Νέα

Κίνημα της ομπρέλας/ξαπλώστρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Πριν καμια 20 άρια χρονια είχα μια κοπέλα που δούλευε σεζόν Μύκονο . Πήγα λοιπόν την βρήκα .. ξεκινάμε για μπάνιο μια μερα και μου λέει θα πάμε στην ψαρου σήμερα .
Τότε όλες οι ξαπλώστρες ήταν μέχρι θάλασσα σούπερ κυριλέ ξυλινες με πετσέτες & λογότυπα του beach bar και γενικά πολύ χλιδή.
Δεν υπήρχε πουθενά να καθίσουμε κάτω .. όποτε κάποια στιγμή βγάζει η δικιά μου πετσέτα και την απλώνει ανάμεσα σε τέσσερεις ξαπλώστρες και κάθετε .. ήρθαν εκεί κάτι μυστήριοι του μαγαζιού μας κοίταζαν αλλά ούτε καν μας είπαν να τα μαζέψουμε να φύγουμε ..ντράπηκα πολύ αλλά μου λέει μετά η κοπελιά δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα γιατί θα φωνάξω το λειμεναρχειο και το ξέρουν !!
Μετά από τόσα χρόνια της βγάζω το καπέλο γιατί είναι τόσο επίκαιρο αυτό που έκανε τότε σε κάτι τέτοιους που εχουν κλείσει παραλίες με ξαπλώστρες και οικοδομήματα ..οι περισσότεροι έφευγαν που βλέπαμε όμως Εμείς το μπανάκι μας το κάναμε μια χαρά χωρίς ενόχληση

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.198
Πόντοι
1.056
Και έγινε και app το coast gov κλπ κλπ κλπ MyCoast - Apps on Google Play η Κορινθία πουθενά ! ε ρε τσατσιλίκι που πέφτει και κουτόχορτο !

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.606
Πόντοι
3.556
Η σωστή κυριλέ κατάσταση είναι να έχεις εσύ τη δική σου ξαπλωστράρα, κι από κοντά δυο γκόμενες αραχτές στις πετσέτες στην άμμο.

:—)

• Λύπη
Αντιδράσεις: Y13

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.198
Πόντοι
1.056
Που να μην βρουν παιδάκια σερβιτόρους να τα γαμάνε με 3και60 μπας και κάνουμε μπάνιο σε καμμιά παραλία και όχι του κλότσου και του μπάτσου ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom