thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
+ το πόσα ατυχήματα λόγω αλκοόλ θα γλιτώναμε...
Ελα μου ντεΩραία λοιπόν, ας μη επεκτείνουμε το ωράριο διότι κάποιοι υπάλληλοι δεν θέλουν να δουλεύουν 10ώρο
Φίλε ξέρεις πόσα παλικάρια άνεργα θα έδιναν κώλο (μεταφορικά πάντα) για μία τέτοια δουλειά, έστω και με 10 ώρες; Και επίσης ξέρεις ΤΙ όφελος θα είχε η πόλη και η ζωή της από την διεύρυνση του ωραρίου;
Δεν είπα να μην επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.Ωραία λοιπόν, ας μη επεκτείνουμε το ωράριο διότι κάποιοι υπάλληλοι δεν θέλουν να δουλεύουν 10ώρο
Φίλε ξέρεις πόσα παλικάρια άνεργα θα έδιναν κώλο (μεταφορικά πάντα) για μία τέτοια δουλειά, έστω και με 10 ώρες; Και επίσης ξέρεις ΤΙ όφελος θα είχε η πόλη και η ζωή της από την διεύρυνση του ωραρίου;
Δεν μετράω τις μπουκιές σου, ούτε τις ώρες που μπαίνεις στο σάϊτ. Δεν με αφορά, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις.Εννοούσα ΚΑΙ εσένα και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα...δές λίγο πόσες ώρες θα μπώ εγώ και μετά τα λέμε.....πάντως πρωϊνα ΔΕΝ μπαίνω ποτέ....και απογεύματα για λίγο.....
Θα μας πεις τελικά τι δουλειά κάνεις εσύ, παλικάρι; Που θα κρίνεις και τους άλλους;Εχουμε καταντήσει ένα σημαντικό θέμα για τη ζωή της πόλης να εξαρτάται από τις ορέξεις 100-200 δεν ξέρω εγώ πόσων τεμπέληδων...
Και όχι τίποτα άλλο, μερικοί να τους δίνουν και δίκαιο...
Αν θέλεις στη δική σου δουλειά ρώτα τους...Δεν είπα να μην επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.
Είπα να μην εφαρμόζουμε το δόγμα "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" όταν πρόκειται να πεις σε κάποιον πόσες ώρες θα δουλέψει.
Αν θες να το καταλάβεις, έχει καλώς.
Αν πάλι όχι, εγώ οτι είχα να πω το είπα. Δεν θα το λέω επ' αόριστον μόνο και μόνο επειδή εσύ αδυνατείς να το κατανοήσεις. Λυπάμαι.
Όχι ρε συ....καμία σχέση...με παρεξήγησες....τεσπα.....Δεν μετράω τις μπουκιές σου, ούτε τις ώρες που μπαίνεις στο σάϊτ. Δεν με αφορά, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις.
Και ούτε εγώ μπαίνω πρωί.
Εννοεις οτι ο Χ,Ψ ντιρλα στο ουισκι και ξυδια μπουζουκοβιος Lover με το ξεκωλο διπλα στο οχημα θα επεστρεφε μετα απο τα μπουζουκια με το Μετρο απο του διαολου τη μανα?+ το πόσα ατυχήματα λόγω αλκοόλ θα γλιτώναμε...
Οχι αυτός αλλά κάποιοι άλλοι σίγουρα.Εννοεις οτι ο Χ,Ψ ντιρλα στο ουισκι και ξυδια μπουζουκοβιος Lover με το ξεκωλο διπλα στο οχημα θα επεστρεφε μετα απο τα μπουζουκια με το Μετρο απο του διαολου τη μανα?
Να πληρωσουν και να προσλαβουν κοσμο αν θελουν να φτιαξουν το ωραριο στο Μετρο
Ακόμα όμως να μας πεις τι δουλειά κάνεις και είσαι τόσο χαλαρός στις απόψεις σου.Αν θέλεις στη δική σου δουλειά ρώτα τους...
Εγώ στη δική μου δεν τους ρωτάω.
Και τα πάμε μια χαρά.
Η πολύ δημοκρατία βλάπτει.
Ιεραρχείς τα συμφέροντα της εταιρίας (και των πολιτών στην συγκεκριμένη περίπτωση) και μετά αποφασίζεις...
τα του μπαμπά.Ακόμα όμως να μας πεις τι δουλειά κάνεις και είσαι τόσο χαλαρός στις απόψεις σου.
ξέρεις το να σε βρίζουν της περισσότερες φορές είναι τιμητικό γιατί απλά αυτό που κάνεις είναι ορθό και σε φοβούνται δηλαδή το θετικό για εσένα είναι να σε χειροκροτούν εδώ μέσα?Χαλαρός είμαι γιατί είμαι κατασταλαγμένος στις απόψεις μου. Γιατί όταν δούλευα υπάλληλος και έπερνα 180 χιλ είχα στόχο να κάνω την δική μου δουλειά, έστω κι χρειάστηκε να πάρω 2 δάνεια και να έχω χάσει τα μαλλιά μου απ τη στεναχώρια και το άγχος ενώ άλλοι συνομήλικοί μου ψάχνονταν να μπουν στο δημόσιο.
Και για σένα αρίων που όλοι ξέρουμε το παρελθόν σου εδώ μέσα και το τί βρύσιμο έχεις φάει από άπειρα μέλη, εξέφρασε την άποψή σου επί του θέματος αντί να κρίνεις τους άλλους
Σε συμπονώ για την απώλεια των μαλλιών σου, αλλά ακόμα δεν μας είπες τι δουλειά κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά, αλλά μιας και είσαι τόσο άνετος με τις απόψεις σου θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν σε πειράζει να μας πεις.Χαλαρός είμαι γιατί είμαι κατασταλαγμένος στις απόψεις μου. Γιατί όταν δούλευα υπάλληλος και έπερνα 180 χιλ είχα στόχο να κάνω την δική μου δουλειά, έστω κι χρειάστηκε να πάρω 2 δάνεια και να έχω χάσει τα μαλλιά μου απ τη στεναχώρια και το άγχος ενώ άλλοι συνομήλικοί μου ψάχνονταν να μπουν στο δημόσιο.
Και για σένα αρίων που όλοι ξέρουμε το παρελθόν σου εδώ μέσα και το τί βρύσιμο έχεις φάει από άπειρα μέλη, εξέφρασε την άποψή σου επί του θέματος αντί να κρίνεις τους άλλους
ξέρεις το να σε βρίζουν της περισσότερες φορές είναι τιμητικό γιατί απλά αυτό που κάνεις είναι ορθό και σε φοβούνται δηλαδή το θετικό για εσένα είναι να σε χειροκροτούν εδώ μέσα?
εγώ όμως όπως βλέπεις είμαι εδώ οι άλλοι που είναι?