ζιγκολο και ετσι....
γιατι του τι λες του παιδιου νεεεσενα πιθικα και στο κινκυ σε κερνανε?? τι σκατα?? να σου πω οταν σου κανει χορο η κοπελα μετα πληρωνεσαι?? ζιγκολο και ετσι....
ινε φιλο μου πολι καλο θα με κερασι μου ιπεγιατι του τι λες του παιδιου νεε
οτι θελεις....διαλεξε κοπελα και θα σου ανοιξω εγω μπουκαλι!!!! και πριβε με οποια θελεις !!!!ινε φιλο μου πολι καλο θα με κερασι μου ιπε
ισε πολι καλο κιριο κε θα περασουμε πολι ορεα [size=30pt]φιλε κολιτε μπαρι[/size]οτι θελεις....διαλεξε κοπελα και θα σου ανοιξω εγω μπουκαλι!!!! και πριβε με οποια θελεις !!!!
δωστε ενα ροστερ τελος παντων εσεις οι λεφταδες!!!!Ιβα υπαρχει??Κρυσταλ υπαρχει??
2. ναταλι απο τα καλα εκει μεσαΥπάρχουν ακόμη λεφτάδες σ' αυτή την πόλη;
Anyway, το ρόστερ είναι λίγων ημερών. Αν πας σήμερα, δε νομίζω να έχουν γίνει τρομερές αλλαγές.
1. Χριστίνα
2. Ναταλί
3. Κάτια
4. Σοφία
5. Έιντζελ
6. Αλέξια
7. Τζέιν
8. Καρολίνα
9. Τάνια
10. Μαρκέτα
11. Μαρία
12. Σελένα
13. Ντόρα
14. Μία
15. Ντενίζ
16. Μπόνι
17. Ηλέκτρα
και μερικές άλλες ακόμη.
15. Nteniz
καποια σχεση με τη μελαχρινη υπερπατουρα Ντενιζ που ηταν στο βαβυ γολδ πριν καποια χρονια ?
ή απλη συνονυμια :'( :'(
2. ναταλι απο τα καλα εκει μεσα
3. μονο για τα σοου
6. αλεξια ειναι οκ
8. καρολινα μπαζο
14. Μια γυρισε αυτη? ειχε χαθει
16. Μπονι εχει παχυνει..
2. πολυ ομορφη και γλυκια2. ο μοναδικός full monty χορός επί σκηνής! με το γνωστό λουλούδι στο αυτί.
3. ξανθιά, πολύ όμορφη στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.
6. δεν ξέρω τι κάνει στους χορούς, αλλά στο τραπέζι κάνει ωραία κόλπα (μετά τις 4 το πρωί).
8. πολύ συμπαθητική φατσούλα. ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που...τρώνε όλο το φαγητό τους (μαζί με Σοφία, Μπόνι κ.α.)
14. δεν την ήξερα από παλιά.
16. δεν την έχω πετύχει να φοράει κάτι άλλο πέρα απ' το γνωστό λαχανί μίνι φόρεμα.
ισε μεγαλοσ2. πολυ ομορφη και γλυκια
3. οντως εχει ομορφινει..παλια δεν ηταν τοσο αδυνατη
8. δεν ειναι του τυπου μου
14. τωρα που την ειδες τι λεει??? κανει τιποτα?
16. κλασικη αξια