Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
παιζει κ γαμησι δηλαδη η μονο Μαλακια ?Από όλα έχει ο μπαξές.
παιζει κ γαμησι δηλαδη η μονο Μαλακια ?Από όλα έχει ο μπαξές.
Γνωστή μου μέσω facebook kai instagram μου είπε ότι πάει μετα τις 11.30Και θέλω να ρωτήσω κάτι σοβαρά ....δεν κάνω πλάκα ....θέλω να πάω με κάποιον νωρίς πχ 22.00 δεν ξέρω τι ώρα ανοίγει....ίσως καθημερινή .... καμμία ώρα θα κάτσουμε....μετά θα πάμε αλλού.... υπάρχει παίζει....τέτοια ώρα ...έχει πάει κανείς τόσο νωρίς....
Δηλαδή όταν λες σκηνικά;Από εκεί που έλεγε η Christy White, ότι κάνει σκηνικά μόνο με το boyfriend και λεσβιες. Τσεκαρα stories που χαμουρευοταν με άντρες stripper στο κινκυ. Ξέρουμε καμιά πληροφορία εκ των έσω;; Γιατί την βλέπω σιγά σιγά να μπαίνει κι αυτή στο ψητό
Κανείς δεν πήγε πρόσφατα να απαντήσει για τις τιμές;Είσοδος είναι 15€ για Σάββατο βράδυ;
Και χορός 10€;
τοσο ειναι εδω και καιρο π/σ 15Κανείς δεν πήγε πρόσφατα να απαντήσει για τις τιμές
τούμπανο!!!!!!!! χρόνια στο κουρμπέτι η ρωσίδα.Παιδιά φανταστική η Μόνα Λίζα!
2 ερωτησεις-Ρωσιδες ουκρανιδες πιτσιρικες ειχε το κινκυ?Πήγα χτες βράδυ.
2 άτομα παρέα, μας έβαλαν σε πασο αλλά βλέπαμε προς τη σκηνή μια χαρά.
Χαμός από κόσμο, πολύ ωραία κορίτσια γενικά αλλά με ηλίθια χορευτικά σοου που τα κορίτσια έμεναν ντυμένα.
Ωραία τα σεξ σόου και καυλιαρα η Χριστίνα Ανδρεάδη, αλλά γενικά δεν θα έπρεπε να έχει ίδιες τιμές με το Αλκατραζ αφού έχει πολύ πιο απλό πρόγραμμα και λιγότερες κοπέλες.
Πέτυχα μια Λιθουανη που είπε ότι είναι μόνο 3 βδομάδες στη δουλειά και έπαθα σοκ. Φουλ πανέμορφο κορίτσι, όλα φυσικά πάνω της, τρελή φρεσκαδουρα
Αν πήγαινα ξανά, θα ήταν μόνο για αυτό το μωρό.
Το μαγαζί δε λέει τίποτα.
Φίλε μου πήγα χθες και μάλλον λέμε την ίδια. Η κοπέλα είναι απλά top.
Δεν έχω αγγίξει ξανά πιο απαλό δέρμα.
Μου διέφυγε το όνομα της όμως, μήπως το συγκράτησες εσύ;
Γενικά καλές εντυπώσεις από το μαγαζί, φύγαμε όλη η παρέα φουλ ξενερωμένοι από το αλκα και τις ντίβες τους και μπορώ να πω πως περάσαμε πολύ ωραία στην όπερα.
Στα αρνητικά, οι μπόμπες που έχει για ποτά, είχε γεύση εμετού για κάποιον λόγο, κυριολεκτικά.
Επίσης, μήπως γνωρίζεις μια άλλη κούκλα από εκεί, λεπτή, ψηλή, μαύρο μακρύ μάλλι... Ζένια, Ζέλια, ή κάτι τέτοιο;Ρσσσσ
Ρωσιδοουκρανο κατασταση ητανε αυτη?Φίλε μου πήγα χθες και μάλλον λέμε την ίδια. Η κοπέλα είναι απλά top.
Δεν έχω αγγίξει ξανά πιο απαλό δέρμα.
Μου διέφυγε το όνομα της όμως, μήπως το συγκράτησες εσύ;
Γενικά καλές εντυπώσεις από το μαγαζί, φύγαμε όλη η παρέα φουλ ξενερωμένοι από το αλκα και τις ντίβες τους και μπορώ να πω πως περάσαμε πολύ ωραία στην όπερα.
Στα αρνητικά, οι μπόμπες που έχει για ποτά, είχε γεύση εμετού για κάποιον λόγο, κυριολεκτικά.
Επίσης, μήπως γνωρίζεις μια άλλη κούκλα από εκεί, λεπτή, ψηλή, μαύρο μακρύ μάλλι... Ζένια, Ζέλια, ή κάτι τέτοιο;
Η είσοδος είναι 10€ ναι τις καθημερινές.Για πιτσιρίκες δεν είναι σίγουρο...Αν και αλλάζουν τακτικά ρόστερ.2 ερωτησεις-Ρωσιδες ουκρανιδες πιτσιρικες ειχε το κινκυ?
Τις καθημερινες ειναι 10 η εισοδος?
Μόνο Ρώσο Ουκρανές ή και Ρουμάνες υπάρχουν ?2 ερωτησεις-Ρωσιδες ουκρανιδες πιτσιρικες ειχε το κινκυ?
Τις καθημερινες ειναι 10 η εισοδος?
Τυπε μην με ρωτας εμενα δεν εχω παει ακομα...Μόνο Ρώσο Ουκρανές ή και Ρουμάνες υπάρχουν ?
Κυρίως ναι.Εχει και Ρουμάνες.Μόνο Ρώσο Ουκρανές ή και Ρουμάνες υπάρχουν ?