Νέα

Κινητοποίηση στο δίκτυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γιατί ρε παιδιά τσάμπα θα εργαστούν οι υπάλληλοι; απλά έχουν μάθει σε ένα ωράριο. παρακαλάνε να προσληφθούν και μόλις προσληφθούν και γίνουν μόνιμοι αρχίζει το πανηγύρι. αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Και βεβαια πρεπει να δουλευει το μετρο ως τις 2 και ισως και αργοτερα. Τι προβλημα εχουν οι συνδικαλιστες ? Να δουλεψουν παραπανω και να πληρωθουν αναλογα.  Και καλα κανουν οι Blogers και διαδηλωνουν για αυτο.
Οσο για σενα arion αν εισαι πραγματικος αριστερος οπως το παιζεις καλα θα κανει να ενωσεις τη φωνη σου μαζι τους. Τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας πρεπει να ειναι φτηνα και να εξηπηρετουν τον κοσμο. Αυτος ειναι ο σκοπος τους. Δεν εχει ολος ο κοσμος ΙΧ ουτε λεφτα για Ταξι. Και το κρατος να πιεστει να προσλαβει και αλλο προσωπικο αν δεν εχει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί ρε παιδιά τσάμπα θα εργαστούν οι υπάλληλοι; απλά έχουν μάθει σε ένα ωράριο. παρακαλάνε να προσληφθούν και μόλις προσληφθούν και γίνουν μόνιμοι αρχίζει το πανηγύρι. αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι σίγουρος οτι δεν το πάνε για να εργαστούν τσάμπα;
Εμένα δεν θα με εξέπληττε.
Και έχουμε και το παράδειγμα παλιότερα με τη Γιούρομπανκ που ήθελε να βάλει τους υπαλλήλους της να δουλεύουν και σαββατιάτικα.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, ΡΩΤΑΣ τον εργαζόμενο αν είναι να τον βάλεις υπερωρία, δεν το κάνεις επι τη βάσει του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". Θέλω να πιστεύω οτι δεν διαφωνείς.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά δεν τίθεται θέμα χρημάτων
Η δεν θα δουλέψουν παραπάνω και θα αυξηθεί το προσωπικό, ή θα δουλέψουν περισσότερες ώρες και θα τις πληρωθούν.

Το πρόβλημα είναι οτι καλοέμαθαν και θέλουν να πηγαίνουν νωρίς στο κρεβατάκι τους.

Ετσι είναι, όταν δεν βάζεις τις σωστές βάσεις και όρια απ΄ την αρχή και μάθεις τον υπάλληλο σε ένα συγκεκριμένο τρόπο εργασίας, τότε μόλις καταλάβεις το λα΄θος σου και πας να το διορθώσεις ο υπάλληλος αυτός συκώνει παντιέρα.

Οποιος δεν γουστάρει να δουλέψει αργά να πάει στο σπιτάκι του. Υπάρχουν χιλιάδες άνεργα παλικάρια στην Αττική που θα ήθελαν να πάρουν τη θέση τους...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Να προσλαβουν κι αλλους εργαζομενους αν δεν βγαινουν οι βαρδιες και να λειτουργει και νυχτα το μετρο...ειναι κριμα ενα τετοιο μεσο να σταματαει την εξυπηρετηση του κοινου οταν θα βολεψει τοσο κοσμο...επισης κατι τετοια θα χρειαστει αυξηση των μετρων ασφαλειας για να μην γινει στεκι τοξικομανων και αστεγων!

Επισκέπτης
Και βεβαια πρεπει να δουλευει το μετρο ως τις 2 και ισως και αργοτερα. Τι προβλημα εχουν οι συνδικαλιστες ? Να δουλεψουν παραπανω και να πληρωθουν αναλογα.  Και καλα κανουν οι Blogers και διαδηλωνουν για αυτο.
Οσο για σενα arion αν εισαι πραγματικος αριστερος οπως το παιζεις καλα θα κανει να ενωσεις τη φωνη σου μαζι τους. Τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας πρεπει να ειναι φτηνα και να εξηπηρετουν τον κοσμο. Αυτος ειναι ο σκοπος τους. Δεν εχει ολος ο κοσμος ΙΧ ουτε λεφτα για Ταξι. Και το κρατος να πιεστει να προσλαβει και αλλο προσωπικο αν δεν εχει.
μα εγώ δεν λέω να μην επεκταθεί το ωράριο είμαι υπέρ όμως με την πρόσληψη και του ανάλογου προσωπικού που απαιτείται αλλά και την αγορά συρμών επί πλέον για να υπάρχει χρόνος συντήρησης.
δεν αρκεί μόνο η επέκταση του ωραρίου αλλά και η ασφάλεια των επιβατών.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παιδιά δεν τίθεται θέμα χρημάτων
Η δεν θα δουλέψουν παραπάνω και θα αυξηθεί το προσωπικό, ή θα δουλέψουν περισσότερες ώρες και θα τις πληρωθούν.

Το πρόβλημα είναι οτι καλοέμαθαν και θέλουν να πηγαίνουν νωρίς στο κρεβατάκι τους.

Ετσι είναι, όταν δεν βάζεις τις σωστές βάσεις και όρια απ΄ την αρχή και μάθεις τον υπάλληλο σε ένα συγκεκριμένο τρόπο εργασίας, τότε μόλις καταλάβεις το λα΄θος σου και πας να το διορθώσεις ο υπάλληλος αυτός συκώνει παντιέρα.

Οποιος δεν γουστάρει να δουλέψει αργά να πάει στο σπιτάκι του. Υπάρχουν χιλιάδες άνεργα παλικάρια στην Αττική που θα ήθελαν να πάρουν τη θέση τους...
Τι δουλειά κάνεις παλικάρι;
Γιατί αν είσαι κάπου μισθωτός, μάλλον θα αντιδρούσες αν κάποιος σε έβαζε να δουλέψεις κερατιάτικα και να μην πας στο κρεβατάκι σου, όπως έχεις το δικαίωμα.
Αν πάλι δεν είσαι, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς μ' αυτό τον τρόπο./

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Είσαι σίγουρος οτι δεν το πάνε για να εργαστούν τσάμπα;
Εμένα δεν θα με εξέπληττε.
Και έχουμε και το παράδειγμα παλιότερα με τη Γιούρομπανκ που ήθελε να βάλει τους υπαλλήλους της να δουλεύουν και σαββατιάτικα.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, ΡΩΤΑΣ τον εργαζόμενο αν είναι να τον βάλεις υπερωρία, δεν το κάνεις επι τη βάσει του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". Θέλω να πιστεύω οτι δεν διαφωνείς.
όχι δεν διαφωνώ. απλά στο δημόσιο τομέα δεν είναι να ρωτάς την γνώμη των εργαζομένων γιατί οτι και να τους πεις θα λένε όχι. υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι' αυτό. όσο για την γιουρομπανκ νομίζω οτι δουλέυουν και Σαββάτα και δεν βγήκαν χαμένοι.
Η γνώμη μου είναι οτι σε αυτη τη χώρα που ζούμε πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε και λίγο. γιατί πολύς καφές πέφτει στις πλατείες και αναλύσεις επί των αναλύσεων.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όχι δεν διαφωνώ. απλά στο δημόσιο τομέα δεν είναι να ρωτάς την γνώμη των εργαζομένων γιατί οτι και να τους πεις θα λένε όχι. υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι' αυτό. όσο για την γιουρομπανκ νομίζω οτι δουλέυουν και Σαββάτα και δεν βγήκαν χαμένοι.
Η γνώμη μου είναι οτι σε αυτη τη χώρα που ζούμε πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε και λίγο. γιατί πολύς καφές πέφτει στις πλατείες και αναλύσεις επί των αναλύσεων.
Παντού θα ρωτάς τη γνώμη των εργαζομένων, φιλαράκι.
Αλήθεια, εσύ που δουλεύεις και είσαι τόσο άνετος στις απόψεις για τη δουλειά που ούτως η άλλως ΑΛΛΟΙ θα κάνουν και όχι εσύ;

Επισκέπτης
Γιατί αν είσαι κάπου μισθωτός, μάλλον θα αντιδρούσες αν κάποιος σε έβαζε να δουλέψεις κερατιάτικα και να μην πας στο κρεβατάκι σου, όπως έχεις το δικαίωμα.
και για σκέψου να σχολάει ο άλλος στης 2,30 περίπου την νύχτα μέχρι να παραδώσει το συρμό να πάει 3,30 και να είναι στο σπίτι του στης 5 το πρωί και 2 το μεσημέρι να ξεκινήσει για δουλειά με αυτό τον ρυθμό τι ασφάλεια σου παρέχει το Μετρό ότι δεν θα τον πάρει κανένας ύπνος επάνω στο τιμόνι ας πούμε?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας. έχω προσωπικό 8 άτομα. καλοπληρωμένα πάνω απο τα νόμιμα. ποτέ δεν έκανα κάτι χωρίς να τους ρωτήσω σε θέματα ωραρίου. απλά έχω κάποιες απόψεις για τους δημοσίους υπαλλήλους που αν στις πώ δεν θα μου ξαναμιλήσεις. Α ξέχασα να σου πω οτι την πρώτη μου επιχείρηση την έκανα στα 18 μου και στα 20 είχα 4 υπαλλήλους.
εσύ τι δουλειά κάνεις;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μάλλον παρεξήγησες τα γραφόμενά μου.
Εγραψα οτι ή θα πληρωθούν παραπάνω (εάν κάνουν υπερωρίες), η θα προσληφθεί καινούργιο προσωπικό.  Κάτι άλλο αποκλείεται να συμβεί.  Οπότε εάν κατάλαβα καλά το πρόβλημά τους είναι οτι θα πηγαίνουν αργά στο κρεβάτι...
Εσυ μπορείς να μου πεις το "κερατιάτικα" που το συμπεραίνεις;  Θεωρείς οτι το 8ωρό τους θα γίνει 10ωρο και θα πληρώνονται για 8;  Αλληθινά το πιστεύεις;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν και βράδυ και το δημόσιο είναι υποχρεωμένο να τους πληρώσει τα νόμιμα που δικαιούνται....αν δεν γουστάρουν απλά να δηλώσουν την παραίτησή τους και να δουλέψουν άλλοι άνθρωποι που αυτή την στιγμή είναι...άνεργοι και έχουν όρεξη για δουλειά....αν ξέρατε πόσοι παρακαλάνε.....

Αλήθεια, εσύ που δουλεύεις...

Και εγώ έχω αυτή την απορία με πολλούς....πώς γίνεται πρωϊ-μεσημέρι και βράδυ κάποιοι να είναι πάντα στο ......είναι ειλικρινά...απίστευτο...... :think: :think:

ΥΓ--->Αρίων...λέμε με σωστά ωράρια....τόσοι άνθρωποι δουλεύουν σε νυχτερινές βάρδιες....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και για σκέψου να σχολάει ο άλλος στης 2,30 περίπου την νύχτα μέχρι να παραδώσει το συρμό να πάει 3,30 και να είναι στο σπίτι του στης 5 το πρωί και 2 το μεσημέρι να ξεκινήσει για δουλειά με αυτό τον ρυθμό τι ασφάλεια σου παρέχει το Μετρό ότι δεν θα τον πάρει κανένας ύπνος επάνω στο τιμόνι ας πούμε?
αυτά που γράφεις δεν ισχύουν, υπάρχουν νόμοι της ΕΕ που τα προβλέπουν αυτά.  Θα έπρεπε να το ξέρεις..

