Νέα

Κινητοποίηση στο δίκτυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλά άντε πήγαινε και κάνε κανένα πόστ πονηρέ του site σε όλα πονηρός το παίζεις αλλά μετά στο καβούκι σου, αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήρθες στην παρέα που σε είχαν καλέσει γιατί απλά θα βλέπαμε πόσο γυμνός είσαι σαν τον βασιλιά του παραμυθιού.
δεν φτανει που σε τρωω καθε μερα στην μαπα εδω μεσα,θα σε ετρωγα & live???ε οχι ρε φιλε..ΕΛΕΟΣ..

Επισκέπτης
δεν φτανει που σε τρωω καθε μερα στην μαπα εδω μεσα,θα σε ετρωγα & live???ε οχι ρε φιλε..ΕΛΕΟΣ..
τρέμεις μέσα στην γύμνια σου βασιλιά του παραμυθιού, με βλέπεις και σε πιάνει κρύος ιδρώτας όλα σε καίνε αλλά στην ζωή και εδώ πάντα την πλάτη μου θα βλέπεις.

Επισκέπτης
τρέμεις μέσα στην γύμνια σου βασιλιά του παραμυθιού, με βλέπεις και σε πιάνει κρύος ιδρώτας όλα σε καίνε αλλά στην ζωή και εδώ πάντα την πλάτη μου θα βλέπεις.
ποσο φαιδρος μπορεις να γινεις ρεεεεεεεεεε???συνεχισε το παραλληρημα σου..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα
Τελικά τί προτιμάτε να γίνει με το μετρό;  Να γίνει επέκταση για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος ή να γίνει το θέλω των μονιμοτεμπελοκακομαθημένων βολεψιάρηδων;

Επισκέπτης
Καλημέρα
Τελικά τί προτιμάτε να γίνει με το μετρό;  Να γίνει επέκταση για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος ή να γίνει το θέλω των μονιμοτεμπελοκακομαθημένων βολεψιάρηδων;
να το καταργήσουν τελείως το Μετρό να περπατάμε και λίγο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τελικά χθες λειτούργησε το μετρό μέχρι τις 2 ή κάνανε στάση οι "αγωνιστές"?

Επισκέπτης
Ποδήλατο και ένα μπουκάλι ούζο στο χέρι... :2funny:
Ε και πάλι θα πεινάσουνε οι φίλοι σου οι ταξιτζήδες!!!
ρε ζόρια που τραβάμε όλοι εδώ μέσα αν το Μετρό δουλεύει δυο ώρες πάρα πάνω αυτό θα μας κάνει σύγχρονους Ευρωπαίους?
ας λύσουν άλλα βασικότερα προβλήματα και ας μην καταπιαστούν οι κυβερνώντες με ζητήματα σαν του ΜΕΤΡΌ για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα τεκταινόμενα το τελευταίο διάστημα. 

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή με 2-3 δρομολόγια παραπάνω το σύστημα θα καταρρέυσει? Δεν χρειάζονται παραπάνω και μόνο παρασκευή και σαββάτο. Έλεος!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ρε ζόρια που τραβάμε όλοι εδώ μέσα αν το Μετρό δουλεύει δυο ώρες πάρα πάνω αυτό θα μας κάνει σύγχρονους Ευρωπαίους?
ας λύσουν άλλα βασικότερα προβλήματα και ας μην καταπιαστούν οι κυβερνώντες με ζητήματα σαν του ΜΕΤΡΌ για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα τεκταινόμενα το τελευταίο διάστημα. 
Ε πηράζει να γίνει και κάτι καλό για τον πολίτη σε αυτή την χώρα?Επειδή δεν το χρησιμοποιείς εσύ δεν σημαίνει ότι είναι "ασήμαντο"...

Επισκέπτης
Ε πηράζει να γίνει και κάτι καλό για τον πολίτη σε αυτή την χώρα?Επειδή δεν το χρησιμοποιείς εσύ δεν σημαίνει ότι είναι "ασήμαντο"...
εγώ δεν αντιλέγω στο να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο αλλά να εφαρμοστεί κάτω από της προϋποθέσεις που πηγάζουν από της διεθνείς πρακτικές ασφαλείας που σημαίνει προμήθεια επί πλέον συρμών και πρόσληψη επί πλέον προσωπικού.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εγώ δεν αντιλέγω στο να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο αλλά να εφαρμοστεί κάτω από της προϋποθέσεις που πηγάζουν από της διεθνείς πρακτικές ασφαλείας που σημαίνει προμήθεια επί πλέον συρμών και πρόσληψη επί πλέον προσωπικού.
Αρίων πάλι κάνεις υποθέσεις χωρίς να ξέρεις, βασιζόμενος στην επιχειρηματολογία των εργαζομένων που πηγάζει μέσα από ψευδές καταθέσεις που μόνο σκοπό έχουν να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη για να πάρει το μέρος τους μπας και καθυστερήσει το μέτρο να εφαρμοστεί...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα ασφάλειας με 2-3 δρομολόγια παραπάνω για 2 μέρες/εβδομάδα!!!Και αν υπάρχει νομίζω ότι θα είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα ασφάλειας με 2-3 δρομολόγια παραπάνω για 2 μέρες/εβδομάδα!!!Και αν υπάρχει νομίζω ότι θα είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί...
Ναι ρε συ, να χαμε να λέγαμε είναι...
Ολη η φάση γίνεται γιατί κάτι τεμπελόσκυλα βαριούνται να δουλέψουν και έμαθαν στη λούφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom