Νέα

Κηδειόχαρτα ΜΠΟΥ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
99.162
Πόντοι
46.423

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
99.162
Πόντοι
46.423

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.939
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.939
Πόντοι
9.297
Eκανε αισθηση τότε αλλά νομίζω ψιλοχαθηκε αργότερα.
Ήταν ένα από τα σύμβολα μιας αθώας εποχής....
R.I.P....:priest:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.126
Πόντοι
206
Τεράστιος ηθοποιός ο Βαλ Κιλμερ και υποτιμημένος από το αναξιοκρατικο Χολυγουντ.

Κρίμα,κρίμα,κρίμα.RIP.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.939
Πόντοι
9.297
Τεράστιος ηθοποιός ο Βαλ Κιλμερ και υποτιμημένος από το αναξιοκρατικο Χολυγουντ.

Κρίμα,κρίμα,κρίμα.RIP.
Υποτιμημένος σημαίνει ότι δεν προσκύνησε εκεί που προσκυνάνε άλλοι.
Άλλος ένας λόγος για να τον τιμήσουμε.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.859
Πόντοι
206
Σαν σήμερα, στις 5 Απριλίου του 1994 ήταν που αυτοκτόνησε ο πουτάνας γιος ο Kurt Cobain. Είχε πάρει αφενός θανατηφόρα δόση μορφίνης που θα μπορούσε να σκοτώσει τρία πρεζόνια μαζί και αυτοπυροβολήθηκε αφετέρου. Σε σημείο κάποιοι βλάκες τώρα να αμφισβητούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λόγω της διπλής πράξης αυτοκτονίας. Εγώ ήμουν από τους καταθλιπτικούς θαυμαστές του front man των Nirvana και έκανα καιρό να ξεπεράσω τον εθισμό μου στη μουσική τους. Εκείνη την περίοδο ήμουν τόσο κολλημένος με τη μουσική τους που αγνοούσα άλλα τραγούδια και καλλιτέχνες. Με την πάροδο του χρόνου «ανακάλυψα» αξιόλογους μουσικούς καλλιτέχνες, όπως ο David Bowie, οι faith no more, οι Blondie και άλλοι πολλοί. Με συνέπεια να μην είμαι τώρα άμουσος όπως παλιά. Επίσης εκτίμησα και την ελληνική μουσική, παραδοσιακή και σύγχρονη και έγινα γνώστης της.

Θυμάμαι πόσο θρήνησε η γενιά μου τον «χαμό» του ταλαντούχου πρεζονιού. «Χαμός» σε εισαγωγικά επειδή μόνος του ήθελε να πεθάνει και κανείς άλλος δεν του έφταιγε. Για αυτό ακούγομαι θυμωμένος τώρα, επειδή πίστεψα σε έναν άνθρωπο, που το ταλέντο του ήταν λαχείο που είχε κληρωθεί. Αυτό στατιστικά είναι μία στο εκατομμύριο. Αυτά τα γράφω με αφορμή ένα χτεσινό περιστατικό. Οδηγούσα χτες στην πόλη και στο ραδιόφωνο ακούω το «δεύτερο πρόγραμμα» που είναι κρατικό ραδιοφωνικό κανάλι και θεωρείται το καλύτερο στην Ελλάδα. Αυτός ο σταθμός πάντοτε παίζει ελληνικό λαϊκό ρεπερτόριο, με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια. Κάποια στιγμή όμως χτες έγινε τεράστια εξαίρεση. Παίχτηκε το “Come as you are”. Ίσως για την επέτειο των 31 χρόνων από τον θάνατο του τρελού πρεζονιού. Και αυτό δείχνει ίσως το μέγεθος της εκτίμησης προς την μουσική του.

“Memoria,

when I swear that I don’t have a gun,

no I don’t have a gun,

memoriaa.”

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.939
Πόντοι
9.297
Σαν σήμερα, στις 5 Απριλίου του 1994 ήταν που αυτοκτόνησε ο πουτάνας γιος ο Kurt Cobain. Είχε πάρει αφενός θανατηφόρα δόση μορφίνης που θα μπορούσε να σκοτώσει τρία πρεζόνια μαζί και αυτοπυροβολήθηκε αφετέρου. Σε σημείο κάποιοι βλάκες τώρα να αμφισβητούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λόγω της διπλής πράξης αυτοκτονίας. Εγώ ήμουν από τους καταθλιπτικούς θαυμαστές του front man των Nirvana και έκανα καιρό να ξεπεράσω τον εθισμό μου στη μουσική τους. Εκείνη την περίοδο ήμουν τόσο κολλημένος με τη μουσική τους που αγνοούσα άλλα τραγούδια και καλλιτέχνες. Με την πάροδο του χρόνου «ανακάλυψα» αξιόλογους μουσικούς καλλιτέχνες, όπως ο David Bowie, οι faith no more, οι Blondie και άλλοι πολλοί. Με συνέπεια να μην είμαι τώρα άμουσος όπως παλιά. Επίσης εκτίμησα και την ελληνική μουσική, παραδοσιακή και σύγχρονη και έγινα γνώστης της.

Θυμάμαι πόσο θρήνησε η γενιά μου τον «χαμό» του ταλαντούχου πρεζονιού. «Χαμός» σε εισαγωγικά επειδή μόνος του ήθελε να πεθάνει και κανείς άλλος δεν του έφταιγε. Για αυτό ακούγομαι θυμωμένος τώρα, επειδή πίστεψα σε έναν άνθρωπο, που το ταλέντο του ήταν λαχείο που είχε κληρωθεί. Αυτό στατιστικά είναι μία στο εκατομμύριο. Αυτά τα γράφω με αφορμή ένα χτεσινό περιστατικό. Οδηγούσα χτες στην πόλη και στο ραδιόφωνο ακούω το «δεύτερο πρόγραμμα» που είναι κρατικό ραδιοφωνικό κανάλι και θεωρείται το καλύτερο στην Ελλάδα. Αυτός ο σταθμός πάντοτε παίζει ελληνικό λαϊκό ρεπερτόριο, με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια. Κάποια στιγμή όμως χτες έγινε τεράστια εξαίρεση. Παίχτηκε το “Come as you are”. Ίσως για την επέτειο των 31 χρόνων από τον θάνατο του τρελού πρεζονιού. Και αυτό δείχνει ίσως το μέγεθος της εκτίμησης προς την μουσική του.

“Memoria,

when I swear that I don’t have a gun,

no I don’t have a gun,

memoriaa.”
Noμιζα ότι αυτοκτόνησε στις 3 του μήνα και τον βρήκαν λίγες μέρες αργότερα.
Δεν θεωρούταν ιδιαίτερα δεξιοτέχνης όμως συνέβαλε στο να ανήκουμε σήμερα μαζί με μερικούς άλλους ήρωες στο "περιθώριο" της μουσικής ,χώρο ιερό που δεν μπορει να μολύνει το γυφτολα'ι'κο και το τραπ σκουπιδαριο .
Bεβαια δεν ήταν μόνο οι Nirvana αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της μυθικής σκηνής του Σηάτλ.
Kερτ Κομπε'ι'ν ζεις
Εσύ μας οδηγείς
Over and out
:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:undecided-old:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171