Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katapeltis7

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
38
Like
1.836
Πόντοι
2.411
Υπάρχει ανανέωση στο μαγαζί;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
386
Πόντοι
21
Όχι γυναίκα που ήταν πριν? έμπαινε μέσα ξαφνικά να ρωτήσει αν όλα καλά, φοβούνται μην πάρουν tips, οτι να ναι...
Ναι ελενγκτης γυναίκα εννουσα.
Το έχουμε προχωρήσει το πράγμα εκτός από τα tips που ειπες εχουν
Όχι γυναίκα που ήταν πριν? έμπαινε μέσα ξαφνικά να ρωτήσει αν όλα καλά, φοβούνται μην πάρουν tips, οτι να ναι...
Δεν τους δίνω δεκάρα.Το μαγαζί πρέπει να εξυηρετει τον κόσμο που πηγαίνει.
Ας ασχοληθούνε με τους υπαλλήλους εκεί πέρα που είναι πέρα βρέχει εννοώ τις κοπέλες..
Πληρώνω 15 ευρώ είσοδο και είμαι με το ποτό στο χέρι καμία ώρα λες και είμαι σε κανένα
club και χαζευω γκομενες...

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.575
Πόντοι
3.246
Ναι ελενγκτης γυναίκα εννουσα.
Το έχουμε προχωρήσει το πράγμα εκτός από τα tips που ειπες εχουν

Δεν τους δίνω δεκάρα.Το μαγαζί πρέπει να εξυηρετει τον κόσμο που πηγαίνει.
Ας ασχοληθούνε με τους υπαλλήλους εκεί πέρα που είναι πέρα βρέχει εννοώ τις κοπέλες..
Πληρώνω 15 ευρώ είσοδο και είμαι με το ποτό στο χέρι καμία ώρα λες και είμαι σε κανένα
club και χαζευω γκομενες...
Εννοεις δηλαδη οτι καθεται μονιμα μεσα στα πριβε πλεον δεν μπαινοβγαινει?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
353
Πόντοι
21
Γι αυτό έχω αφήσει κάνα χρόνο τώρα τα μεγάλα καταστήματα και τη βρίσκω ωραία κι όμορφα στα μικρά, FBI πχ αυτο το διάστημα...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
98.990
Πόντοι
46.423

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.862
Πόντοι
206
Η Christy χωρίς εμφανισιακά να είναι κάτι εξωτικό, δεν έχει σχεδόν καμία ατέλεια, και έχει μάθει να στήνεται σε world class επίπεδο
Ναι, έχει βγει από τα σύνορα της χώρας της και έχει γνωρίσει την παγκόσμια καλλιτεχνική καταξίωση...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.862
Πόντοι
206
Γι αυτό έχω αφήσει κάνα χρόνο τώρα τα μεγάλα καταστήματα και τη βρίσκω ωραία κι όμορφα στα μικρά, FBI πχ αυτο το διάστημα...
Συμφωνώ και επαυξάνω. ''Ούκ εν τω πολλώ το ευ'' κατά τους αρχαίους ημών προγόνους. Άσε που ένας -μάλλον Αλβανός-μου είχε πει εδώ μέσα ''είναι για τα χοντρά λεφτά και όχι για τους μπατίρηδες του δεκάρικου'', δηλαδή κοίταξε την κρυστάλλινη σφαίρα και διαπίστωσε ότι είμαι του δεκάρικου, η πειναλόρατσα. Είναι για τα πολύ χοντρά λεφτά εκεί μέσα, μόνο για σαμπανάκηδες φαίνεται, τα πράγματα έχουν αγριέψει γενικά πολύ τα τελευταία χρόνια. Να μην σας πιάνουν κορόιδα πουθενά, να είστε έξυπνοι άνθρωποι και να συμπεριφέρεστε έξυπνα στη ζωή σας.

Τελευταία τροποποίηση:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
831
Πόντοι
81
Κρίστι και Ραφαελα τις παιρνεις για χορό ή ειναι μονο σόου

Peros7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
69
Πόντοι
0
Η Christy χωρίς εμφανισιακά να είναι κάτι εξωτικό, δεν έχει σχεδόν καμία ατέλεια, και έχει μάθει να στήνεται σε world class επίπεδο. Ο δε παρτενέρ της λίγο αγγούρης, και φορούσε cock sleeve, αλλα οκ. Κατά τα λοιπά πολύ μέτριο ροστερ νομίζω.

Δεν κατάφερα να μάθω το όνομα της πιτσιρίκας ψηλής ξανθιάς με τα χοντρά φρύδια. Αυτή ήταν μοντελέ φάση και εξαιρετική, αλλά δεν πήρα χορό γιατί μια την έχανες μια την έβρισκες. Ποια είναι και ξέρουμε αν έχει τίποτα social?
Η Christy τι ακριβώς κάνει? Μόνο show? Κονσομασιόν-ποτό σε τραπέζι και χορούς κάνει καθόλου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom