Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.281
- Πόντοι
- 9.931
Ειπα να το ξανανεβάσω για να το εμπεδώσουμε καλύτεραΆργησες τύπε.
Σε πρόλαβε άλλος.
Ειπα να το ξανανεβάσω για να το εμπεδώσουμε καλύτεραΆργησες τύπε.
Σε πρόλαβε άλλος.
Λόγω τροφής κυρίως φράσσονται οι αρτηρίες...O Δομάζος είχε λέει τρεις από τις τεσσερις αρτηρίες φραγμένες βγήκε και είπε ο βιογράφος Ξηνταρας και κολλητός του φίλος μέχρι την τελευταία στιγμή.
Απορίας άξιον για έναν πρώην αθλητή που ποτέ δεν ήπιε η κάπνισε.
Σίγουρα μια φθορά λόγω ηλικίας υπάρχει γενικά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει ένας τέτοιου επιπέδου τέτοιο καρδιακό πρόβλημα την στιγμή που ασχολούνταν και με παιδιά ηλικιών έως τα 12 για νέα ταλέντα.Πηγαινε δηλμσε προπονήσεις τα έβλεπε κλπ
Επίσης απ' ότι άκουσα οδηγούσε ,ήταν δραστήριος κλπ.Μεχρι και στο διαγνωστικό κέντρο μόνος του πήγε οδηγώντας.
Θέλω να πω δεν ήταν κάποιος που ήταν αραχτός με κοιλίες από το καθισιο να τρώει και να πίνει μόνο.
Εντύπωση μου έκανε όλο αυτό.
Να έτρωγε λίπη και έλαια ο Δομάζος σε υπερβολικό βαθμο το αποκλείω.Λόγω τροφής κυρίως φράσσονται οι αρτηρίες...
εγω προσωπικα δεν τον αφησαΝομίζω πως πήγε για εξετάσεις δεν ήταν καλά και οι κατσαπλιαδες τον άφησαν να πάει στο αμαξι
του βαζω 3Πέθανε ο δημοσιογράφος Ιάσων Τριανταφυλλίδης σε ηλικία 61 ετών
τι είναι αντιβράχια?Πίναμε καφέ
Αντιβράχια να τον κανει καμμια εισαγωγή
Το έχω ξαναπεί...σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα ανάμεσα σε αθλητές,διανοούμενους και στον γενικό πληθυσμό οι αθλητές είχαν το χαμηλότερο προσδόκιμο χρόνου ζωής.Δεν λεει κατι το οτι ηταν αθλητής στα νιατα του, μπορει αργότερα που σταμάτησε να το εριξε στο κρεας και στα λιπαρά, δεν ξέρουμε τι διατροφή εκανα... Απο την αλλη αν περάσεις τα εβδομήντα ξεκινάει το καντηλάκι σου και τρεμοσβήνει οσο και καλη ζωη και να εχεις κανει.
Αντί να τοντι είναι αντιβράχια?
τι είναι αντιβράχια?
Ωραία φωνή.Δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ηλικιακά πάντως.Αιτια θανάτου είπαν;Μουναρα στα νιατα της.
Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Marianne Faithfull
«Η Marianne απεβίωσε ειρηνικά σήμερα στο Λονδίνο, παρέα με την αγαπημένη της οικογένεια, θα μας λείψει πολύ», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός τηςwww.newsit.gr
Δύσκολο, θα έπρεπε να το γράψει η γυναίκα του να συλυπηθουμε, αλλά οι γυναικες μάλλον δεν ξέρουν το bouΠοια ειναι η διαδικασια αν πεθανει καποιο τιμημενο μελος του forum ?
Ποια ειναι η διαδικασια αν πεθανει καποιο τιμημενο μελος του forum ?
και αν ειναι κριτικη σε πουστονημα;;;στελνει στεφανι το bourdela.com και διαβαζουν για επικηδειο τη κριτικη του με τα περισσοτερα λαικ
Μετάφραση;Πίναμε καφέ
Αντιβράχια να τον κανει καμμια εισαγωγή
Στο μεταξύ αν ειναιβαυτο που νομοζω υποτίθεται έχει ασθενοφόρο κλίνες κτλ