Νέα

Κινηση αυτοκινητου με υδρογονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lospsi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lospsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
εχετε δει κατι διαφημισεις οτι με μια μετροπη στο αυτοκινητο καις την μιση βενζινη?
εχει κανεις πραγματικη εμπειρια?

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
εχετε δει κατι διαφημισεις οτι με μια μετροπη στο αυτοκινητο καις την μιση βενζινη?

δεν ξέρω τι παπαριές λένε στην διαφήμιση,αλλά για το υδρογόνο που γράφεις,εδώ και 1-2 χρόνια,επίσημα στην Καλιφόρνια κυκλοφορούν οχήματα(από την Honda) όχι πειραματικά,αλλά κανονικά,τα οποία κινούνται με υδρογόνο και μάλιστα έχει και σταθμούς εφοδιασμού.

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν ξέρω τι παπαριές λένε στην διαφήμιση,αλλά για το υδρογόνο που γράφεις,εδώ και 1-2 χρόνια,επίσημα στην Καλιφόρνια κυκλοφορούν οχήματα(από την Honda) όχι πειραματικά,αλλά κανονικά,τα οποία κινούνται με υδρογόνο και μάλιστα έχει και σταθμούς εφοδιασμού.

π.χ.

Από τα σοβαρά του Top Gear. :grin:

OP
OP
lospsi

lospsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
εγω σου λεω κατι τετοιο
δηλ να μετατρεψεις ενα βενζινοκινητο να πηγαινει και με υδρογονο για να εχεις οικονομια στα καυσιμα
αξιζει να το κανει κανεις?
υπαρχει αξιοπιστια σε βαθος χρονου? 'η θα κλαταρει το αυτοκινητο και θασαι καθε μερα συνεργειο?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
μπράβο ρε αρχηγέ ,clarity, σωστός...τώρα φίλε μου η μετατροπή δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει.Τα αυτοκίνητα αυτά είναι εργοστασιακά και η τεχνολογία αυτή δεν έχει δουλευτεί στην αγορά όπως το γκάζι...είναι μπροστά,όπως πάντα η Honda.... δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορούν μόνο Καλιφόρνια και μόνο τα συγκεκριμένα οχήματα...μην μπλέκεις την κατάσταση με το γκάζι....γκάζι βάζανε στο παράνομο πριν 15 χρόνια...Και το clarity να αγοράσεις,που δεν νομίζω ότι έρχετε Ευρώπη,αλλά λέμε τώρα,υδρογόνο που θα βάζεις? πως? αναλογίες κτλ??
Για τα συγκεκριμένα εργοστασιακά αυτοκίνητα,εννοείται πως δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας,έρχοντε σιγά σιγά στην αγορά...αλλά σου τονίζω ότι είναι εργοστασιακά και όχι πειραματικά ή πατέντες.... 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
  αυτο  εννοεις  φιλε,  δεν  ειναι  ακριβως  υδρογονοκινηση  αλλα  υδωρ(νερο)κινηση  το  καυσιμο  που  βαζεις  ειναι  νερο  ασχετα  αν  μεσω  της  γεννητριας  μετατρεπεται  σε  υδρογονο 
  ειναι  ασταθες  συστημα  ομως  ακομα,  ωραια  πατεντα  αλλα  θα  παρει  καιρο  να  τελειοποιηθει 

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Υγραεριοκίνηση εννοεί ο τύπος, αλλά τα 'χει μπλέξει λίγο. :boobies: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

δεν εχει μπλεξει τιποτα!! ξερει ακριβως τι λεει! εσυ εχεις μεινει λιγο πισω....
παρ'ολα αυτα , η οικονομια που εχεις ειναι παρα πολυ ελαχιστη! δεν αξιζει να το βαλεις....καλυτερα γκαζι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εγώ έχω μείνει πίσω - ναι είναι παντού η κίνηση με υδρογόνο. :rockon: :jerking: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ έχω μείνει πίσω - ναι είναι παντού η κίνηση με υδρογόνο. :rockon: :jerking: :2funny:

αυτο ειπα εγω? οτι υπαρχει παντου? ειπα οτι ισχυει! απλως δεν εχεις την οικονομια που λενε! μιλαω εκ πειρας!
ντου γιου αντερστεντ Κε πυρκαυλε :boobies:?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Νταγκζ ρε Mick νταγκζ :2funny: - δες τα posts μου στην Υγραεριοκίνηση. ;)

Επισκέπτης
Ο τύπος δεν έχει μπλέξει τίποτα και εσύ επιμένεις να μιλάς για καρπούζια και ανανάδες όταν η συζήτηση γίνεται για πεπόνια επι παραδείγματι, εσύ φίλε μου τα έχεις μπλέξει. Τώρα αν η συγκεκριμένn τεχνολογία έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι μια άλλη συζήτηση  :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom