Νέα

Κινητοποίηση στο δίκτυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
+ το πόσα ατυχήματα λόγω αλκοόλ θα γλιτώναμε...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ωραία λοιπόν, ας μη επεκτείνουμε το ωράριο διότι κάποιοι υπάλληλοι δεν θέλουν να δουλεύουν 10ώρο

Φίλε ξέρεις πόσα παλικάρια άνεργα θα έδιναν κώλο (μεταφορικά πάντα) για μία τέτοια δουλειά, έστω και με 10 ώρες;  Και επίσης ξέρεις ΤΙ όφελος θα είχε η πόλη και η ζωή της από την διεύρυνση του ωραρίου;
Ελα μου ντε
Σωστός

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ωραία λοιπόν, ας μη επεκτείνουμε το ωράριο διότι κάποιοι υπάλληλοι δεν θέλουν να δουλεύουν 10ώρο

Φίλε ξέρεις πόσα παλικάρια άνεργα θα έδιναν κώλο (μεταφορικά πάντα) για μία τέτοια δουλειά, έστω και με 10 ώρες;  Και επίσης ξέρεις ΤΙ όφελος θα είχε η πόλη και η ζωή της από την διεύρυνση του ωραρίου;
Δεν είπα να μην επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.
Είπα να μην εφαρμόζουμε το δόγμα "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" όταν πρόκειται να πεις σε κάποιον πόσες ώρες θα δουλέψει.
Αν θες να το καταλάβεις, έχει καλώς.
Αν πάλι όχι, εγώ οτι είχα να πω το είπα. Δεν θα το λέω επ' αόριστον μόνο και μόνο επειδή εσύ αδυνατείς να το κατανοήσεις. Λυπάμαι.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εχουμε καταντήσει ένα σημαντικό θέμα για τη ζωή της πόλης να εξαρτάται από τις ορέξεις 100-200 δεν ξέρω εγώ πόσων τεμπέληδων...

Και όχι τίποτα άλλο, μερικοί να τους δίνουν και δίκαιο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εννοούσα ΚΑΙ εσένα και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα...δές λίγο πόσες ώρες θα μπώ εγώ και μετά τα λέμε.....πάντως πρωϊνα ΔΕΝ μπαίνω ποτέ....και απογεύματα για λίγο..... :idiot:
Δεν μετράω τις μπουκιές σου, ούτε τις ώρες που μπαίνεις στο σάϊτ. Δεν με αφορά, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις.
Και ούτε εγώ μπαίνω πρωί.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εχουμε καταντήσει ένα σημαντικό θέμα για τη ζωή της πόλης να εξαρτάται από τις ορέξεις 100-200 δεν ξέρω εγώ πόσων τεμπέληδων...

Και όχι τίποτα άλλο, μερικοί να τους δίνουν και δίκαιο...
Θα μας πεις τελικά τι δουλειά κάνεις εσύ, παλικάρι; Που θα κρίνεις και τους άλλους;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν είπα να μην επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.
Είπα να μην εφαρμόζουμε το δόγμα "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" όταν πρόκειται να πεις σε κάποιον πόσες ώρες θα δουλέψει.
Αν θες να το καταλάβεις, έχει καλώς.
Αν πάλι όχι, εγώ οτι είχα να πω το είπα. Δεν θα το λέω επ' αόριστον μόνο και μόνο επειδή εσύ αδυνατείς να το κατανοήσεις. Λυπάμαι.
Αν θέλεις στη δική σου δουλειά ρώτα τους...
Εγώ στη δική μου δεν τους ρωτάω.
Και τα πάμε μια χαρά.
Η πολύ δημοκρατία βλάπτει.
Ιεραρχείς τα συμφέροντα της εταιρίας (και των πολιτών στην συγκεκριμένη περίπτωση) και μετά αποφασίζεις...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν μετράω τις μπουκιές σου, ούτε τις ώρες που μπαίνεις στο σάϊτ. Δεν με αφορά, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις.
Και ούτε εγώ μπαίνω πρωί.
Όχι ρε συ....καμία σχέση...με παρεξήγησες....τεσπα.....

Επισκέπτης
αν είναι να δουλεύουν οι άλλοι με αυτά τα ωράρια οι απ έξω το παίζουν όλοι πονηροί όταν όμως είναι αυτοί στον χορό λένε πολλά τραγούδια.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
+ το πόσα ατυχήματα λόγω αλκοόλ θα γλιτώναμε...
Εννοεις οτι ο Χ,Ψ ντιρλα στο ουισκι και ξυδια μπουζουκοβιος Lover με το ξεκωλο διπλα στο οχημα θα επεστρεφε μετα απο τα μπουζουκια με το Μετρο απο του διαολου τη μανα?
Να πληρωσουν και να προσλαβουν κοσμο αν θελουν να φτιαξουν το ωραριο στο Μετρο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αρίων τί προτείνεις να γίνει στην περίπτωση του μετρό;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εννοεις οτι ο Χ,Ψ ντιρλα στο ουισκι και ξυδια μπουζουκοβιος Lover με το ξεκωλο διπλα στο οχημα θα επεστρεφε μετα απο τα μπουζουκια με το Μετρο απο του διαολου τη μανα?
Να πληρωσουν και να προσλαβουν κοσμο αν θελουν να φτιαξουν το ωραριο στο Μετρο
Οχι αυτός αλλά κάποιοι άλλοι σίγουρα.
Δεν βγάίνουν όλοι το βράδυ για να πάνε στα μπουζούκια, και ακόμη περισσότερο δεν βγαίνουν όλοι με ένα ξέκωλο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν θέλεις στη δική σου δουλειά ρώτα τους...
Εγώ στη δική μου δεν τους ρωτάω.
Και τα πάμε μια χαρά.
Η πολύ δημοκρατία βλάπτει.
Ιεραρχείς τα συμφέροντα της εταιρίας (και των πολιτών στην συγκεκριμένη περίπτωση) και μετά αποφασίζεις...
Ακόμα όμως να μας πεις τι δουλειά κάνεις και είσαι τόσο χαλαρός στις απόψεις σου.

Επισκέπτης
μια και η λειτουργία του Μετρό και οι προτεινόμενες αλλαγές εντάσσονται στο ζήτημα για την καλύτερη λειτουργία της πόλης των Αθηνών παράλληλα  θα πρέπει να γίνουν και άλλες αλλαγές ώστε έχουμε καλύτερα αποτελέσματα η νομίζεται ότι επαρκεί αυτό το μέτρο.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Χαλαρός είμαι γιατί είμαι κατασταλαγμένος στις απόψεις μου.  Γιατί όταν δούλευα υπάλληλος και έπερνα 180 χιλ είχα στόχο να κάνω την δική μου δουλειά, έστω κι χρειάστηκε να πάρω 2 δάνεια και να έχω χάσει τα μαλλιά μου απ τη στεναχώρια και το άγχος ενώ άλλοι συνομήλικοί μου ψάχνονταν να μπουν στο δημόσιο.

Και για σένα αρίων που όλοι ξέρουμε το παρελθόν σου εδώ μέσα και το τί βρύσιμο έχεις φάει από άπειρα μέλη, εξέφρασε την άποψή σου επί του θέματος αντί να κρίνεις τους άλλους

Επισκέπτης
Χαλαρός είμαι γιατί είμαι κατασταλαγμένος στις απόψεις μου.  Γιατί όταν δούλευα υπάλληλος και έπερνα 180 χιλ είχα στόχο να κάνω την δική μου δουλειά, έστω κι χρειάστηκε να πάρω 2 δάνεια και να έχω χάσει τα μαλλιά μου απ τη στεναχώρια και το άγχος ενώ άλλοι συνομήλικοί μου ψάχνονταν να μπουν στο δημόσιο.

Και για σένα αρίων που όλοι ξέρουμε το παρελθόν σου εδώ μέσα και το τί βρύσιμο έχεις φάει από άπειρα μέλη, εξέφρασε την άποψή σου επί του θέματος αντί να κρίνεις τους άλλους
ξέρεις το να σε βρίζουν της περισσότερες φορές είναι τιμητικό γιατί απλά αυτό που κάνεις είναι ορθό και σε φοβούνται δηλαδή το θετικό για εσένα είναι να σε χειροκροτούν εδώ μέσα?
εγώ όμως όπως βλέπεις είμαι εδώ οι άλλοι που είναι?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σε συμπονώ για την απώλεια των μαλλιών σου, αλλά ακόμα δεν μας είπες τι δουλειά κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά, αλλά μιας και είσαι τόσο άνετος με τις απόψεις σου θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν σε πειράζει να μας πεις.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ξέρεις το να σε βρίζουν της περισσότερες φορές είναι τιμητικό γιατί απλά αυτό που κάνεις είναι ορθό και σε φοβούνται δηλαδή το θετικό για εσένα είναι να σε χειροκροτούν εδώ μέσα?
εγώ όμως όπως βλέπεις είμαι εδώ οι άλλοι που είναι?

Δεν θεωρώ τιμητικό ούτε το ένα, ούτε το άλλο.  Δεν καταλαβαίνω γιατί η απάντηση πρέπει να είναι μια εκ των 2 και όχι στη μέση.

Αποφεύγεις όμως να απαντήσεις στο τί προτείνεις να γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, και χωρίς ειρωνία ειλικρινά θα με ενδιέφερε να μα΄θω τη γνώμη ενός αριστερού 50άρη...

Επισκέπτης
και το να κάνεις μια δουλειά δεν μου λέει πολλά και εγώ έχω δική μου δουλειά και χωρίς δάνεια να καραφλιάζω τίποτα στην ζωή μου ούτε μπλοκ  επιταγών  έχω βγάλει ποτέ ούτε καν πιστωτική κάρτα.
και δεν έχω και καμιά επιφύλαξη να σου ρίξω και μια λίστα με έργα που έχω φέρει σε πέρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom