Νέα

Κίνημα Αλλαγής - Η Νέα Αλλαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα επιλέγατε για αρχηγό;

• Φώφη Γεννηματά

Ψήφοι: 26 28,3%
  • Νίκος Ανδρουλάκης

Ψήφοι: 66 71,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ανταπόκρισις εκ του εκλογικού κέντρου Λονδίνου....

Αφιξις μου περί την 11.00 πρωινήν (γαμώτο έχασα τον πρωινό ύπνο γαμώ το κωλοΠΑΣΟΚ του) στο ξενοδοχείο Thristle City Barbican (όχι και ένα από τα καλύτερα αλλά αποδεκτό) το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή ανατολική του Λονδίνου αμέσως μετά το Finsbury.... Πήρα την γραμμή n Northern και η πλησιέστερη στάση η Angel.... Κόσμος όχι πολύς αλλά με τάσεις αύξησης (ίσως λόγω της ώρας γιατί από ότι είπαν κάτι παπούδες ιθύνοντες η λειτουργία δεν είχε τελειώσει ακόμη χεχεχεχε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πήγαν φαίνεται να πάρουν την θεία φώτιση οι ΠΑΣΤΟΚΟΙ)... Βλακωδώς δεν επιλέξανε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Bayswater όπου βρίσκεται η Αγία Σοφία πιστεύω θα είχαν καλύτερη προσέλευση αλλά φαίνεται το χρήμα δεν έφτανε  :grin: οπότε τα παππούδια που θέλαν θεία φώτιση πριν την ψήφο θα ταλαιπωρηθούν λίγο με το tube γιατί η μαύρη γραμμή δεν περνά από το Bayswater οπότε θα πρέπει να αλλάξουνε (ίσως έχει και αντίκτυπο στον αριθμό)...

Ετιμήθη δια της ψήφου μου ο Ανδρουλάκης μετά την κατάθεση του οβολου των 10 λιρών (είμαι λαρτζ τι να κάνω και ελεήμων προς τους πτωχούς παστόκους)...

Και εις άλλα με υγεία.... τελειώνω με την καφεδιά μου στο Nero και πάω για early dinner μετά του υιού.... μετά επιστροφή στο Reading...

Αυτά από μένα...
Ολη η ομογενεια απο το Reading πηγε να ψηφίσει τους Πασ(τ)όκους βλέπω!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
τεραστια η συμμετοχη. το 1/4 των ψηφων της χρυσης αυγης.  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει τύπε.

Γλύψτε εσείς την κωλοτρυπίδα του Καμμένου και του Βίτσα και έτσι θα πέσει ο Σύριζα.

kammenos_kasidiaris.jpg

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.730
Πόντοι
1.106
Γιατι, ο Μιχαλολιακος εξελεγη απο εκλογες που προσηλθαν 600.000 κοσμος?

αμα σκεφτεις οτι μπορει να υπαρχουνε κι αλλοι "φιλοι" του ΠΑΣΟΚ σαν κι εσενα που ψηφισαν, οι καθαροι ΠΑΣΟΚτσηδες ειναι ακομα λιγοτεροι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν πειράζει τύπε.

Γλύψτε εσείς την κωλοτρυπίδα του Καμμένου και του Βίτσα και έτσι θα πέσει ο Σύριζα.

kammenos_kasidiaris.jpg
Γιατι να θελουν οι χρυσαυγιτες να πεσει ο Συριζα? Συνεταιρακια ειναι στα βασικα ζητηματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αμα σκεφτεις οτι μπορει να υπαρχουνε κι αλλοι "φιλοι" του ΠΑΣΟΚ σαν κι εσενα που ψηφισαν, οι καθαροι ΠΑΣΟΚτσηδες ειναι ακομα λιγοτεροι
Οταν στην προηγουμενη εκλογη πηγαν μονο 50 χιλιαδες ατομα, ειναι δειγμα σφυγμου.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ανταπόκρισις εκ του εκλογικού κέντρου Λονδίνου....

Αφιξις μου περί την 11.00 πρωινήν (γαμώτο έχασα τον πρωινό ύπνο γαμώ το κωλοΠΑΣΟΚ του) στο ξενοδοχείο Thristle City Barbican (όχι και ένα από τα καλύτερα αλλά αποδεκτό) το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή ανατολική του Λονδίνου αμέσως μετά το Finsbury.... Πήρα την γραμμή n Northern και η πλησιέστερη στάση η Angel.... Κόσμος όχι πολύς αλλά με τάσεις αύξησης (ίσως λόγω της ώρας γιατί από ότι είπαν κάτι παπούδες ιθύνοντες η λειτουργία δεν είχε τελειώσει ακόμη χεχεχεχε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πήγαν φαίνεται να πάρουν την θεία φώτιση οι ΠΑΣΤΟΚΟΙ)... Βλακωδώς δεν επιλέξανε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Bayswater όπου βρίσκεται η Αγία Σοφία πιστεύω θα είχαν καλύτερη προσέλευση αλλά φαίνεται το χρήμα δεν έφτανε  :grin: οπότε τα παππούδια που θέλαν θεία φώτιση πριν την ψήφο θα ταλαιπωρηθούν λίγο με το tube γιατί η μαύρη γραμμή δεν περνά από το Bayswater οπότε θα πρέπει να αλλάξουνε (ίσως έχει και αντίκτυπο στον αριθμό)...

Ετιμήθη δια της ψήφου μου ο Ανδρουλάκης μετά την κατάθεση του οβολου των 10 λιρών (είμαι λαρτζ τι να κάνω και ελεήμων προς τους πτωχούς παστόκους)...

Και εις άλλα με υγεία.... τελειώνω με την καφεδιά μου στο Nero και πάω για early dinner μετά του υιού.... μετά επιστροφή στο Reading...

Αυτά από μένα...

...δεν έχεις βαρεθεί να σε πιάνουν μαλάκα ;  η ανταπόκριση σε μάρανε...

ή μήπως ψηφίζεις αγχωμένος κατά το "βάστα Ρόμμελ!" των μαυραγοριτών της Κατοχής, που έλπιζαν να κρατήσει το Αφρικανικό μέτωπο (=ΕΕ, παραμονη στο ευρω κτλ) ο Ρόμμελ (οι σαλτιμπάγκοι της ξενοδουλης πολιτικής σε μας σήμερα) όσο γίνεται περισσότερο, για να συνεχίζουν εκείνοι να αισχροκερδούν στη μαυρη αγορα....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οταν στην προηγουμενη εκλογη πηγαν μονο 50 χιλιαδες ατομα, ειναι δειγμα σφυγμου.

Μάλλον έλλειψη σφιγμού είναι ενώ ψηφίζουν τουλάχιστον από 4-5 κόμματα ψηφοφόροι.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Πάνε ντουγρου για τις 200.000+ χιλιάδες , ούτε στα όνειρα τους χθες τέτοια προσέλευση ...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Για πες μας εσύ με ποιόν ακριβώς τρόπο θα "ρίξουμε τον Σύριζα αλλά με σαφή ιδεολογική κατευθυνση";

Τώρα αν πήγαν και Νεοδημοκράτες ή όποιος άλλος να ψηφίσει τι σημασία έχει; Και στις εκλογές της ΝΔ πολλοί πήγαν και ψήφισαν Κούλη χωρίς να είναι δεξιοί.

Η περισσότερη δημοκρατία δεν βλάπτει κανέναν και μακάρι όλα τα κόμματα να άνοιγαν τις διαδικασίες εκλογής αρχηγού σε όλο τον κόσμο.

Αλλά μάλλον σου αρέσει ο Αλεξάκος που βγήκε με 850 ψήφους σε κλειστό συνέδριο 1300 ατόμων.

Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να πιστεύεις ότι ένας φορέας-φαντασμα, που διοργανώνει τις εκλογες της κεντρο-σκατά-αριστεράς, έχει το κυρος και την υποδομή να διαφυλάξει το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι κλέφτες και ψεύτες, ξαφνικά άλλαξαν το λυκοτόμαρο με προβιά και είναι τωρα αρνακια δημοκρατίας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πάνε ντουγρου για τις 200.000+ χιλιάδες , ούτε στα όνειρα τους χθες τέτοια προσέλευση ...
Το ΠΑΣΟΚ φαινεται να γυριζει αμεσα στο 2012, δηλαδη σε ποσοστά 12-13% σε πρωτη φαση. Ομολογω ουτε εγω το πολυπιστευα. Πολυ ευχαριστο αφου θα κοψουν απο Συριζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να πιστεύεις ότι ένας φορέας-φαντασμα, που διοργανώνει τις εκλογες της κεντρο-σκατά-αριστεράς, έχει το κυρος και την υποδομή να διαφυλάξει το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι κλέφτες και ψεύτες, ξαφνικά άλλαξαν το λυκοτόμαρο με προβιά και είναι τωρα αρνακια δημοκρατίας...
Μια χαρα αδιαβλητη ηταν, σε τσεκαρουν και μεσω του γενικου εκλογικου καταλογου  και αποτρεπονται οι διπλοψηφιες. Καμια σχεση με αυτα που ακουγα για τις προηγουμενες φορες.

Εξαλλου η παρουσια του καθηγητη Αλιβιζατου δεν εγγυατο τιποτα λιγοτερο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Ζορίζεσαι τύπε?

Μην ανησυχείς ... το έργο τώρα μόλις αρχίζει ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Το ΠΑΣΟΚ φαινεται να γυριζει αμεσα στο 2012, δηλαδη σε ποσοστά 12-13% σε πρωτη φαση. Ομολογω ουτε εγω το πολυπιστευα. Πολυ ευχαριστο αφου θα κοψουν απο Συριζα.

μην ανησυχεις για τον συριζα ρε τυπε...δεν πρόκειται να ξαναβγεί και ο καμμενος θα φτασει στο 0,0%...αφου τα βαλανε με τον θρυλο θα τους γαμησουμε τον αδοξαστο
θρυλος - ΠΑΣΟΚ - ηλεκτροσόκ  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Άμα δεν τους κάτσει Ζονκ-φωφαρα βέβαια και ξεφουσκώσει το πράγμα πανηγυρικώς ... ούτε εγώ περίμενα αυτά τα νούμερα πάντως ... καμία 100αρια χιλιάδες υπολόγιζα ...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.730
Πόντοι
1.106
Δε ψηφιζω ΝΔ αλλα γουσταρω Μητσοτακη με αυτονομια. Βαρεθηκα τα λιγουρια τυπου Καμμενου που πανε για ξεροκομματο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μην ανησυχεις για τον συριζα ρε τυπε...δεν πρόκειται να ξαναβγεί και ο καμμενος θα φτασει στο 0,0%...αφου τα βαλανε με τον θρυλο θα τους γαμησουμε τον αδοξαστο
θρυλος - ΠΑΣΟΚ - ηλεκτροσόκ  :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Κανονικα πρεπει τις ημερες των εκλογων να βγαλει η ΝΔ σποτακι με το κωλοδαχτυλο του Καμμενου στους οπαδους του Ολυμπιακου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.465
Πόντοι
6.256
Θα τα κονομησουν τα λαμογια.
3€ το καθε θυμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Άμα δεν τους κάτσει Ζονκ-φωφαρα βέβαια και ξεφουσκώσει το πράγμα πανηγυρικώς ... ούτε εγώ περίμενα αυτά τα νούμερα πάντως ... καμία 100αρια χιλιάδες υπολόγιζα ...
Την αλλη Κυριακη παμε ολοι να μαυρισουμε την Φωφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom