Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Το ίδιο ισχύει πάντως από τιμές παντού. Αν θέλει κάποιος γυναίκα πιο πάνω από πλευράς εμφάνισης πρέπει να σκάσει κανένα 140άρι από πλευράς ποτού (ίσως μπουκάλι ή καμιά σαμπάνια) και μετά ένα 250άρι για την υπόλοιπη βραδιά. Αν θέλει να ξοδέψει κάποιες φορές λιγότερα πληρώνει είσοδο 10 ευρώ, ένα 35άρι ποτό κοπέλας και ένα 100άρι για την υπόλοιπη βραδιά (μέτριας εμφάνισης κοπέλα), οπότε μην ρωτάτε συνέχεια για τιμές, αυτές είναι. Απλά αποφύγετε μέρη άθλια λόγω χαμηλών εσόδων που θα σας ζητήσουν τέτοια ποσά, από άλλα που είναι πιο οργανωμένα, καθαρά και καλοβαλμένα. Τώρα το αν κοιτάζουν πολλές τα κινητά τους μπορεί να είναι γιατί δεν κυκλοφορεί χρήμα από πλευράς πελατών γενικά. Έχουν και τα strip τον τιμοκατάλογο τους και το θέμα είναι πόσα από πριν έχεις αποφασίσει να διαθέσεις. Αυτό είναι όλο. Συγγνώμη όμως ο ναργιλές τι είναι; Θα φρικάρω αν σε Ευρωπαϊκό κράτος ζούμε σαν Τούρκοι, που οι πιο ματσωμένοι από αυτούς φαντάζομαι θα είναι πιο εξευρωπαϊσμένοι και θα καπνίζουν τσιγάρα.
Φίλε εμείς θα πάμε για το χαβαλέ, και με το ναργιλε . κτλ κοιτα το τραπεζι στο αλκα στοιχιζε γυρω στα 140 με απλο ουισκι +150-200 το ατομα σε χορους κτλ . Εγώ μπήκα στη διαδικασία να γράχψω πιο πολύ για να μάθω κανένα όνομα που π.χ. με 100-150 πριβε κάνει σίγουρα πράγματα (φραπε π θέλω) για να μη φάω φόλα. anyway thanks gia to input.

Geek95

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
175
Πόντοι
1
Καλημέρα guys, ξέρει κανείς αν η Βανέσα που κάνει το λεσβιακό κάνει και βίζιτες??

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Φίλε εμείς θα πάμε για το χαβαλέ, και με το ναργιλε . κτλ κοιτα το τραπεζι στο αλκα στοιχιζε γυρω στα 140 με απλο ουισκι +150-200 το ατομα σε χορους κτλ . Εγώ μπήκα στη διαδικασία να γράχψω πιο πολύ για να μάθω κανένα όνομα που π.χ. με 100-150 πριβε κάνει σίγουρα πράγματα (φραπε π θέλω) για να μη φάω φόλα. anyway thanks gia to input.
Τι 150-200 ρε παιδια? Στο στριπτητζαδικο για 10 λεπτα φραπε? Που το ειδανε αυτο και σιγα και τα κορμια στο Αλκα. 140 ευρω το τραπεζι (2 ατομα), 200 το ατομο για χορους/ποτα? Στο Αλκα? Αρχηγε μου γουστο σου και καπελο σου να κανεις την καβλα σου αλλα μερικα απο αυτα που λες δε στεκουν. Εχω παει πολλες φορες με παρεα στο Αλκα πριν το Κοβιντ και ποτε δεν υπηρχαν τετοιες τιμες. 80 το μπουκαλι για 4 ατομα τραπεζι 10 ο χορος και το πολυ 100 πριβε και μονο οι τοπ οπως Ζυλιεν. Εγω δεν το γουσταρω το μαγαζι απο τοτε που ξανα ανοιξε κια δεν ειναι τυχαιο οτι βαραει μυγες πλην Παρασκευη-Σαββατο. Η φυλακη του Αλκατραζ στο Σαν Φρανσισκο πιο καλα περναγες

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Το ίδιο ισχύει πάντως από τιμές παντού. Αν θέλει κάποιος γυναίκα πιο πάνω από πλευράς εμφάνισης πρέπει να σκάσει κανένα 140άρι από πλευράς ποτού (ίσως μπουκάλι ή καμιά σαμπάνια) και μετά ένα 250άρι για την υπόλοιπη βραδιά. Αν θέλει να ξοδέψει κάποιες φορές λιγότερα πληρώνει είσοδο 10 ευρώ, ένα 35άρι ποτό κοπέλας και ένα 100άρι για την υπόλοιπη βραδιά (μέτριας εμφάνισης κοπέλα), οπότε μην ρωτάτε συνέχεια για τιμές, αυτές είναι. Απλά αποφύγετε μέρη άθλια λόγω χαμηλών εσόδων που θα σας ζητήσουν τέτοια ποσά, από άλλα που είναι πιο οργανωμένα, καθαρά και καλοβαλμένα. Τώρα το αν κοιτάζουν πολλές τα κινητά τους μπορεί να είναι γιατί δεν κυκλοφορεί χρήμα από πλευράς πελατών γενικά. Έχουν και τα strip τον τιμοκατάλογο τους και το θέμα είναι πόσα από πριν έχεις αποφασίσει να διαθέσεις. Αυτό είναι όλο. Συγγνώμη όμως ο ναργιλές τι είναι; Θα φρικάρω αν σε Ευρωπαϊκό κράτος ζούμε σαν Τούρκοι, που οι πιο ματσωμένοι από αυτούς φαντάζομαι θα είναι πιο εξευρωπαϊσμένοι και θα καπνίζουν τσιγάρα.
Αρχηγε μου επιασες τον παλμο οπως πρεπει. Οταν θα ξυπνησουν τα χαιβανια με τημ ανυπαρκτη αυτοεκτιμηση τοτε θα βαλουν μυαλο ολες οι δικες σου. Θα μοιραστω μια εμπειρια λιγο προ κοβιντ. Εχω παει με θρυλο Κυρ-Βαγγελη με καμια 200αρια να χαλασουμε και οι δυο. Μπαινουμε Αλκα ερχεται ο μαλακοσερβιτορος 1 λεει εχετε κλεισει τραπεζι? Τι τραπεζι να κλεισουμε του λεει ο Κυρ-Βαγγελης ειναι Πεμπτη και βαρατε μυγες. Κανονικα του λεει επρεπε να χρεωνετε εισοδο κανα σπρει. Κοκκαλο ο δικος σου. Φευγει παει κατι λεει σε ενα κουστουματο ερχεται μαλακοκουστουματος/γραβατοπουστας 1 του λεει ο Κυρ-Βαγγελης καλα δε ντρεποσαστε ρε μαλακες τοσες φορες εχουμε ερθει και μας τη λετε? Κοκκαλο δικος σου μας γνωρισε λεει συγνωμη παιδια ειναι καινουριο το παιδι δεν ξερει φωναζει μαλακοσερβιτορο 2 ελα εδω βαλε τα παιδια (εδω Κυρ-Βαγγελης γελαει δυνατα-εχει ενα γελιο σαν τον ηθοποιο τον Καλογηρου) μας πανε καλο τραπεζι.

Καθομαστε τραπεζι κανει παραγγελνουμε μπουκαλακι. 20 λεπτα μετα και καμια απο τις δικιες σου δεν εχει ερθει να μας χαιρετησει. Παιζουνε ολες με τα κινητα και στο μουνι τους. Κανει νοημα ο Κυρ-Βαγγελης ερχεται μαλακοσερβιτορος 3. Λεω εγω αρχηγε μου ποια εδω ειναι καλη πριβε μας λεει ονομα λεει ο Κυρ-βαγγελης στειλτη στο τραπεζι. Την κερναμε ποτο αδιαφορη τελειως και μυνηματα στο κινητο καθε 2 δευτερολεπτα να μας γραφει κλπ. Λεει ο Κυρ-Βαγγελης ποσο λεει το πριβε του λεει 100. Με κοιταει ο Κυρ-βαγγελης του λεω θα σε καλυψω εγω. Παει πριβε και λιγοτερο απο 20 δευτερολεπτα εχει βγει εξω ηρεμοτατος και ντυμενος ακομα. Φωναζει μαλακοσερβιτορο 3 του λεει φερε το λογαριασμο. Ερχεται ο γραβατοπουστας λεει υπαρχει καποιο προβλημα (εν τω μεταξυ εχει βγει η αλλη και ζηταει απο Κυρ-Βαγγελη 50 ευρω της λεει ο Κυρ-Βαγγελης σιγα μη δωσω 50 ευρω για να μου πεσει τσαμπα και το λεβιτρα που πηρα. Δε θα πω ονομα αλλα πολλοι την εχουν αναφερει και ο νοων νοειτω. Καλα να παθει εχασε 100 ευκολα ευρω γιατι ο Κυρ-βαγγελης δεν αντεχει παραπανω απο πιπα και δεν ξαναπατησαμε στο Αλκα (καλυτερα Αλκα-μενους να περασεις και καλα). Δε σας κανει εντυπωση που οσοι λενε οχι τους κυνηγανε οι δικες σου σαν τρελες? Για τη γυναικεια ματαιοδοξια η απορριψη ειναι κατι που δεν αντεχεται. Μετα πηγαμε Κινκυ Οπερα και δεν κατσαμε ουτε για καλησπερα.

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
10.780
Πόντοι
2.241
Βραδινή βόλτα το Σαββάτο με τη σύζυγο, περάσαμε πολύ ωραία. Την γυναίκα την πήρε χορευτής για χορό και στο κανονικό δωμάτιο αλλά και στο πριβε. Όποιος ήταν εκεί μπορεί και να την πέτυχε.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Βραδινή βόλτα το Σαββάτο με τη σύζυγο, περάσαμε πολύ ωραία. Την γυναίκα την πήρε χορευτής για χορό και στο κανονικό δωμάτιο αλλά και στο πριβε. Όποιος ήταν εκεί μπορεί και να την πέτυχε.
Ωραιοτατος

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Το kinky λέει να πληρώσει κάποια φορά κάποιος γιατί έχει τον καλύτερο χώρο strip στην χώρα. Αλλά το θέμα είναι τι γίνεται και από παρέα γυναικών γιατί ένα μπουκάλι ολόκληρο από έναν άνθρωπο δεν βγαίνει. Επίσης το αξιοπερίεργο είναι ότι ακόμα και Δευτέρα στις 12μν αν κάποιος δεν έχει κράτηση κάθεται υποχρεωτικα στο bar και του την πέφτουνε σαρωτικά πολλές γυναίκες για prive χορό. Αν δεν έχει σκάσει μύτη κάποιος με ακριβό sport αυτοκίνητο τον σνομπαρουν όμως τα 200 η και παραπάνω ευρώ δεν τα σνομπαρουν και το ωραίο είναι να τα ακούς αυτά από γυναίκες που έχουν έλθει από χώρες που βρίσκονται σε πανάθλια κατάσταση. Το θέμα του αφιλόξενου κλίματος "φέρτα και φύγε" θα έπρεπε να το κοιτάξουν λίγο, το ξέρω ότι το χρήμα λιγοστεύει επικίνδυνα αλλά και η στυγνή αντιμετώπιση του πελάτη δεν είναι καλό πράγμα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό κάποιες Ρωσίδες έχουν γίνει πολύ αχωνευτες και μας ανεβοκατεβαζουν "Τούρκους" γεγονός που έναν Ευρωπαίο και κληρονόμο ενός πολιτισμού και μιας αρχαίας Ελληνικής γραμματείας που διαμόρφωσε στην κυριολεξία την παγκόσμια σκέψη με γεμίζει αηδία. Έχω ακούσει και προσβολές τον τελευταίο καιρό πολύ χοντρές ιδίως για έναν πολιτισμένο άνθρωπο.

Τελευταία τροποποίηση:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.525
Πόντοι
6.820

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.404
Πόντοι
46.423
Πέρασμα από Kinky μόνο και μόνο για να δω την Christy White και την παράστασή της.

Η Christy έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο.

Η παράσταση ξεκινάει μετά τις 2:00.

Μέχρι τις 2:00 καυλαντίσαμε με τα υπόλοιπα κορίτσια Νάταλι, Μέλανι, Αφροδίτη κλπ ...

Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Πέρασμα από Kinky μόνο και μόνο για να δω την Christy White και την παράστασή της.

Η Christy έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο.

Η παράσταση ξεκινάει μετά τις 14:00.

Μέχρι τις 14:00 καυλαντίσαμε με τα υπόλοιπα κορίτσια Νάταλι, Μέλανι, Αφροδίτη κλπ ...

Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό.
μεσημερι πηγες μετα την ταβερνα? :think:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.404
Πόντοι
46.423
Kinky25.jpg

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα παιδιά,
Σκέφτομαι να πάω Παρασκευή να δω το μαγαζί δεν έχω πάει ποτέ .
Αλκατράζ που πηγαίνουμε παίρνουμε μπουκάλι τραπέζι ναργιλέ κτλ και κανα 2 πριβέ το ένα πάντα σίγουρα προσπαθώ φραπέ (Grays)
Τώρα για να μην πάω ξυπόλητος στα αγκάθια , γνωρίζεται ονόματα που βρίσκονται τώρα το μαγαζί και να κάνουν σίγουρα φραπέ στο πριβέ; range τιμών βλέπω τσακώνεστε και πάει από 100-250. Θα το δούμε αυτό εκεί βέβαια.
Δεν με νοιάζει κάτι παραπάνω εκτός από φραπέ.
Γκρεις , σαν τα μαρμαρα του Παρθενωνα , εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες χαχαχα

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Το kinky λέει να πληρώσει κάποια φορά κάποιος γιατί έχει τον καλύτερο χώρο strip στην χώρα. Αλλά το θέμα είναι τι γίνεται και από παρέα γυναικών γιατί ένα μπουκάλι ολόκληρο από έναν άνθρωπο δεν βγαίνει. Επίσης το αξιοπερίεργο είναι ότι ακόμα και Δευτέρα στις 12μν αν κάποιος δεν έχει κράτηση κάθεται υποχρεωτικα στο bar και του την πέφτουνε σαρωτικά πολλές γυναίκες για prive χορό. Αν δεν έχει σκάσει μύτη κάποιος με ακριβό sport αυτοκίνητο τον σνομπαρουν όμως τα 200 η και παραπάνω ευρώ δεν τα σνομπαρουν και το ωραίο είναι να τα ακούς αυτά από γυναίκες που έχουν έλθει από χώρες που βρίσκονται σε πανάθλια κατάσταση. Το θέμα του αφιλόξενου κλίματος "φέρτα και φύγε" θα έπρεπε να το κοιτάξουν λίγο, το ξέρω ότι το χρήμα λιγοστεύει επικίνδυνα αλλά και η στυγνή αντιμετώπιση του πελάτη δεν είναι καλό πράγμα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό κάποιες Ρωσίδες έχουν γίνει πολύ αχωνευτες και μας ανεβοκατεβαζουν "Τούρκους" γεγονός που έναν Ευρωπαίο και κληρονόμο ενός πολιτισμού και μιας αρχαίας Ελληνικής γραμματείας που διαμόρφωσε στην κυριολεξία την παγκόσμια σκέψη με γεμίζει αηδία. Έχω ακούσει και προσβολές τον τελευταίο καιρό πολύ χοντρές ιδίως για έναν πολιτισμένο άνθρωπο.
Και λιγα λες. Παλια βγαζανε 4-5 χιλιαρικα το μηνα και ειχανε κεφι για καυλαντα
Τωρα πνιγουν το 10ευρω στην ανηφορα
Γι' αυτο εγω εχω ριξει ακυρο σε αυτα τα μαγαζια εδω και 2-3 χρονια

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι