Νέα

Kimberly (Zuzana)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υποκειμενικό το τι είναι Kimberly....

Πιστεύω, συμφωνούμε ότι δεν είναι για πρώτη φορά πάντως.

Άσε που δεν θα του την κλείσει ο παπάρας....

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ρε παιδιά??Πρέπει να είμαι τακτικός πελάτης??Κι αν μου κάνει reference καποιος τακτικός πελάτης??

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιατι ρε παιδιά??Πρέπει να είμαι τακτικός πελάτης??Κι αν μου κάνει reference καποιος τακτικός πελάτης??

Τότε θα ξέρει να σου πει για την Kimberly...Και για άλλες από εκεί.

Γιατί δεν τον ρωτάς?

Sorry...αλλά dodgy τα ερωτήματά σου.

Φιλικά!

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ρωτήσει και μου έχει πεί οτι μου λέτε και όλοι σας, αλλά απλά θεωρώ οτι είναι καλύτερα να έχω την άποψη πολλών παρά ενος..έχεις δίκιο..απλά δεν μπορώ να καταλάβω και γι αυτό ρώτησα...γιατι δλδ εμένα δεν θα μου την κλείσει???Επειδή δέν έχω συνεργαστεί ξανά με το γραφείο τους??

Επισκέπτης
λο
λα
να
ενα
μηλο..

γιατι μπαμπα???
[youtube=425,350]kCFc3r01FmA[/youtube]

Επισκέπτης
Ρε παιδια...σκεφτομαι απο το σεπτεμβρη και μετα που θα ανεβω παλι Αθηνα αν ερθει να την παρω. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω ξαναπαρει citytour, και ψιλοφρικαρω με τα διαδικαστικα μηπως ερθουν τιποτα υπαλληλοι της reception του ξενοδοχειου και μου πουν απο εξυπηρετικοτητα πχ, "Ψαχνετε κατι?Πως μπορω να σας βοηθησω??". Εγε σε αυτη την περιπτωση τι θα πω ρε παιδια? Επισης ποια η αποψή σας για Κιμπερλι για την πρωτη μου φορα με CT??? :rockon:

Nομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο για πρωτη φορα και απο σερβις και απο εμφανιση πιστεψε με....

Επισκέπτης
Αν θελεις απλα και μονο να πεις οτι εχω παρει αυτον τον κομματο, τοτε ενταξει ειναι. Αν θελεις να μπεις στον κοσμο των ct αστο καλυτερα γιατι προβλεπω να εγκαταλειπεις τον χωρο άμεσα.  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σωστη ερωτηση  :2funny: :2funny: μαλλον δεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω  :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ενταξει τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων,τσεπης και καυλας φυσικα :rockon: :rockon:Απλα αστειευτηκα ;)

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Nομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο για πρωτη φορα και απο σερβις και απο εμφανιση πιστεψε με....
Τι έχεις να προτείνεις?? Αλλά όχι εδω μην γίνουμε και Off-topic...
Εχω φτιάξει ενα topic εδώ: www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34534.0]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34534.0[/url]

Αν θελεις απλα και μονο να πεις οτι εχω παρει αυτον τον κομματο, τοτε ενταξει ειναι. Αν θελεις να μπεις στον κοσμο των ct αστο καλυτερα γιατι προβλεπω να εγκαταλειπεις τον χωρο άμεσα.  :rockon: :rockon:
Θέλω απλά να πάρω αυτή τη μούνα...και ποιος δεν θέλει δηλαδή??

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλησπερα φιλε ρεμπετη,πηγα πιπα-γουμαν σημερα

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πω..δεν ξερω..εσεις ξερετε που την εχετε παρει..

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Παίδες είμαι αρκετά τακτικό μέλος του συγκεκριμένου πρακτορείου και όπως με έχουν πληροφορήσει άλλες κοπέλες φίλες της να ξέρετε ότι παρακολουθεί πολύ το site. Στο προηγούμενο tour που είχαν έρθει με την Sabrina με ρώταγε για το site γιατί μου είπε ότι το έβλεπαν μαζί τις ελεύθερες ώρες τους. Ο φίλος (και administrator όπως βλέπω) antisthenis που της άνοιξε το threat μπορει ήδη να το ξέρει.

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οντωs ρε rebetis και μενα το ιδιο.
Αφου να φανταστεις παραλιγο να αργησω να γλυφω το laptop. :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Φίλε antistheni να πάρω το θάρρος για μια ερώτηση με όλον τον σεβασμό προς το άτομο σου? Στις υπηρεσίες της είναι καλή? Αν ξέρεις βέβαια. Γιατί στο site του πρακτορείου της δεν έχει πολύ καλά rewiews.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
κοιτα τους απο πανω συναγωνιστες και θα καταλαβεις φιλαρακι... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom