Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.957
- Πόντοι
- 2.606
Na timorithei...ego pistevo to eides......se ypohreose to gomenaki....eisai moynodoulos celebre
Na timorithei...ego pistevo to eides......se ypohreose to gomenaki....eisai moynodoulos celebre
ποσο ακομα;Na timorithei...
ολα θα γινουν,ΟΛΑΣε εχω ιγνορ εσενα που ουτε @ δεν βαζεις για να το δω το μηνυμα.Ασε που περιμενουν τα παιδια 2 στορις που εταξες.
Κάνει το final edit τώρα...Σε εχω ιγνορ εσενα που ουτε @ δεν βαζεις για να το δω το μηνυμα.Ασε που περιμενουν τα παιδια 2 στορις που εταξες.
Ναι έτσι είναιΜετά τν 15Αυγουστο θα ξεχαστεί. Κ του χρόνου θα επανέλθει η κανονικότητα.
Που θέλουν κ παραλίες οι πλεμπαιοι.
Ας βγάλει ο Κούλης ξαπλώστρα pass και να δεις πως θα ηρεμήσει ο νεοέλληνας
Ε πες το τοση ωρα,να καταλαβουμε οτι θα παρει καμια εβδομαδα μεχρι να κανει διορθωση κειμενουΚάνει το final edit τώρα...
Δε σε βλέπω να την γλυτώνεις...Ε πες το τοση ωρα,να καταλαβουμε οτι θα παρει καμια εβδομαδα μεχρι να κανει διορθωση κειμενου
Ναι τυπε σοβαρό κίνημα της πετσεταςεπιτέλους ενα κίνημα της προκοπής στην ελλάδα.
απο καπου πρεπει να αρχισεις.Ναι τυπε σοβαρό κίνημα της πετσετας
Διαβασα στορυ.Εκει χρειαζοταν ενας Αλεξ να πεταξει ενα "Καλησπερα κουκλα,ειμαι ο Αλεξανδρος" και καπακια να την παει για κεμπαπ,μοσχαρισιες μπριζολες,σουβλακια κλπ.ego pistevo to eides......se ypohreose to gomenaki....eisai moynodoulos celebre
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ δεν εβαλες καρδουλα στο στορυΔιαβασα στορυ.Εκει χρειαζοταν ενας Αλεξ να πεταξει ενα "Καλησπερα κουκλα,ειμαι ο Αλεξανδρος" και καπακια να την παει για κεμπαπ,μοσχαρισιες μπριζολες,σουβλακια κλπ.
Καλα μην αρχιζεις το γλειψιμο Ειδες,το "ασημι αλογο" δεν το σχολιασα,κρατηθηκαΜΟΥΝΟΠΑΝΟ δεν εβαλες καρδουλα στο στορυ
Οι μαφιόζοι έχουν ξαπλώστρες στη παραλια? Ρε τι μαθαίνεις στο μπουρδελα ντοτ κομ..Το συγκεκριμενο κινημα ειναι ενα απο τα λιγα που σεβομαι, γιατι τα βάζουν με πραγματικα επικινδυνους ανθρωπους, με μαφίες, συμφέροντα κλπ.
Εν αντιθέσει δηλαδή με τα νούμερα της Χρυσης Αυγης, που πηγαινανε και βαράγανε κανεναν ταλαιπωρο σε καμια λαική αγορά ή κανεναν ντελιβερά ή ποδηλάτη, και παριστάνανε τους μαγκες και τους τιμωρούς. Με κανεναν μαφιόζο όμως δεν τα βαλανε ποτέ, εκει κοτούλες λειράτες.
γιατι ποιοι τις εχουν;Οι μαφιόζοι έχουν ξαπλώστρες στη παραλια? Ρε τι μαθαίνεις στο μπουρδελα ντοτ κομ..