stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ποιο ειναι το μπερναμπεου?Πρώτος αγώνας και να παίξεις στο Μπερναμπέου δεν γίνεται!! πρέπει να ξεκινήσεις από την αλάνα..
η kiberly?
ποιο ειναι το μπερναμπεου?Πρώτος αγώνας και να παίξεις στο Μπερναμπέου δεν γίνεται!! πρέπει να ξεκινήσεις από την αλάνα..
Γιατι ρε παιδιά??Πρέπει να είμαι τακτικός πελάτης??Κι αν μου κάνει reference καποιος τακτικός πελάτης??
Ρε παιδια...σκεφτομαι απο το σεπτεμβρη και μετα που θα ανεβω παλι Αθηνα αν ερθει να την παρω. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω ξαναπαρει citytour, και ψιλοφρικαρω με τα διαδικαστικα μηπως ερθουν τιποτα υπαλληλοι της reception του ξενοδοχειου και μου πουν απο εξυπηρετικοτητα πχ, "Ψαχνετε κατι?Πως μπορω να σας βοηθησω??". Εγε σε αυτη την περιπτωση τι θα πω ρε παιδια? Επισης ποια η αποψή σας για Κιμπερλι για την πρωτη μου φορα με CT???
αυτο ειναι καλο η κακο?Αν θελεις να μπεις στον κοσμο των ct αστο καλυτερα γιατι προβλεπω να εγκαταλειπεις τον χωρο άμεσα.
Τι έχεις να προτείνεις?? Αλλά όχι εδω μην γίνουμε και Off-topic...Nομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο για πρωτη φορα και απο σερβις και απο εμφανιση πιστεψε με....
Θέλω απλά να πάρω αυτή τη μούνα...και ποιος δεν θέλει δηλαδή??Αν θελεις απλα και μονο να πεις οτι εχω παρει αυτον τον κομματο, τοτε ενταξει ειναι. Αν θελεις να μπεις στον κοσμο των ct αστο καλυτερα γιατι προβλεπω να εγκαταλειπεις τον χωρο άμεσα.
Θέλω απλά να πάρω αυτή τη μούνα...και ποιος δεν θέλει δηλαδή??