Katapeltis7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 2.411
Υπάρχει ανανέωση στο μαγαζί;
Ναι έχει μπει ελεγκτής στα πριβέ.Υπάρχει ανανέωση στο μαγαζί;
Όχι γυναίκα που ήταν πριν? έμπαινε μέσα ξαφνικά να ρωτήσει αν όλα καλά, φοβούνται μην πάρουν tips, οτι να ναι...Ναι έχει μπει ελεγκτής στα πριβέ.
Ναι ελενγκτης γυναίκα εννουσα.Όχι γυναίκα που ήταν πριν? έμπαινε μέσα ξαφνικά να ρωτήσει αν όλα καλά, φοβούνται μην πάρουν tips, οτι να ναι...
Δεν τους δίνω δεκάρα.Το μαγαζί πρέπει να εξυηρετει τον κόσμο που πηγαίνει.Όχι γυναίκα που ήταν πριν? έμπαινε μέσα ξαφνικά να ρωτήσει αν όλα καλά, φοβούνται μην πάρουν tips, οτι να ναι...
Εννοεις δηλαδη οτι καθεται μονιμα μεσα στα πριβε πλεον δεν μπαινοβγαινει?Ναι ελενγκτης γυναίκα εννουσα.
Το έχουμε προχωρήσει το πράγμα εκτός από τα tips που ειπες εχουν
Δεν τους δίνω δεκάρα.Το μαγαζί πρέπει να εξυηρετει τον κόσμο που πηγαίνει.
Ας ασχοληθούνε με τους υπαλλήλους εκεί πέρα που είναι πέρα βρέχει εννοώ τις κοπέλες..
Πληρώνω 15 ευρώ είσοδο και είμαι με το ποτό στο χέρι καμία ώρα λες και είμαι σε κανένα
club και χαζευω γκομενες...
Όχι μόνιμα δεν κάθεται αλλά καμία φορά μπαίνειΕννοεις δηλαδη οτι καθεται μονιμα μεσα στα πριβε πλεον δεν μπαινοβγαινει?
Ναι, έχει βγει από τα σύνορα της χώρας της και έχει γνωρίσει την παγκόσμια καλλιτεχνική καταξίωση...Η Christy χωρίς εμφανισιακά να είναι κάτι εξωτικό, δεν έχει σχεδόν καμία ατέλεια, και έχει μάθει να στήνεται σε world class επίπεδο
Συμφωνώ και επαυξάνω. ''Ούκ εν τω πολλώ το ευ'' κατά τους αρχαίους ημών προγόνους. Άσε που ένας -μάλλον Αλβανός-μου είχε πει εδώ μέσα ''είναι για τα χοντρά λεφτά και όχι για τους μπατίρηδες του δεκάρικου'', δηλαδή κοίταξε την κρυστάλλινη σφαίρα και διαπίστωσε ότι είμαι του δεκάρικου, η πειναλόρατσα. Είναι για τα πολύ χοντρά λεφτά εκεί μέσα, μόνο για σαμπανάκηδες φαίνεται, τα πράγματα έχουν αγριέψει γενικά πολύ τα τελευταία χρόνια. Να μην σας πιάνουν κορόιδα πουθενά, να είστε έξυπνοι άνθρωποι και να συμπεριφέρεστε έξυπνα στη ζωή σας.Γι αυτό έχω αφήσει κάνα χρόνο τώρα τα μεγάλα καταστήματα και τη βρίσκω ωραία κι όμορφα στα μικρά, FBI πχ αυτο το διάστημα...
Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ Κλωντ....Καύλα ο χορός στον σωλήνα
Η Christy τι ακριβώς κάνει? Μόνο show? Κονσομασιόν-ποτό σε τραπέζι και χορούς κάνει καθόλου?Η Christy χωρίς εμφανισιακά να είναι κάτι εξωτικό, δεν έχει σχεδόν καμία ατέλεια, και έχει μάθει να στήνεται σε world class επίπεδο. Ο δε παρτενέρ της λίγο αγγούρης, και φορούσε cock sleeve, αλλα οκ. Κατά τα λοιπά πολύ μέτριο ροστερ νομίζω.
Δεν κατάφερα να μάθω το όνομα της πιτσιρίκας ψηλής ξανθιάς με τα χοντρά φρύδια. Αυτή ήταν μοντελέ φάση και εξαιρετική, αλλά δεν πήρα χορό γιατί μια την έχανες μια την έβρισκες. Ποια είναι και ξέρουμε αν έχει τίποτα social?
Christy δεν ακουμπάς καν, ούτε έρχεται σε τραπέζια. Τουλάχιστον το βράδυ που πήγα εγώ.Η Christy τι ακριβώς κάνει? Μόνο show? Κονσομασιόν-ποτό σε τραπέζι και χορούς κάνει καθόλου?
Christy δεν ακουμπάς καν, ούτε έρχεται σε τραπέζια. Τουλάχιστον το βράδυ που πήγα εγώ.
Καλά δεν έχει βαρεθεί ο κόσμος τόσα χρόνια να βλέπουν το ίδιο σόου με τη Κρίστυ ; Καμία ανανέωση το μαγαζί . Έχουν και κάνα δύο ομαδικά σόου τελείως αδιάφοραChristy δεν ακουμπάς καν, ούτε έρχεται σε τραπέζια. Τουλάχιστον το βράδυ που πήγα εγώ.
Εδώ δεν είχαν βαρεθεί τοσο χρόνια να βλέπουν Ίνα Τεό και Ρουμπέν Αλίνα, στην Κρίστυ λες να βαρεθούνε.Καλά δεν έχει βαρεθεί ο κόσμος τόσα χρόνια να βλέπουν το ίδιο σόου με τη Κρίστυ ; Καμία ανανέωση το μαγαζί . Έχουν και κάνα δύο ομαδικά σόου τελείως αδιάφορα
Το είχα πει και σε παλιό post ότι την Ίνα και τον Τεό τους παρακολουθούσαμε τόσο καιρό που τους βλέπαμε πια σαν δικούς μας ανθρώπους, σαν φίλους, σαν συγγενείς μας. Κι ένας συναγωνιστής που ήταν γνώστης και εξίσου έμπειρος είχε παρατηρήσει ότι μετά το show κατεβαίναν στο μπαρ και έπιαναν την κουβέντα στον κόσμο, γεγονός που αύξανε την συναισθηματική εγγύτητα προς αυτούς. Θα μου πεις βέβαια ότι οι αληθινοί καλλιτέχνες έτσι είναι, απλοί και χωρίς μεγαλομανία και επίδειξη, αλλά και πάλι, αλλά...Εδώ δεν είχαν βαρεθεί τοσο χρόνια να βλέπουν Ίνα Τεό και Ρουμπέν Αλίνα, στην Κρίστυ λες να βαρεθούνε.