Επισκέπτης
Ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας. έχω προσωπικό 8 άτομα. καλοπληρωμένα πάνω απο τα νόμιμα. ποτέ δεν έκανα κάτι χωρίς να τους ρωτήσω σε θέματα ωραρίου. απλά έχω κάποιες απόψεις για τους δημοσίους υπαλλήλους που αν στις πώ δεν θα μου ξαναμιλήσεις. Α ξέχασα να σου πω οτι την πρώτη μου επιχείρηση την έκανα στα 18 μου και στα 20 είχα 4 υπαλλήλους.
εσύ τι δουλειά κάνεις;
αν ρωτάς εμένα ασχολούμαι με την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων και δικτύων Η/Υ και τηλεπικοινωνιών και έχω 14 άτομα προσωπικό. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μάλλον παρεξήγησες τα γραφόμενά μου.
Εγραψα οτι ή θα πληρωθούν παραπάνω (εάν κάνουν υπερωρίες), η θα προσληφθεί καινούργιο προσωπικό.  Κάτι άλλο αποκλείεται να συμβεί.  Οπότε εάν κατάλαβα καλά το πρόβλημά τους είναι οτι θα πηγαίνουν αργά στο κρεβάτι...
Εσυ μπορείς να μου πεις το "κερατιάτικα" που το συμπεραίνεις;  Θεωρείς οτι το 8ωρό τους θα γίνει 10ωρο και θα πληρώνονται για 8;  Αλληθινά το πιστεύεις;
Δεν θα με εξέπληττε αν γινόταν. αφού με ρωτάς.
Αλλά άλλο σε ρώτησα. Αν εσένα, εκεί που δουλεύεις 8 ώρες (και αυτό λέει η σύμβασή σου), σε βάλουνε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ να δουλεύεις 10 και 12, θα σου αρέσει;
Είτε σου πληρώνουνε τις υπερωρίες, είτε όχι.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αν ρωτάς εμένα ασχολούμαι με την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων και δικτύων Η/Υ και τηλεπικοινωνιών και έχω 14 άτομα προσωπικό. 
δεν αναφέρθηκα σε σενα.
στον παπια το είπα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και εγώ έχω αυτή την απορία με πολλούς....πώς γίνεται πρωϊ-μεσημέρι και βράδυ κάποιοι να είναι πάντα στο ......είναι ειλικρινά...απίστευτο...... :think: :think:
Αν εννοείς εμένα, η φύση της εργασίας μου απαιτεί να είμαι πολλές ώρες στο σπίτι και να έχω αναμμένο τον υπολογιστή. Γι΄αυτό και τυχαίνει να ξεκλέβω αρκετές στιγμές και να μπαίνω και στο σάϊτ.
Υπάρχει κανένα πρόβλημα γι αυτό;
Αλλά κι εσένα, δεν σε είδα να είσαι λιγότερες ώρες εδώ μέσα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αυτά που γράφεις δεν ισχύουν, υπάρχουν νόμοι της ΕΕ που τα προβλέπουν αυτά.  Θα έπρεπε να το ξέρεις..
Μιλάμε πάντα για 8ώρο και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε....και το νυχτερινό με την νόμιμη προσαύξηση....

Αν εννοείς εμένα, η φύση της εργασίας μου απαιτεί να είμαι πολλές ώρες στο σπίτι και να έχω αναμμένο τον υπολογιστή. Γι΄αυτό και τυχαίνει να ξεκλέβω αρκετές στιγμές και να μπαίνω και στο σάϊτ.
Υπάρχει κανένα πρόβλημα γι αυτό;
Αλλά κι εσένα, δεν σε είδα να είσαι λιγότερες ώρες εδώ μέσα!

Εννοούσα ΚΑΙ εσένα και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα...δές λίγο πόσες ώρες θα μπώ εγώ και μετά τα λέμε.....πάντως πρωϊνα ΔΕΝ μπαίνω ποτέ....και απογεύματα για λίγο..... :idiot:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν θα με εξέπληττε αν γινόταν. αφού με ρωτάς.
Αλλά άλλο σε ρώτησα. Αν εσένα, εκεί που δουλεύεις 8 ώρες (και αυτό λέει η σύμβασή σου), σε βάλουνε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ να δουλεύεις 10 και 12, θα σου αρέσει;
Είτε σου πληρώνουνε τις υπερωρίες, είτε όχι.
Ωραία λοιπόν, ας μη επεκτείνουμε το ωράριο διότι κάποιοι υπάλληλοι δεν θέλουν να δουλεύουν 10ώρο

Φίλε ξέρεις πόσα παλικάρια άνεργα θα έδιναν κώλο (μεταφορικά πάντα) για μία τέτοια δουλειά, έστω και με 10 ώρες;  Και επίσης ξέρεις ΤΙ όφελος θα είχε η πόλη και η ζωή της από την διεύρυνση του ωραρίου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom