pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μπραβο στην φωφη
ο εξωγηινος ποσο πηρε στον πρωτο γυρο μετε το φιασκο ;
ουτε 30 %
δεν καταλαβαινω τι λες
Αν καταλαβαινες δεν θα ησουν ΠΑΣΟΚ.
Τραγικη η επιδοση του θεοδωρακη.
Δηλαδη εγινε μια εκλογη, οπου οι συριζαιοι ψηφισαν Φωφη και οι δεξιοι ολους τους αλλους. Οι μεν για να εξακολουθησει να ειναι πρωτος ο Συριζα, οι δε για να παψει να ειναι πρωτος ο Συριζα.Και του Καμίνη να προσθέσω....
Πιστευω ότι τελικά πηγαν και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πρωην ΠΑΣΟΚοι για να ψηφίσουν μαζικα ... ΦΩΦΗ!!!!
Ετσι θα εχουν το αλλοθι να συνεχίσουν να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Ενταξει καλα παμε, δεν θα βγει η Φωφη απο τον πρωτο γυρο. Δεν χαθηκαν ακομη ολα. Παμε γερα για τον δευτερο γυρο.Από τα 28 στα 234 εκλογικά κέντρα της Αττικής η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει το 45,26% , ο Νίκος Ανδρουλάκης το 24%, ο Στ. Θεοδωράκης το 11,65%, ο Γ. Καμίνης το 10,53%, Γ. Μανιάτης το 4,20%, ο Γ. Ραγκούσης το 1,91%, ο Κ. Γάτσιος το 1,60%, ο Απ. Πόντας το 0,71% και ο Δ. Τζιώτης το 0,16%.
Οι κάλπες έκλεισαν στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, ψήφισαν 210.246 πολίτες.
Τραγικη η επιδοση του θεοδωρακη.
Ενταξει καλα παμε, δεν θα βγει η Φωφη απο τον πρωτο γυρο. Δεν χαθηκαν ακομη ολα. Παμε γερα για τον δευτερο γυρο.
Τζωνυ ο βανακιας λεει μπραβο στη Φωφη....
Σου λεει κατι αυτό μήπως?
Εγω εχω πολιτικο αισθητηριο, εσυ εισαι απλως φανατικος. Εχει φτασει το κομμα σου στο 5% και για να το ανεβασεις καθεσαι και μιλας για το 1965 και το 1953 και τον Αττίλα στην Κυπρο.εχεις προβλημα ταυτοτητας
διχασμενη προσωπικοτητα
Δηλαδη εγινε μια εκλογη, οπου οι συριζαιοι ψηφισαν Φωφη και οι δεξιοι ολους τους αλλους. Οι μεν για να εξακολουθησει να ειναι πρωτος ο Συριζα, οι δε για να παψει να ειναι πρωτος ο Συριζα.
Πασόκοι πουθενά.
Και εχεις τον Τζωνη να ονειρευεται αναγεννηση της παραταξης.
Πουθενα.Ακριβως ετσι εγινε αλεξ, και προσεξε λεω για να εχουν αλοθι οι πρωην ΠΑΣΟΚοι, ψηφισαν για να δείξουν ότι αγαπανε το ΠΑΣΟΚ αλλα δεν μπορουν να το ψηφίσουν σε εθνικές εκλογές με μια χαζή για αρχηγό.... διαφωνείς σε κατι?
Πουθενα.
Δεν θα τους περασει τύπε. Ολοι Ανδρουλακη την Κυριακη για να χασει ο Τσιπρας το χρωμα του.Με λίγα λογια, ο Αλεξης τους κρατάει γερά ακόμα.... δεν φευγουν με τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφισαν και την χαζη και εχουν την οποια συνειδηση - λεμε τώρα - ησυχη....
Πες τους να βαλουν στοιχημα για ολα αυτα και να δεις πως θα τα μασησουν.Τύποι,όπως μου είπαν ο Ανδρουλακης αν περάσει στο 2ο γύρο θα είναι ο πρωθυπουργός το 2019.Αλλά μου έχουν πει και ότι θα έχει εκλογές το Γενάρη του 18 και θα βγει πάλι ο μαλακαλεξης.Το κακο είναι ότι είναι άτομα από μέσα,και όχι υποστηρικτές τους.