Νέα

Κίνημα Αλλαγής - Η Νέα Αλλαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα επιλέγατε για αρχηγό;

• Φώφη Γεννηματά

Ψήφοι: 26 28,3%
  • Νίκος Ανδρουλάκης

Ψήφοι: 66 71,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Οι ΚΚΕδες είναι κολλημένοι εραστές ενός αυταρχικού και ανεφάρμοστου στην Ελλάδα συστήματος αλλά όχι καραγκιόζηδες και καιροσκόποι ... ουδεμία σχέση με τσιπροκαμμένους ...
ειναι ομως πιο επικινδυνοι σε περιπτωση κυβερνησης

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οι ΚΚΕδες είναι κολλημένοι εραστές ενός αυταρχικού και ανεφάρμοστου στην Ελλάδα συστήματος αλλά όχι καραγκιόζηδες και καιροσκόποι ... ουδεμία σχέση με τσιπροκαμμένους ...
Συμφωνω. Τους συμπαθω κι εγω με την εννοια οτι μπορεις να συζητησεις μαζι τους ακομα κι αν  δε συμφωνεις.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
100αδες χιλιαδες κοσμου, συνωστισμος στα εκλογικα κεντρα για το κομμα που χρεωκοπησε την ελλαδα και με τον τοτε ηγετη του γιωργακη εφερε μετεφερε το χρεος από τις ιδιωτικες τράπεζες - ταμεια στα κρατη.

Δεν σωζεται με τιποτα αυτος ο τοπος. Μνημονια για παντα. Τα διαβατηρια σφραγιστε να ειστε ετοιμοι  :-(

Παρθενογένεση ΔΕΝ υπάρχει. Το κάθε τι σε τούτο τον κόσμο κουβαλάει ένα συχνά ενοχλητικό παρελθόν ...

Στην ζωή επιλέγεις μεταξύ των διαθεσίμων εναλλακτικών ΕΚΤΟΣ εάν έχεις τ'αρχίδια να δημιουργήσεις μια ρεαλιστική εφαρμόσιμη "τρίτη λύση" ο ίδιος ...

Τόσο απλά ...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τελικά κατέληξα στον Γάτσιο, ενω μεχρι τελευταια στιγμη σκεφτομουν για Ανδρουλακη.
Μαλλον ο Ανδρουλακης θα περασει δευτερο γυρο οπότε θα τον ψηφισω εκει.
Ετσι θεωρησα καλυτερο να παρει μεγαλυτερο ποσοστο τωρα ο Γατσιος που εκτιμω πολυ.

Ο Γάτσιος είχε τον πιο καθαρό και σωστό λόγο, αλλά έχει κάνει περίεργες δηλώσεις για τον Μητσοτάκη.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο Γάτσιος είχε τον πιο καθαρό και σωστό λόγο, αλλά έχει κάνει περίεργες δηλώσεις για τον Μητσοτάκη.

Και ώς πρύτανης είχε θέματα επίσης ... συμφωνώ πάντως ... εν κενώ θα ήταν η επιλογή μου ... δεδομένων των συνθηκών και για λόγους σκοπιμότητας ψήφισα ανδρουλάκη όμως ... την επόμενη κυριακή ψηφίζουμε τον όποιο αντίπαλο της φωφάρας που θεωρώ αδύνατο να μην περάσει στην δεύτερη φάση ...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Συμφωνω. Τους συμπαθω κι εγω με την εννοια οτι μπορεις να συζητησεις μαζι τους ακομα κι αν  δε συμφωνεις.
ναι αλλα οχι για πολιτικη. Και βεβαια μη τους εχεις μελος σε κανα συμβουλιο. Η απαντηση που θα παιρνεις παντα ειναι η ιδια:
"ΔΕΝ..."

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...δεν έχεις βαρεθεί να σε πιάνουν μαλάκα ;  η ανταπόκριση σε μάρανε...

ή μήπως ψηφίζεις αγχωμένος κατά το "βάστα Ρόμμελ!" των μαυραγοριτών της Κατοχής, που έλπιζαν να κρατήσει το Αφρικανικό μέτωπο (=ΕΕ, παραμονη στο ευρω κτλ) ο Ρόμμελ (οι σαλτιμπάγκοι της ξενοδουλης πολιτικής σε μας σήμερα) όσο γίνεται περισσότερο, για να συνεχίζουν εκείνοι να αισχροκερδούν στη μαυρη αγορα....

Είπα και το ξαναλέω .... είμαι υπέρ της ΕΕ και του ευρώ....

και θεωρώ τιμή μου ότι με βρίζουν και με παρομοιάζουν με ότι τους  κατέβει στην κούτρα απροσάρμοστα σαν και σένα...

ΤΙΜΗ μου και ΚΑΜΑΡΙ μου...

τράβα τωρα να γαμηθείς φέρε και την απόδειξη ...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σε λίγο κλεινουν οι καλπες (εκτός Αθηνων που παει ως 21.00)...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Μπορείς να συζητήσεις με τους ΚΚΕ-δες; Αχαχαχαχαχαχα!  :2funny:

Δουλεύω σε εταιρία δημοσκοπήσεων και όταν τους παίρνουμε για έρευνα καταλαβαίνουμε ότι είναι ΚΚΕ πριν μας το πουν, γιατί είναι οι μόνοι που δεν απαντούν σε καμία ερώτηση. Τους λες π.χ.: "Θέλετε ευρώ ή δραχμή;" και σου λένε: "Δεν συμφωνώ με την ερώτηση." Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι στόκοι από τους ΚΚΕ-δες. Ζούνε στον κόσμο τους!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Παλουκώνει τα κεράκια της νίκης στην τούρτα της φωφάρας τύπε ... μεγαλοστέλεχος γαρ ...

Την προσπάθεια μας να τους σωσουμε από την ηλίθια την καναμε τυπε.

Αν θελουν να καουν τι να κανουμε....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε σεις μην κλαιτε

δεν προλαβαινω να αδειαζω κουβαδες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Για όσους δεν το έχουν ήδη δεί ...

Ρισπέκτ ...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Μπορείς να συζητήσεις με τους ΚΚΕ-δες; Αχαχαχαχαχαχα!  :2funny:

Δουλεύω σε εταιρία δημοσκοπήσεων και όταν τους παίρνουμε για έρευνα καταλαβαίνουμε ότι είναι ΚΚΕ πριν μας το πουν, γιατί είναι οι μόνοι που δεν απαντούν σε καμία ερώτηση. Τους λες π.χ.: "Θέλετε ευρώ ή δραχμή;" και σου λένε: "Δεν συμφωνώ με την ερώτηση." Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι στόκοι από τους ΚΚΕ-δες. Ζούνε στον κόσμο τους!
κι αυτο επειδη τους πιανεις απροετοιμαστους. Που να δεις οταν ερχονται σε συμβουλια κι εχουν μελετησει απο πριν τα θεματα. Χανεται η μπαλα.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ρε σεις μην κλαιτε

δεν προλαβαινω να αδειαζω κουβαδες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε θα πας στο πάρτι?
Θα έχουν καλέσει και πνεύματα από το παρελθόν! :grin: :grin:

DOcv40cW0AM2BIw.jpg:large

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
100αδες χιλιαδες κοσμου, συνωστισμος στα εκλογικα κεντρα για το κομμα που χρεωκοπησε την ελλαδα και με τον τοτε ηγετη του γιωργακη εφερε μετεφερε το χρεος από τις ιδιωτικες τράπεζες - ταμεια στα κρατη.

Δεν σωζεται με τιποτα αυτος ο τοπος. Μνημονια για παντα. Τα διαβατηρια σφραγιστε να ειστε ετοιμοι  :-(
Πανω απο 200.000 ψήφισαν

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αυτή λάλησε τελείως! :grin:

DOc1IbSX0AE5U5G.jpg:large

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ πάντως δεν πήγα να ψηφίσω γιατί ο νόμος του Picker ανήκει ιδεολογικά στην κεντροδεξιά, σε αντίθεση με τον Stekas72 που πήγε και ψήφισε γιατί μπορεί εδώ να δηλώνει ΝΔ αλλά στην πράξη ανήκει στο παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom