Νέα

Κίνημα Αλλαγής - Η Νέα Αλλαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα επιλέγατε για αρχηγό;

• Φώφη Γεννηματά

Ψήφοι: 26 28,3%
  • Νίκος Ανδρουλάκης

Ψήφοι: 66 71,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οπωτε στο δευτερο γυρο υπαρχει ταβανι 210000 ψηφοφορων
δεν μπορει να ψηφισει νεος ψηφοφορος
αρα μιλαμε θα ψηφισουν γυρω στις 200χιλ και κατω

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.206
Πόντοι
2.646
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν θα τους περασει τύπε. Ολοι Ανδρουλακη την Κυριακη για να χασει ο Τσιπρας το χρωμα του.

Εννοειται πως θα ψηφισω Ανδρουλακη, αλλά οι πιθανότητες μαλλον είναι ελαχιστες...

Δεν περιμενα τόσο χαμηλα Θεοδωράκη - Καμίνη.

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Τρίβει τα χέρια της η Φώφη.
Θα αλλάξει ΑΦΜ θα διαγραφούν τα χρέη και ξεμπερδεύει με τις άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εννοειται πως θα ψηφισω Ανδρουλακη, αλλά οι πιθανότητες μαλλον είναι ελαχιστες...

Δεν περιμενα τόσο χαμηλα Θεοδωράκη - Καμίνη.
Δεν ειναι καθολου ελαχιστες. Οποιος ηθελε να ψηφισει Φωφη, την ψηφισε σημερα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
DOc05xPX0AEbo5H.jpg

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :effemine: :boobies:

Συνημμένα

• Φωφη.jpg
    Φωφη.jpg
    267,3 KB · Εμφανίσεις: 49

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τρίβει τα χέρια της η Φώφη.
Θα αλλάξει ΑΦΜ θα διαγραφούν τα χρέη και ξεμπερδεύει με τις άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς.
Και εγειρεται εδω ενα θεμα που ανελυα πριν μηνες, οτι στην Ελλαδα ειναι προβληματικο τι ειδους νομικο προσωπο ειναι το πολιτικο κομμα, και κατα συνεπεια ποιοι ειναι οι νομιμοι εκπροσωποι που ευθυνονται για τα χρεη του και τι γινεται σε περιπτωση διαδοχης νομικης προσωπικοτητας.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν ειναι καθολου ελαχιστες. Οποιος ηθελε να ψηφισει Φωφη, την ψηφισε σημερα.

Θα πρεπει όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι να στηρίξουν Ανδρουλάκη.... ΟΛΟΙ, ακόμα και ο Ποντας!!!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και εγειρεται εδω ενα θεμα που ανελυα πριν μηνες, οτι στην Ελλαδα ειναι προβληματικο τι ειδους νομικο προσωπο ειναι το πολιτικο κομμα, και κατα συνεπεια ποιοι ειναι οι νομιμοι εκπροσωποι που ευθυνονται για τα χρεη του και τι γινεται σε περιπτωση διαδοχης νομικης προσωπικοτητας.

Νομιζω - δεν είμαι νομικός - ότι όταν διαλύεται ενα κόμμα όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, ενεργητικό και παθητικό περνανε στο Δημόσιο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δημοκρατική συμπαράταξη λέγεται τώρα το πασοκ???

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

κάθε πολιτικό κόμμα έχει επικεφαλή είτε λέγεται αρχηγός είτε γενικός γραμματέας είτε διοικούσα επιτροπή (ευθύνονται όλοι δηλαδή)
επίσης όταν αλλάζει αρχηγός γενικό γραμματέα κλπ κλπ τότε ο νέος αποδέχεται τα χρέη επίσης το πολιτικό κόμμα έχει και νόμιμο εκπρόσωπο

πάει όπως στην κληρονομιά αν κληρονομήσεις κάποιον τότε κληρονομείς και τα χρέη του

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Δε θα υπάρξει δεύτερος γύρος.
Θα παραιτηθεί ο άλλος υπέρ της Φώφης ,όπως έκανε και η Ντόρα με τον Σαμαρά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε θα υπάρξει δεύτερος γύρος.
Θα παραιτηθεί ο άλλος υπέρ της Φώφης ,όπως έκανε και η Ντόρα με τον Σαμαρά
Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Εξαλλου η Ντορα δεν παραιτηθηκε απο τιποτα. Ο Σαμαρας ειχε 50,2%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κάθε πολιτικό κόμμα έχει επικεφαλή είτε λέγεται αρχηγός είτε γενικός γραμματέας είτε διοικούσα επιτροπή (ευθύνονται όλοι δηλαδή)
επίσης όταν αλλάζει αρχηγός γενικό γραμματέα κλπ κλπ τότε ο νέος αποδέχεται τα χρέη επίσης το πολιτικό κόμμα έχει και νόμιμο εκπρόσωπο

πάει όπως στην κληρονομιά αν κληρονομήσεις κάποιον τότε κληρονομείς και τα χρέη του
Τύπε θελεις να μιλησουμε καφενειακά ή σοβαρα? Αυτα που μου λες τι ειναι, οι αποψεις σου? Μου ειναι αδιαφορες. Τιποτα δεν ισχυει απο αυτα που λες. Ουδόλως θεωρειται ο αρχηγος νομιμος εκπροσωπος που να ευθυνεται για τα χρεη. Αλλο τι θα θελαμε να ισχυει κι αλλο τι ισχυει. Δεν ειναι ομορρυθμη εταιρια το κομμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νομιζω - δεν είμαι νομικός - ότι όταν διαλύεται ενα κόμμα όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, ενεργητικό και παθητικό περνανε στο Δημόσιο.
Αυτο ισχυει για ιδρυματα και σωματεια. Το τι νομικο προσωπο ειναι ενα κομμα, ειναι πληρως ασαφες και ακαθοριστο. Στο πανεπιστημιο το αναλυαμε επι μακρον χωρις να εχει υπαρξει σαφης απαντηση. Για παραδειγμα, ο καθηγητης Σβωλος ελεγε οτι το κομμα ειναι "σωματείον". Καποιοι λενε ότι ειναι αστικη ενωση προσώπων. Των μελών δηλαδη. Εξαλλου προβληματικη ειναι και η εννοια του "αρχηγου" του κομματος. Σε τι ειναι αρχηγος? Στα μελη? Οταν εκπροσωπεις μια εταιρια, εισαι επικεφαλης καποιων εταιρων. Εδω ομως? Ο νομος επρεπε να το ξεκαθαριζει ρητα. Και φυσικα να εξειδικευει και τα οικονομικα ζητηματα. Δεν το κανει ομως. Εγω εχω δεσμευθει να ψηφιζω εφ' όρου ζωής όποιον φέρει ΚΑΠΟΤΕ εναν νομο που θα προσδιοριζει τη νομικη προσωπικοτητα των κομματων.

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Τύπε θελεις να μιλησουμε καφενειακά ή σοβαρα? Αυτα που μου λες τι ειναι, οι αποψεις σου? Μου ειναι αδιαφορες. Τιποτα δεν ισχυει απο αυτα που λες. Ουδόλως θεωρειται ο αρχηγος νομιμος εκπροσωπος που να ευθυνεται για τα χρεη. Αλλο τι θα θελαμε να ισχυει κι αλλο τι ισχυει. Δεν ειναι ομορρυθμη εταιρια το κομμα.

Η νομική σου μόρφωση δεν μετράει μπροστά στον πολύξερο Νικολιο.
Έχει σπουδάσει στους ξερόλες των Εξαρχείων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom