Επισκέπτης
Και γιατι δεν κοιτας τις κριτικες της www.bourdela.com/content/view/1425/1/]εδω[/url] ?
Τις έχω ήδη δει φιλαράκι αλλά με μπέρδεψαν χειρότερα. Δεν είναι εξίσου καλές αλλά έχει Μ.Ο. 8,4!!! Λόγω εξοτερικής εμφάνισης θα μου πεις και θα έχεις δίκιο βέβαια. Αλλά της ανεβάσει τον Μ.Ο. και είναι αδικο αν είναι μάπα το καρπούζι στο αποτέλεσμα!!!Και γιατι δεν κοιτας τις κριτικες της www.bourdela.com/content/view/1425/1/]εδω[/url] ?
που 'σαι φίλε!...Μας δουλευεις ετσι?
Υπαρχουν πολυ καλυτερες ρε να πας...
Δε σε αφηνω εγω να πας σε αυτη!
Βρες 5-6 που σου αρεσουν και μετα θα σου πουμε τη γνωμη μας αν θες.
Τις έχω ήδη δει φιλαράκι αλλά με μπέρδεψαν χειρότερα. Δεν είναι εξίσου καλές αλλά έχει Μ.Ο. 8,4!!!
έτσι για να σας ψαρώσω
το έγραψα....
όμορφη η κορασίδα αλλά όχι για τα γούστα μου!....
θα κανω εξαντλητική έρευνα πριν
αρχίσω το σπορ!....
Να πάει να γαμ..ει η κορμοστασιά της αν είνει ένα ωμό κρέας! Υπάρχουν πολύ ανώτερες στην Zuzana και πολύ όμορφες επείσης θα έλεγα!Την σωζει η κορμοστασια της, εν πασει περιπτωσει αν δεν πληρωσεις δεν θα μαθεις
χαλάρωσε φίλε για γυναίκες μιλάμε όχι για σπαλομπριζόλες!...Να πάει να γαμ..ει η κορμοστασιά της αν είνει ένα ωμό κρέας! Υπάρχουν πολύ ανώτερες στην Zuzana και πολύ όμορφες επείσης θα έλεγα!
Mας δουλευες ε?
Και γω παντως ειχα κανει εξαντλητικη ερευνα οταν ειχα αρχισει τα ct...
5 λεπτα πρεπει να κρατησε απο τη στιγμη που ειδα τα ct μεχρι να κανονιστει και το meeting..
Παιδες καλησπερα.Διαβασατε την κριτικη του φιλου για την τελευταια επισκεψη της συγκεκριμενης κοπελλας στην Ελλαδα?Ειναι ακρως αντιθετη με τα σχολια των υπολοιπων οσων αφορα την εμφανιση της Κιμπερλυ.Για μενα σχεδον ειναι βεβαιο οτι του πασαραν αλλη αφου απ ολου εδω μεσα διαβαζω οτι ειναι τρομερη γκομενα και αξιζει να πας μαζι της μονο για την εμφανιση.Τι λετε????
Επισης...επειδη δεν εχω ξαναπαρει CT παιζει να μου αρνηθουν επισκεψη οπως διαβασα και σε παλαιοτερα Posts?