Νέα

Κινητοποίηση στο δίκτυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και το να κάνεις μια δουλειά δεν μου λέει πολλά...
Γι αυτό το λόγο δεν λέω τι δουλειά κάνω, ο καθένας εδώ μπορεί να γράψει το μακρύ και το κοντό του και να το παίξει επιχειρηματίας από το πληκτρολόγιο...

Αλλά συνεχίζεις να αποφεύγεις...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γι αυτό το λόγο δεν λέω τι δουλειά κάνω, ο καθένας εδώ μπορεί να γράψει το μακρύ και το κοντό του και να το παίξει επιχειρηματίας από το πληκτρολόγιο...

Εσυ μαλλον αποφευγεις.
Και του τη λες και απο πάνω;  :)

Επισκέπτης

ναι αλλά δεν το παίζεις πονηρός με την δουλειά του άλλου στο να του επιβάλεις ωράρια πάνω από την αντοχή του γιατί απλά βολεύει εσένα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εσυ μαλλον αποφευγεις.
Και του τη λες και απο πάνω;  :)
Το thread δεν είναι για το τί δουλειά κάνουμε, είναι για το ποιά η θέση μας σχετικά με την διεύρυνση του ωραριου του Μετρό.  Για αυτό έχω πάρει θέση σε αντίθεση με εσένα.
Πάντως ferthy βρήκα τι δουλειά κάνεις αφού απαντάς για τον Αρίων...

Δικηγόρος

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ναι αλλά δεν το παίζεις πονηρός με την δουλειά του άλλου στο να του επιβάλεις ωράρια πάνω από την αντοχή του γιατί απλά βολεύει εσένα.
Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό που γράφεις διότι δεν ξέρω την άποψη σου επί του θέματος.  Πιάνεσαι από κάτι που διαφωνείς (τις υπερωρίες) και χωρίς να ζυγίζεις όλα τα παρελκόμενα του θέματος το υπερθεματίζεις και το απομωνόνεις, ενώ το πρόβλημα πρέπει να κριθεί συνολικά ζυγίζοντας όλα τα επιμερους θέματα και ιεραρχώντας βάσει τις προτεραιότητες που έχεις ώς άνθρωπος.  Αυτές ακόμη δεν τις κατάλαβα για εσένα

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Γενικως ειμαστε η χωρα με τις χειροτερες επιδοσεις οσον αφορα το κρατος προνοιας συναγωνιστη
Γενικώς είμαστε η χώρα όπου το κράτος έχει τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το thread δεν είναι για το τί δουλειά κάνουμε, είναι για το ποιά η θέση μας σχετικά με την διεύρυνση του ωραριου του Μετρό.  Για αυτό έχω πάρει θέση σε αντίθεση με εσένα.

Δικηγόρος

Φιλαράκι, αν είσαι π.χ, εργοστασιάρχης, είναι λογικό να έχεις αυτές τις απόψεις που έχεις.
Και όχι, δεν είμαι δικηγόρος.

Επισκέπτης

Δικηγόρος
ίσως όμως και εσύ να το παίζεις δικηγόρος από την στιγμή χωρίς να εξετάζεις το αν οι εργαζόμενοι στον χώρο του Μετρό έχουν την δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην περισσότερη εργασία που πάνε να τους επιβάλουν και που όταν τους προσέλαβαν τους πήραν με το μέχρι σήμερα καθεστώς και πουθενά δεν έλεγε ότι όταν μας καβλώσει θα σας αναγκάσουμε να δουλεύεται και 10 και 12 και 18 ώρες την ημέρα άρα εσύ είσαι και μεγαλοδικηγόρος να έχεις πελάτη την Αττικό Μετρό. 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kougias_210107_m.jpg
    kougias_210107_m.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • %CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%822.jpg
    %CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%822.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό που γράφεις διότι δεν ξέρω την άποψη σου επί του θέματος.  Πιάνεσαι από κάτι που διαφωνείς (τις υπερωρίες) και χωρίς να ζυγίζεις όλα τα παρελκόμενα του θέματος το υπερθεματίζεις και το απομωνόνεις, ενώ το πρόβλημα πρέπει να κριθεί συνολικά ζυγίζοντας όλα τα επιμερους θέματα και ιεραρχώντας βάσει τις προτεραιότητες που έχεις ώς άνθρωπος.  Αυτές ακόμη δεν τις κατάλαβα για εσένα
εγώ είμαι κατά των υπερωριών δες βάζω πουθενά αυτό το ζήτημα? εδώ εγώ στον ιδεολογικό χώρο που ανήκω βάζουμε ζήτημα μείωσης των ωρών εργασίας και τώρα θα βάλουμε ζήτημα υπερωριών?
το πρόβλημα μας δεν είναι το οικονομικό αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος και το δικαίωμα του και στην δουλειά και στην ψυχαγωγία και στην ξεκούραση.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ίσως όμως και εσύ να το παίζεις δικηγόρος από την στιγμή χωρίς να εξετάζεις το αν οι εργαζόμενοι στον χώρο του Μετρό έχουν την δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην περισσότερη εργασία που πάνε να τους επιβάλουν και που όταν τους προσέλαβαν τους πήραν με το μέχρι σήμερα καθεστώς και πουθενά δεν έλεγε ότι όταν μας καβλώσει θα σας αναγκάσουμε να δουλεύεται και 10 και 12 και 18 ώρες την ημέρα άρα εσύ είσαι και μεγαλοδικηγόρος να έχεις πελάτη την Αττικό Μετρό. 
Συνεχίζεις να κάνεις υποθέσεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις, όπως το καθεστώς πρόσληψης των εργαζομένων, το οτι θα σταματάν 3 και μισή και θα πιάνουν δουλειά 5:30, πιοο πρίν οτι δουλεύω στο μπαμπά και άλλα...
Κατά τα άλλα για την ταμπακιέρα τίποτα

Μόνο στην κ... χώρα αυτήν επιτρέπουν σε κάποιους με τις δικιές σου απόψεις να τις επιβάλλουν αφήνοντας το κοινό συμφέρον κατα μέρους...
Αν δεν του αρέσουν του ο υπαλλήλου οι αλλαγές στις συνθήκες εργασίας να πάει να δουλέψει αλλού και να αφήσει τη θέση για κάποιο παλικάρι που είναι στην ανεργία.  Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εγώ είμαι κατά των υπερωριών δες βάζω πουθενά αυτό το ζήτημα? εδώ εγώ στον ιδεολογικό χώρο που ανήκω βάζουμε ζήτημα μείωσης των ωρών εργασίας και τώρα θα βάλουμε ζήτημα υπερωριών?
το πρόβλημα μας δεν είναι το οικονομικό αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος και το δικαίωμα του και στην δουλειά και στην ψυχαγωγία και στην ξεκούραση.
Αφού ρε Αρίων κόπτεσαι τόσο για δικαιώματα,ισότητα και άλλες μελοδραματικές αριστερολογίες πές μου σε παρακαλώ που κολλάει η λέξη ισότητα και δικαίωμα στις συνθήκες και στα κριτήρια με τα οποια προσλήφθηκαν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι;

Επισκέπτης
Συνεχίζεις να κάνεις υποθέσεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις, όπως το καθεστώς πρόσληψης των εργαζομένων, το οτι θα σταματάν 3 και μισή και θα πιάνουν δουλειά 5:30, πιοο πρίν οτι δουλεύω στο μπαμπά και άλλα...
Κατά τα άλλα για την ταμπακιέρα τίποτα

Μόνο στην κ... χώρα αυτήν επιτρέπουν σε κάποιους με τις δικιές σου απόψεις να τις επιβάλλουν αφήνοντας το κοινό συμφέρον κατα μέρους...
Αν δεν του αρέσουν του ο υπαλλήλου οι αλλαγές στις συνθήκες εργασίας να πάει να δουλέψει αλλού και να αφήσει τη θέση για κάποιο παλικάρι που είναι στην ανεργία.  Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου...
τι λες ρε μάγκα θα τον βάλει τον άλλο να δουλέψει με το ζόρι πέρα από της αντοχές του γιατί το θέλεις εσύ δεν κατάλαβα καλά μια ζωή το ζόρι θα το τραβάνε οι εργαζόμενοι? να προσλάβουν και άλλους.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι λες ρε μάγκα θα τον βάλει τον άλλο να δουλέψει με το ζόρι πέρα από της αντοχές του γιατί το θέλεις εσύ δεν κατάλαβα καλά μια ζωή το ζόρι θα το τραβάνε οι εργαζόμενοι? να προσλάβουν και άλλους.
Άστονε ρε Αρίωνα, το έδειξε το ποιόν του. Μην ασχολείσαι.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Να χαρώ... Τώρα μιλάς σωστά
να προσλάβουν κι άλλους...

Ομως, ακόμη και άν δεν το κάνουν (που κατά τη γνώμη μου θα το κάνουν, πιο πολύ συμφέρουν οι παραπάνω υπάλληλοι παρά οι υπερωρίες των ήδη υπάρχοντων), αυτό που με εκνευρίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το ζόρι των εργαζομένων μην χάσουν τη δουλειά τους αλλά το να μην χάσουν τη μονιμότητα και την καθιστική εργασία για την οποία προσλήφθηκαν, με κριτηρια και συνθήκες πρόσληψης εντελώς πέρα από τις ιδεολογικές απόψεις σου βάσει των οποίων τους συμπαρίστασαι...

Επισκέπτης
Αφού ρε Αρίων κόπτεσαι τόσο για δικαιώματα,ισότητα και άλλες μελοδραματικές αριστερολογίες πές μου σε παρακαλώ που κολλάει η λέξη ισότητα και δικαίωμα στις συνθήκες και στα κριτήρια με τα οποια προσλήφθηκαν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι;
αν μερικοί εργαζόμενοι έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας αγωνίσθηκαν και της κέρδισαν να αγωνισθούν και οι άλλοι να κερδίσουν και αυτοί καλύτερους όρους όταν όμως υπάρχουν μερικοί δουλοπάροικοι σαν εσένα και δεν σηκώνουν το ανάστημα τους σίγουρα θα υπάρχουν ανισότητες.
η εργατική τάξη σήμερα πρέπει να αγωνίζεται για καλύτερες συνθήκες εργασίας και όχι να σκύβει το κεφάλι και να ζητά κατάργηση των κατακτήσεων των άλλων εργαζομένων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom